Skip to forum
Ankieta: Czy weźmie...

Notifications
Clear all

Ankieta: Czy weźmiesz udział we freerollu z pulą 5000 $ na Full Tilt Poker? Poll is created on Dec 26, 2010

[Closed] Ankieta: Czy weźmiesz udział we freerollu z pulą 5000 $ na Full Tilt Poker?

29 Posts
21 Users
0 Reactions
1,946 Views
Thorek

Podobnie jak w zeszłym tygodniu, Full Tilt Poker i PokerStrategy.com oferują wam turniej freeroll z pulą 5 000 $ oraz podwójną liczbę StrategyPoints.

Aby wziąć udział w tej wyjątkowej promocji, potrzebujesz konta na Full Tilt Poker założonego poprzez PokerStrategy.com. Jeśli nie masz jeszcze konta, to możesz je teraz założyć i dodatkowo wykorzystać nasz bonus od pierwszej wpłaty - 100% aż do 600 $

Poniżej przedstawiamy szczegóły comiesięcznego freerolla z pulą nagród 5000 $:

* Nazwa turnieju w lobby: PokerStrategy.com Monthly $5000 Freeroll
* ID turnieju: 200626846*
* Rozpoczęcie turnieju: 28.12.10, 15:00 GMT
* Rozpoczęcie rejestracji: 28.12.10, 13:00 GMT
* Pula nagród: 5000 $
* Wymagania: konto na Full Tilt Poker założone za pośrednictwem PokerStrategy.com

*aby odnaleźć freeroll, wystarczy uruchomić oprogramowanie Full Tilt Poker, a następnie przejść do zakładki Żądania -> Znajdź turniej według ID -> i wpisać numer 200626846.

Uwaga: Przypominamy o specjalnej promocji adresowanej wyłącznie do graczy polskiej społeczności PokerStrategy.com. Najwyżej sklasyfikowany Polak w tym turnieju dodatkowo otrzyma od nas darmowy prywatny trening z jednym z naszych trenerów. Mamy nadzieję, że ta nagroda zmotywuje was do bardzo zaciętej walki o jak najwyższe miejsce. Miesiąc temu tą nagrodę wywalczyła sobie {communitylink=olka1127+level}, która zajęła drugie miejsce w tym freerollu.

Co sądzisz o tym freerollu? Czy weźmiesz w nim udział? Podziel się z nami swoją opinią i weź udział w ankiecie

28 replies
rincewind44

gdybym miał konto przez PS to bym grał :D zwaliłem przy zakładaniu i teraz ani mi nie nalicza SP ani nie mogę grać w turkach :ayfkm:

Kosciuszko

Wezmę udział chociaż poziom jest za wysoki dla mnie.O niebo łatwiej gra się comiesięczny 5000$ freeroll Academy full tilt poker. =)

giuseppePK

jak nie będę nachlany to tak :D

salaterka

niestety będę na feriach bez internetu :rage:

synu1000

jak odblokują mi konto to zagram na pewno ale będzie ciężko bo już czekam prawie 2 tyg. i wątpie że sie do jutra uporają

vikarsky

Napisane przez Thorek
Podobnie jak w zeszłym tygodniu, Full Tilt Poker i PokerStrategy.com oferują wam turniej freeroll z pulą 5 000 $ oraz podwójną liczbę StrategyPoints.

Kiedy naliczacie te podwójne punkty? W dniu freerolla? Jakoś mało precyzyjnie jest to określone.

A we freerollu zamierzam wziaść udział i powalczyć o ten trening ;)

kacper3k

Jak trening do wygrania to trzeba powalczyć :)

marcinshark

wygrałem trening niedawno (TOP1) i cisza :ayfkm:

i ja spróbuję swoich sił. Ostatnio MTT nawet mi wchodzą ;)

jesli nie przegapie rejstracji to napewno!!!

see U 28.12.2010 powodzonka!!

vikarsky

Napisane przez vikarsky

Napisane przez Thorek

Kiedy naliczacie te podwójne punkty? W dniu freerolla? Jakoś mało precyzyjnie jest to określone.

A we freerollu zamierzam wziaść udział i powalczyć o ten trening ;)

Podbijam pytanie - w newsie widzę to zdanie jest już usunięte - więc jak to jest?

sojowyjarz

Ja pewnie nie wezmę udziału, bo niestety o 16 w środku tygodnia to jeszcze jestem w pracy.

tata1966

nie umie sie tam zalogowac

Gryzlii10

na jakiej zasadzie można się zapisać do tego turnieju ? mam konto na ftp powiązane z pokerstrategy i nie chce mnie zapisać. -.-

BleakAmaranth

Mam to samo

ja mam tak samo jakas bzdura

halo dlaczego nie da sie zarejestrowac

sojowyjarz

...

Trzeba przeczytać co jest napisane w okienku, bo niestety zwykłego przycisku 'zarejestruj' nie ma.

nacisnolem na click to register i tam dalem register i co jestem??