Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Mareczek wita:)

4 Posts
4 Users
0 Reactions
403 Views

Na forum jestem już jakiś czas, bezczelnie wykorzystując waszą wiedzę, do tego wszystkiego nie wychowany, bo się nie przywitał :).

A więc witam całą społeczność PokerStrategy. Jestem Marek, lat 27. Pokerem się interesuję od 2008 roku, a dokładnie do gry zachęciły mnie freerolle dla studentów organizowane przez ParadisePoker.

Teraz ogłónie gram cash, czasami w jakims turnieju sobie zagram dla spróbowania czegoś innego.

Co by nie pisac, na razie pokerem się bawię. Mam wolny czas, to sobie gram, nie mam wolnego czasu to nie gram :P. Od pokera wymagam jedynie tego by być w ogólnym rozrachunku czy tez inaczej mówiąc w dłuższym okresie czasu do przodu. Pracę i zawód mam raczej dobry, wiec nie jest moim celem by z pokera zyć i utrzymywać rodzinę. Jak kiedyś dojdę do takich umiejętności, które pozwolą mi średnio zarabiać około 1 tyś zł na miesiąc grając średnio 2h/dzien w pokera, to będzie to dla mnie naprawdę dużym sukcesem.

Wiem jednak że do tego jeszcze bardzo daleka droga, mam jednak nadzieję że tą daleką drogę pokonam z PokerStrategy i jej użytkownikami :)

Witam jeszcze raz .. i pozdrawiam Marek.

3 replies

Cześć Marek,

cieszę się, że jednak postanowiłeś się nam przedstawić. Traktujesz poker jako zabawę i formę relaksu, bardzo dobrze, bo takie nastawienie najszybciej dopomoże Ci w odnoszeniu sukcesów.
Mam nadzieję, że znalazłeś na naszej stronie to, co Cię interesuje.

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Cześć Mareczku :)

Witam serdecznie. Droga daleka, ale od czegoś trzeba zacząć ;)
Cieszę się, że postanowiłeś się przywitać - mam nadzieję, że to dopiero początek Twojej aktywności na forum.

Jeśli możemy Ci w czymś pomóc - daj znać.

Pozdrawiam!

Thorek

No Marku wreszcie oficjalne powitanie :). Naszą ofertę szkoleniową znasz, więc nie będę ci tutaj pisał co do czego służy, bo dobrze o tym wiesz, natomiast zachęcam cię do częstszego wrzucania rozdań, bo ostatnio się pod tym względem zaniedbujesz :).

Pozdrawiam.