Witam!
Założyłem się z kolegą, że do końca czerwca, z $50 zrobię kapitał pozwalający grać NL100:P szczegółów nie będę pisał, ale warto!:D (dla mnie napewno...:P)
Zaczynając, główne założenia:
- grać NL BSS FR
- założyć bloga, umieszczać wykresy, dla możliwości kontrolowania przez mojego kumpla moich wyników, z każdego miejsca gdzie jest internet:P
- grać zgodnie z BM
Założenia BM:
Na limitach NL2-10 będę grał standardowego TAG, czyli coś koło 13/11 (może się zmienić jak włączy mi się levelowanie graczy:P)
- BR: $50 - NL2 - daję sobie góra 4 dni
- BR: $125 - NL5 - daję sobie coś koło 7-10 dni:P
- BR: $350 - NL10 - na przejście tego limitu daję sobie góra 2 tygodnie
czyli po przejściu NL10 powinien skończyć się luty:D
- BR: $875 - NL25 - na przejście tego limitu daję sobie miesiąc
po tym miesiącu wejdę na NL50 i pamiętam jak mi szło z tym limitem...myślę, że już łatwiej mi pójdzie przejście tego limitu:P tak więc:
- BR: $2000 - NL50 - dla bezpieczeństwa daję sobie 2 miesiące
i tak oto powinienem góra do końca czerwca osiągnąć $4500 umożliwiające mi gre na NL100 - co jest celem!:D
Na potrzeby zakładu, odświeżyłęm konto na FTP, które założyłem kiedyś przez PokerStrategy, dzięki czemu będę mógł wyrobić statusy na PokerStrategy oraz otrzymywać rakeback (mały, wiem, ale na potrzeby zakłądu rakeback się przyda:D) Natomiast statusy na PokerStrategy wyrobie sobie, ponieważ jestem ciekawy filmików tutaj zamieszczonych, zobaczymy czy dorównują tym z innych, zagranicznych portali szkoleniowych:P
Na zakład będę poświęcał góra 3 godziny dziennie, ponieważ nie mogę zaniedbać gry na moich normalnych stawkach (jakoś żyć trzeba:P)
Mam nadzieję zadomowić się tutaj na dłużej, bo widzę, że oferta treningów na wyższych stawkach jest naprawdę spora:D
NO TO ZACZYNAMY REALIZACJĘ ZAKŁADU!
grałem dzisiaj 1,5h na NL2...nudzi mnie troche ta gra na tych stawkach..ale nawet nieźle poszło:P statów nie wrzucam bo mała próbka...po 1k rąk mam 12/11 więc normalnie...
wykres poniżej:

BR: $73,72