Skip to forum
Wymiana play money ...

Notifications
Clear all

[Closed] Wymiana play money na Pokerstars

23 Posts
15 Users
0 Reactions
2,647 Views
abradab

Zna ktoś godne zaufania strony lub fora na których można wymienić play money na kasę? Jest trochę tych stronek ale ktore są wiarygodne i aktualne to nie wiem. Bawil się ktoś z was w takie wymiany?

22 replies

: 0 to istnieje coś takiego?

Janosikgdy

Są ludzie, którzy kupują play money;p
wiem, że można znaleśc kupców na kaske wirytalną z holdema na wp, ale to się nie opyla bo za jakieś astronomiczne wirytualne$, daja grosze, więc lepiej grindować 002/004;p
A z kas a z Ps, nie wiem nawet jakby to mialo wygladac, chyba sprzedajac od razu cale konto??

thefoe

Janosikgdy napisał

A z kas a z Ps, nie wiem nawet jakby to mialo wygladac, chyba sprzedajac od razu cale konto??

zapewne transfer przez HU

abradab

Wcale nie trzeba oddawać konta. Na PS jest możliwość przesyłania kasy innemu użytkownikowi, zarówno realnej jak i play money. Niektórzy to wykorzystują i zajmują się "profesjonalnie" wymianą. Skupują taniej a sprzedają drożej.

hellYeahEnT

Nie wydaje Ci sie to strata czasu ? :D

Nie lepiej pograc normalnie ? ;)

abradab

hellYeahEnT napisał

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...żeby pograć normalnie to trzeba mieć kasę X(

Masqb

To wpłać 10$ i zacznij gre od 0.02/0.04 ?

Edit:
Sporo dzisiejszych prosów z ps.de zaczynało od 5$ u nas np Masterjari tyle dostał (Simoo chyba też)

abradab

Widzę, że nikt z tego forum nie wymieniał albo nikomu nie chce się odpowiedzieć...

A moglibyście podać adresy największych i najbardziej znanych zagranicznych for o pokerze?

bMh
bMh

Tutaj masz pro forum o pokerze :) A jak nie pasuje to google.pl

abradab

Jak nie znasz odpowiedzi to po co się udzielasz?

bMh
bMh

Napisalem google.pl przeciez ;)

hellYeahEnT napisał

Może sie goście z Ogame'a przerzucili. Miłość do przerzucanych surowców im pozostala bueheh

mazaq
mcmoe

http://www.pokerhex.com/

abradab

Dzięki mazaq i mcmoe.

Ten pokerhex to troche przesadza z cennikiem: 1M skupuja po 6$ a sprzedają po 15$.

Rodrigo1988

Sorry za off top ale po co kupować wirtualne nieistniejące pieniądze? ?( ?(
To znaczy mi chodzi o to czy ludzie którzy kupują play money to jakieś tępe czuby które nie wiedzą co dokładanie kupują czy ma to jakiś głębszy sens?

mcmoe

ma to ten sens ze moga sobie grac na "playmoney-highstakes" -- tam gry juz nie sa takie superdebilne jak na niskich stawkach.

ja np. mam sporo playmoney na full tilcie i tam od czasu do czasu fajnie jest sobie zagrac HU-SNG za 100k playmoney.

murkins

zwerbuj 5 kolegów i dostaniesz co najmniej po 25$ za każdego tyle co za miliard play money :P

diablik7

Tez mysle, ze fajnie sobie pograc czasem na play money na wyzszych limitach. Bo na tych niskich... ostatnio gralem 1h na 6 stolach i wyszlo mi 124,5 BB/h :) Ale na tych wysokich playmoney to gra sie jak na microlimitach.