Skip to forum
Blondynka kontratak...

Notifications
Clear all

[Closed] Blondynka kontratakuje

14 Posts
13 Users
0 Reactions
1,153 Views
MarryMarry

:f_thumbsup: :f_thumbsup: YEEEEEEEEEAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!! :f_thumbsup: :f_thumbsup:

tylko tyle moge wam powiedziec :)

Z rana zagrałam sobie takie małe co nie co .
No i sie udało. Pierwszy raz w zyciu tak duża wygrana ( miejmy nadzieje ze nie ostatnia ).
Szkoda tylko Hu , w ktorym to zupelnie mi nie poszlo....a przeciwnik nie godził sie na deal mimo podobnych stackow.
I tak jestem przeogromnie szczesliwa.
Dzieki wszystkim , ktorzy trzymali za mnie kciuki .

Zapraszam do mojego bloga :) Nikt tam nie zaglada i juz straciłam checi do pisania go . TO teraz bedzie okazja zeby zajrzec , posluchac dobrej muzyki i mi pogratulowac :f_love:

Pozdrawiam

13 replies
koval1990

:f_thumbsup:

doncamilloskate

nice, nice!
Gratuluje, trzymaj tak dalej :f_cool:

azg
azg

Gratulacje :)

KudlatyPL

:f_thumbsup:

Teges

2k ludków i 2nd place super sprawa ;).

Scoti1986

Gratulacje! _thumbsup:

MarryMarry

taka ciekawostka...
..we wczesnej fazie padły mi rakietki ... i mialam juz zakonczyc gre ..ale pozwolilam sobie na jeden re buy :f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup:

mazaq

niezły wynik, będzie na buty :f_cool:

preludiumm
hellYeahEnT

Napisane przez mazaq
niezły wynik, będzie na buty :f_cool:

u mean na buty na rok 2011 :D

Gratulacje, bardzo ładny wynik _thumbsup:
A co do ciekawostki, to tak to już jest w turniejach, że dopóki jesteśmy w grze to wszystko może się jeszcze zdarzyć i nie ma powodu, aby się poddawać. Chociaż jeden rebuy to nie jest wielkie szaleństwo, ale też pamiętam jak to jest, jak człowiek dość konserwatywnie podchodzi do zarządzania kapitałem i ma grać w turnieju rebuy :P

Swoją drogą bardzo fajne są te turki Rush Rebuy (ekstremalna fisharnia i fajna dynamika gry). Dobrze wiedzieć, że jakiś został jeszcze w formule multi-entry :)

Nice MarryMarry! Gratulacje:)

mouse91

o kurczę, co wchodzę na strone to tam MeryMery wygrywa kolejne turnieje:D Nie rozpędzaj się tak bardzo :D Ile wykupiłaś rebuy?
wielkie graty :f_thumbsup: