Cześć dziewczyny ![]()
Chciałbym zgłosić tutaj zapotrzebowanie na treningi z gry live NL SH ze stawek od NL25 do NL 100. Chciałbym też, żeby, o ile to możliwe, treningi te prowadził muckinfella.
Na chwilę obecną sytuacja wygląda tak:
- GuZ prowadzi treningi live na NL10
- Toony prowadzi treningi na NL200-NL400
A jeśli chodzi o stawki NL25-NL100, to mamy jedną wielką dziurę.
Słyszałem o tym, że Guz może prowadzić treningi na wyższych stawkach, ale to z kolei dyskryminowałoby graczy ze stawek NL2-NL10, bo nie mieliby oni swojego treningu live. Ponadto, z przykrością stwierdzam, że Guz ma dość spore problemy techniczne ze sprzętem (chyba - może jest inna przyczyna), ponieważ praktycznie na każdym treningu ludzie zgłaszają mu, że często zrywa się feed, kiedy coś mówi. Więc, na przykład, w połowie zdania zapada cisza, a potem znowu słychać pół zdania, a potem znowu nie słychać itd. A jak nie słychać, co mówi trener, kiedy wykonuje poszczególne zagrania, to sam trening jest bez sensu.
UWAGA: Zastrzegam się, żeby ktoś czasem nie zrozumiał moich słów, jako krytyki samego Guza w roli trenera!
Myślę, że wielu graczy skorzystałoby bardzo, jeśli mogliby popatrzeć na grę SH na low stakes. Ja sam zaczynam wchodzić na te limity i byłoby ekstra, gdyby PS mogło takie treningi zorganizować.
Innych zainteresowanych proszę o wpisywanie się w tym wątku, żeby serwis mógł zobaczyć, mniej więcej, ilu nas jest. Ewentualne komentarze/uwagi/propozycje mile widziane.
Również z góry dzięki za odzew ze strony PokerStrategy.
PS Tego, dlaczego widziałbym muckiego w roli prowadzącego treningi, chyba nie muszę wyjaśniać