Przejdź do forum
zapotrzebowanie na ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] zapotrzebowanie na treningi NL25-100 SH

16 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
850 Wyświetlenia
gaijin69

Cześć dziewczyny :)

Chciałbym zgłosić tutaj zapotrzebowanie na treningi z gry live NL SH ze stawek od NL25 do NL 100. Chciałbym też, żeby, o ile to możliwe, treningi te prowadził muckinfella.

Na chwilę obecną sytuacja wygląda tak:
- GuZ prowadzi treningi live na NL10
- Toony prowadzi treningi na NL200-NL400

A jeśli chodzi o stawki NL25-NL100, to mamy jedną wielką dziurę.

Słyszałem o tym, że Guz może prowadzić treningi na wyższych stawkach, ale to z kolei dyskryminowałoby graczy ze stawek NL2-NL10, bo nie mieliby oni swojego treningu live. Ponadto, z przykrością stwierdzam, że Guz ma dość spore problemy techniczne ze sprzętem (chyba - może jest inna przyczyna), ponieważ praktycznie na każdym treningu ludzie zgłaszają mu, że często zrywa się feed, kiedy coś mówi. Więc, na przykład, w połowie zdania zapada cisza, a potem znowu słychać pół zdania, a potem znowu nie słychać itd. A jak nie słychać, co mówi trener, kiedy wykonuje poszczególne zagrania, to sam trening jest bez sensu.

UWAGA: Zastrzegam się, żeby ktoś czasem nie zrozumiał moich słów, jako krytyki samego Guza w roli trenera!

Myślę, że wielu graczy skorzystałoby bardzo, jeśli mogliby popatrzeć na grę SH na low stakes. Ja sam zaczynam wchodzić na te limity i byłoby ekstra, gdyby PS mogło takie treningi zorganizować.

Innych zainteresowanych proszę o wpisywanie się w tym wątku, żeby serwis mógł zobaczyć, mniej więcej, ilu nas jest. Ewentualne komentarze/uwagi/propozycje mile widziane.

Również z góry dzięki za odzew ze strony PokerStrategy.

PS Tego, dlaczego widziałbym muckiego w roli prowadzącego treningi, chyba nie muszę wyjaśniać

15 odpowiedzi

jestem za

gaijin69

Właśnie sobie uświadomiłem, że pewnie za wiele osób tu nie zagląda, więc w razie czego można by zrobić coś na kształt ankiety, albo zapytać ludzi podczas jednego z treningów.

ja też jestem za najlepiej żeby trener grał na nl50 bo jak będzie grał na nl25 to powiedzą że za nisko a jak na nl100 to że za wysoko :]

Aimer87

też jestem za :f_thumbsup:

gaijin69

Napisane przez geninek
Ja jestem częściowo za. Treningi nl25-nl50 sh - tak- ale nie z muckingfellą a wafflecopem.

Let the flame war begin!
:D

Ja też jestem za wafflecopem ( bez obrazy muckinfella jest naprawdę świetnym trenerem) ale pierwszy filmik zrobiony przez wafflecop-a był mistrzowski jeden z najlepszych jakie oglądałem więc mam nadzieje że treningi też będą tak wyglądały :D

zamiast dzielić tkaninę na trenerach lepiej spytajcie się który ma ochotę i czas...

ale pomysł dobry

gaijin69

Napisane przez erykzholdy
zamiast dzielić tkaninę na trenerach lepiej spytajcie się który ma ochotę i czas...

ale pomysł dobry

Z tego, co mówił Muckinfella nie wynikało nic takiego, że kategorycznie odmawia - kiedy go pytałem o taką opcję, powiedział, że to PS musi zobaczyć, że ludzie tego chcą.

Witam wszystkich,

Dziękuję za feedback, jak zwykle cenny. Rzeczywiście wytworzyła nam się mała dziurka. Porozmawiam z naszymi trenerami i coś wykombinujemy. Nie chcemy nikogo dyskryminować.

Pozdrawiam.

cdn...

gaijin69

Napisane przez filipCMpl
Witam wszystkich,

Dziękuję za feedback, jak zwykle cenny. Rzeczywiście wytworzyła nam się mała dziurka. Porozmawiam z naszymi trenerami i coś wykombinujemy. Nie chcemy nikogo dyskryminować.

Pozdrawiam.

cdn...

Super! Tylko bądź przekonujący :D

ktosik

też oddaję głos na treningi NL50 SH - najlepiej w godzinach wieczornych po 20

vikarsky

Podłączam się do prośby autora tematu.

gaijin69

Siema, chciałem się zorientować, czy coś się dzieje w temacie. Czy krystalizują się już jakieś pomysły?

Witam....

Nie psujcie wszystkiego... buduje atmosferę .........

Jutro będziecie znali wszystkie informacje dotyczące tej sprawy.

Pozdrawiam