Skip to forum
Dyskusja na temat f...

Notifications
Clear all

[Closed] Dyskusja na temat filmiku: Co sądzisz o sprawdzeniu Galfonda?

10 Posts
9 Users
0 Reactions
1,012 Views
Thorek

Dziś przedstawiamy interesujące rozdanie z programu Poker After Dark.

Czy któryś z graczy popełnił w tej ręce błąd na preflopie? Czy blef Dwana był zbyt czytelny? I przede wszystkim co sądzicie o sprawdzeniu Galfonda z A-high bez żadnych drawów.

Obejrzyj film zaprezentowany poniżej, a następnie włącz się do dyskusji z innymi użytkownikami PokerStrategy.com w tym wątku na naszym forum!

9 replies
hellYeahEnT

no zostalo mu tyle w stacku ze wystarczylo mu equity przy 2 oc praktycznie zeby zrobic calla dlatego tak czipsy dokladnie przeliczyl. Bylby dobry call jakby w stacku mial 20-30k wiecej :D

pimpas

Wydaje mi sie, ze Galfond, zrobil dobry call. W zasiegu Dwana bylo dosc duzo drawow, nawet przeciwko made hand typu top para mial troche equity. Przeciwko calemu rangowi mial wystarczajace oddsy, zeby sprawdzic.

trebeter

Gdyby pokazał seta, to każdy pisałby sick call, bo wiadomo, że tak sety rozgrywa :D
I tyle w temacie rozegrania ;D

pimpas

Napisane przez trebeter
Gdyby pokazał seta, to każdy pisałby sick call, bo wiadomo, że tak sety rozgrywa :D

To jest wlasnie myslenie 'results oriented'. kazdy kto oglada HSP albo Poker after Dark wie, ze zasieg Dwana jest wyjebany, wiec nie wiem czy set bedzie w takiej sytuacji czestym widokiem

pandaboy44

Dwan jest na tyle luzny i zwariowany ze w jego zasiegu spokojnie byly gutshoty, fd, overkarty. Galfond o tym wiedzial i zrobil call w oparciu o oddsy. :)

Frytendo1

Na Dwana easy imo.

Mnie bardziej dziwi call preflop, ale ja tu tylko plywam i rybka sie nazywam :f_biggrin:

Aimboy

Napisane przez trebeter

Ta już widzę jak dwan z setem wsuwa od razu stacka :D:D:D