Poratujcie jakims bonusem:D(bez wplat):D blagam...:D bo juz dawno gralem... a jestem na glodzie pokerowym...:D;]
---> freerolle
---> wszystko co wygrasz ładujesz w sng double upy/coollery
---> jak dojdziesz do 10 $ / euro czy w czym tam grasz, zaczynasz grać normalne sng cały czas pykając też coollery
---> Sng + coolery (cały czas) + MTT o najmniejszym wpisowym
Działa
doszedłem do 140 od 0, tylko że niestety musiałem wypłacić i od nowa ciułam
Napisane przez xenzox
Poratujcie jakims bonusem:D(bez wplat):D blagam...:D bo juz dawno gralem... a jestem na glodzie pokerowym...:D;]
Pod mięsnym ostatnio widziałem dwie rumunki też miały zerowy roll ale nieźle im szło
Jak very need podam ulice mięsnego.
Są freerolle, ale nie we wszystkich warto grać. Masz co dziennie 5 turków z pokerstrategy po 100$. Są turnieje tylko dla polaków na przykład na PP w każdy czwartek. Na PS są wejściówki do SundayPL i kiedyś były fajne freerolle dla polaków. Może ktoś wie gdzie jeszcze można pograć, omijając super turki z 10k luda na FTP i PS aby dostać wejściówkę do kolejnego turka.
A i na FTP jest fajny turek, wpisowe to 500k play money, a w puli 40$ - 18 miejsc płatnych najniższe to 2$.
Można też sprzedawać play money tylko na początku może być trochę "ciężko" przebić się przez totalne donki. Temat już wałkowany nie raz.
No i jeszcze jest TaF z PS dobrze trafisz 2 osoby i masz 30$. Zna ktoś jeszcze jakieś sposoby na budowę rolla. Oczywiście poza wpłacaniem kasy. Tylko tu trzeba sobie zadać pytanie, jeśli KONIECZNIE chcesz grać w pokera na $, to dla osoby pełnoletniej nie powinno stanowić problemu wpłacenie powiedzmy 60zł na grę.
I taki mały off-top. Akurat gram na PP i jest coś co mnie zaciekawiło (play money): stawki 50/100 siedzi sobie 10 osób i jedna robi bet na 99999 wszyscy robią call do gościa co ma kilkaset żetonów on robi bet na 100000 i wszyscy pasują. Pewnie PP coś testuje
mam juz 45$ taf 5$ brak zeby wyplacic ;] a grac sie chce i tak:D dawac cos i nie gadac:D
nie no czasem przychodza maile z bonusem jakims:D teraz tez by sie przydalo:D bo wena na gre jest i czuje ze zostane milonerem jak teraz dostane juz te $$:D
Gdyby Mary dała mi swoje GG też byłbym milionerem
.Ale Święto Lasu nie zdarza się co dzień
Te bonusy na mailach to i tak do wyrobieniu za rake:) Wiec bez wpłaty sie nie obędzie. Ja dostałem swego czasu 50 na ftp i 20 na titana od jakichs "no depozit bonus". Troche to trwa więc to nie dla takiego niecierpliwca jak Ty
W głebi czuje, że i tak to będzie gambling poker