Zna ktoś godne zaufania strony lub fora na których można wymienić play money na kasę? Jest trochę tych stronek ale ktore są wiarygodne i aktualne to nie wiem. Bawil się ktoś z was w takie wymiany?
Są ludzie, którzy kupują play money;p
wiem, że można znaleśc kupców na kaske wirytalną z holdema na wp, ale to się nie opyla bo za jakieś astronomiczne wirytualne$, daja grosze, więc lepiej grindować 002/004;p
A z kas a z Ps, nie wiem nawet jakby to mialo wygladac, chyba sprzedajac od razu cale konto??
Janosikgdy napisał
A z kas a z Ps, nie wiem nawet jakby to mialo wygladac, chyba sprzedajac od razu cale konto??
zapewne transfer przez HU
Wcale nie trzeba oddawać konta. Na PS jest możliwość przesyłania kasy innemu użytkownikowi, zarówno realnej jak i play money. Niektórzy to wykorzystują i zajmują się "profesjonalnie" wymianą. Skupują taniej a sprzedają drożej.
hellYeahEnT napisał
Nie wydaje Ci sie to strata czasu ?
Nie lepiej pograc normalnie ?![]()
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...żeby pograć normalnie to trzeba mieć kasę
![]()
To wpłać 10$ i zacznij gre od 0.02/0.04 ?
Edit:
Sporo dzisiejszych prosów z ps.de zaczynało od 5$ u nas np Masterjari tyle dostał (Simoo chyba też)
Widzę, że nikt z tego forum nie wymieniał albo nikomu nie chce się odpowiedzieć...
A moglibyście podać adresy największych i najbardziej znanych zagranicznych for o pokerze?
hellYeahEnT napisał
Nie wydaje Ci sie to strata czasu ?
Nie lepiej pograc normalnie ?![]()
Może sie goście z Ogame'a przerzucili. Miłość do przerzucanych surowców im pozostala bueheh
Dzięki mazaq i mcmoe.
Ten pokerhex to troche przesadza z cennikiem: 1M skupuja po 6$ a sprzedają po 15$.
Sorry za off top ale po co kupować wirtualne nieistniejące pieniądze?
?(
To znaczy mi chodzi o to czy ludzie którzy kupują play money to jakieś tępe czuby które nie wiedzą co dokładanie kupują czy ma to jakiś głębszy sens?
ma to ten sens ze moga sobie grac na "playmoney-highstakes" -- tam gry juz nie sa takie superdebilne jak na niskich stawkach.
ja np. mam sporo playmoney na full tilcie i tam od czasu do czasu fajnie jest sobie zagrac HU-SNG za 100k playmoney.
zwerbuj 5 kolegów i dostaniesz co najmniej po 25$ za każdego tyle co za miliard play money
Tez mysle, ze fajnie sobie pograc czasem na play money na wyzszych limitach. Bo na tych niskich... ostatnio gralem 1h na 6 stolach i wyszlo mi 124,5 BB/h
Ale na tych wysokich playmoney to gra sie jak na microlimitach.