Skip to forum
Notifications
Clear all

Card Player Polska - Interesuje Cię CCP? Poll is created on Apr 23, 2007

[Closed] Card Player Polska

20 Posts
9 Users
0 Reactions
4,166 Views

No właśnie najstarszy magazyn pokerowy wreszcie w edycji PL =). Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś już czytał i jakie wrażenia ?
Ja co prawda jeszcze nie miałem tego czasopisma w ręku ale sądze , że to świetna sprawa aby popularyzować pokera w Polsce :tongue:

Tylko z tego co wiem to gazeta jest dostępna tylko prenumeratą :(. Jak u kogoś w kiosku jest albo jakimś innym sklepie to niech da znać koniecznie!

Słyszałem też , że podobno był rozdawany na EPT w Warszawie za darmo , więc może komuś wpadł w ręce , prosiłbym o podzielenie się wrażeniami jak już ktoś czytał.

19 replies
JimiVega

Ja mam 1 numer, 2 ma być na dniach w Empikach. Można to kupić na ich stronie, nie trzeba zamawiać prenumeraty, pojedyńczo też wysyłają. Gazeta ogólnie dobrze zrobiona, moge polecić.

pytalam dzis w empiku o gazete i nic nie wiedzieli na jej temat.. czy bedzie i kiedy... :(

JimiVega

Jak się pojawi u mnie to postaram się dać znać. Mają poślizgi pewnie, wiem że numer już lata pocztą.

44kajtush

Postaram się zdobyć pare numerów.

chyba najlepiej zaprenumerowac

44kajtush

http://www.cardplayerpolska.pl/index.php?page=prenumerata

Dorwalam dzis numer kwietniowy w empiku :)

I jak lektura ciekawa :D? Jakieś artykuły o strategiach są czy coś w tym stylu ?

Jutro poczytam sobie.. Spis tresci w kazdym razie wyglada obiecujaco: wywiady z najlepszymi, komentarze, analizy, strategie itd.

JimiVega

Co do pytania o strategie w CP to jest dział i to nawet bardzo dobry. Ja już tez dopadłem w empiku, dopiero dzisiaj bo mi się jechać nie chciało ale jest już dostępny od dobrego tygodnia. Co do prenumerat to średnio polecam bo często się opóźnia i przysyłają po 3 tygodniach...przynajmniej z 1 numerem tak było.

I co myslicie o tej gazecie?
Mnie nie powalila na kolana;)

JimiVega

Jasne że POWALAJĄCA nie jest ale jeśli nie ta, to którą mam wybrać???
Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.

tskuter

Witam,
ze źródeł dość wiarygodnych Card player polska nie będzie już dostępny w sieci Empik'u, podobno chodzi o stawkę podatku vat. Pozostaje tylko prenumerata.
Pozdrawiam

napalm77

za te pieniążki moze być - wydane 10 zł raz na 2 m-ce (stan 2009)

lekarz20

sa tam jakies strategie przykładowe analizy itd?

gmiszkurka

Jeśli chodzi o Warszawę to ja kupuję w saloniku prasowym relay w ch targówek lub ch wileńska

gmiszkurka

tak, całkiem sporo

Barteklo

W każdym In Medio jest dostępny bez problemów.

napalm77

[*] RIP [*] od 01.2010