Przejdź do forum
NETELLER we współpr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Co sądzisz o nawiązaniu współpracy przez PokerStrategy.com z firmą NETELLER? Sonda została utworzona na sty 06, 2011

[Zamknięte] NETELLER we współpracy z PokerStrategy.com

15 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,773 Wyświetlenia
Thorek

Mamy przyjemność przedstawić wam naszego najnowszego partnera, jakim jest NETELLER. Korzystając z usług tej firmy możecie dokonywać łatwych, szybkich i bezpiecznych przelewów pieniędzy. W związku z nawiązaniem współpracy wszyscy użytkownicy PokerStrategy.com mogą korzystać z bonusu od pierwszej wpłaty i obsługi klienta VIP.

Współpraca PokerStrategy.com i NETELLERa daje wam następujące korzyści:

• bonus od pierwszej wpłaty w wysokości 10% do 10 €, jeśli założysz konto na NETELLER teraz
  • Obsługę VIP dla wszystkich użytkowników PokerStrategy.com. Pytania do Biura Obsługi Klienta należy wysyłać na ten adres pokerstrategy@neteller.com email address

Już niedługo: NETELLER jako opcja wypłaty

Następnym krokiem naszej współpracy będzie dodanie NETELLER, jako jednej z opcji wypłat. Oznacza to, że pieniądze z naszych promocji takich jak Tell-A-Friend czy Top250 już niedługo będziesz mógł otrzymać na swoje konto NETELLER.

Co sądzisz o nowej współpracy pomiędzy NETELLERem a PokerStrategy.com? Czy korzystałeś już z usług tej strony? Jeśli nie, to czy zamierzasz zrobić to teraz? Interesują nas wasze opinie na ten temat, dlatego zachęcamy do wzięcia udziału w dyskusji w specjalnym temacie na naszym forum.

14 odpowiedzi
Kaeresen

Obsługa VIP czyli?
No i w jaki sposób należy zgłosić dla Netellera, że jest się użytkownikiem Pokerstrategy?

IceWhoo

pokerstrategy@neteller.com żeby korzystać z tej obsługi VIP trzeba mieć założone konto na Netellerze założone przez link PS czy stare konta też się kwalifikują?

Napisane przez IceWhoo
pokerstrategy@neteller.com żeby korzystać z tej obsługi VIP trzeba mieć założone konto na Netellerze założone przez link PS czy stare konta też się kwalifikują?

w newsie bylo napisane "WSZYSCY uzytkownicy PokerStrategy" ;P mam nadzieje ze tak rzeczywiscie jest :) chociaz NETELLER byl na tyle niezawodny, ze nigdy nie musialem korzystac z supportu _thumbsup:

natomiast bezposrednie wyplaty na Netka = well played _thumbsup:

i 10 euro dla nowych uzytkownikow = swietny bonus praktycznie za nic _thumbsup:

wiec z tej wspolpracy wynikaja same plusy

BenitodeSoto

można napisać nareszcie - bo tak to mój TAF szedł na pokerroom a potem na Netka - teraz tylko pytanie czy wypłaty będą płatne?

RealGains

Ponawiam pytanie o to jak weryfikuja, czy jestes rzeczywiscie uzytkownikiem PS. Mam innego maila podpietego do netka i innego w profilu PS, czy to moze byc problemem?

Thorek

Napisane przez Lagmalix
Ponawiam pytanie o to jak weryfikuja, czy jestes rzeczywiscie uzytkownikiem PS. Mam innego maila podpietego do netka i innego w profilu PS, czy to moze byc problemem?

Nie będzie to problemem imo, bo chodzi oto, że informację o istnieniu takiego maila mają tylko i wyłącznie użytkownicy PokerStrategy.com (ewentualnie osoby odwiedzające naszą stronę), dlatego osoby z poza PS nie będą na tego maila wysyłać pytań, bo go nie znają. Kwestia weryfikacji moim zdaniem nie ma tutaj nic do rzeczy.

brzozakwadrat

Napisane przez BenitodeSoto
można napisać nareszcie - bo tak to mój TAF szedł na pokerroom a potem na Netka - teraz tylko pytanie czy wypłaty będą płatne?

Znalazłem na netku informacje odnosnei systemu VIP, mam nadzieje ze konta zwizane z PS bd wiecznie "VIP" bo darmowe wypłaty drogą nie chodzą :D

TehSimo

Napisane przez brzozakwadrat
Znalazłem na netku informacje odnosnei systemu VIP, mam nadzieje ze konta zwizane z PS bd wiecznie "VIP" bo darmowe wypłaty drogą nie chodzą :D

Napisane przez Thorek

• Obsługę VIP dla wszystkich użytkowników PokerStrategy.com.

salyk

brzozakwadrat to nie są konta VIP. Dla użytkowników PokerStrategy będzie jedynie obsługa VIP.

Wszystkie opłaty pozostają te same.

RealGains

Wyslalem maila z zapytaniem blisko 1h temu, o dziwo juz dostalem odpowiedz. Oczywiscie nie dostarczylem ID za pierwszym razem, poniewaz nie wiedzialem czy jest konieczne, a nigdy nie podaje wiecej info niz trzeba. Takze pierwsze wrazenie pozytywne, zobaczymy co dalej. :f_thumbsup:

pokerwkdj

Dobrze się składa bo miałem konto w MB ale właśnie miałem otworzyć także w NT :)
Ale żeby się upewnić... Aby zdobyć bonus wystarczy:
- założyć konto w NT przez link w PS
- wpisać id klienta w okienku w PS
- dokonać deposit DOWOLNA METODA (wyplata z roomu, Ukash, credit card)?
Od razu pojawi się ekstra 10e na koncie i można je wypłacić dowolna metoda?

pokerwkdj

I jeszcze dodatkowe pytania bo niestety czesc pieniedzy mam zamrozone w trakcie wyrabiania bonusu:
- czy jest ograniczenie czasowe kiedy od zalozenia konta trzeba zrobic wplate?
- czy wplata moze byc w ratach?

RealGains

Ok, wiec od przeszlo tygodnia czekalem na id confirmation i dzisiaj w przeciagu 6h od napisania na wyzej wymienionego maila zostala rozwiazana. Jednoczesnie, jakies 4h wczesniej przed powyzsza korespondencja, otworzylem ticketa standardowa droga i do tej pory nie doczekal sie on zadnej odpowiedzi. Takze wydaje sie, ze support dla ps spelnil swoje zadanie na 5!

Rantrave

Czy do tego supportu można pisać w PL, oraz, czy trzeba wprowadzić tutaj na stronie PS.com, ID klienta, aby przebiegła jakaś weryfikacja czy cuś? Jeśli tak, to gdzie niby jest to ID klienta ?? :facepalm: