Skip to forum
Poratujcie jakims b...

Notifications
Clear all

[Closed] Poratujcie jakims bonusem:D(bez wplat):D blagam...:D

13 Posts
9 Users
0 Reactions
713 Views
xenzox

Poratujcie jakims bonusem:D(bez wplat):D blagam...:D bo juz dawno gralem... a jestem na glodzie pokerowym...:D;]

12 replies
mazaq
xenzox

ale takim bez wplat...:P:D

SeBiX7

od 0 można zbudować bankroll ;)

marekmak

---> freerolle
---> wszystko co wygrasz ładujesz w sng double upy/coollery
---> jak dojdziesz do 10 $ / euro czy w czym tam grasz, zaczynasz grać normalne sng cały czas pykając też coollery
---> Sng + coolery (cały czas) + MTT o najmniejszym wpisowym

Działa ;) doszedłem do 140 od 0, tylko że niestety musiałem wypłacić i od nowa ciułam :D

Napisane przez xenzox
Poratujcie jakims bonusem:D(bez wplat):D blagam...:D bo juz dawno gralem... a jestem na glodzie pokerowym...:D;]

Pod mięsnym ostatnio widziałem dwie rumunki też miały zerowy roll ale nieźle im szło :) Jak very need podam ulice mięsnego.

Skibcio

Są freerolle, ale nie we wszystkich warto grać. Masz co dziennie 5 turków z pokerstrategy po 100$. Są turnieje tylko dla polaków na przykład na PP w każdy czwartek. Na PS są wejściówki do SundayPL i kiedyś były fajne freerolle dla polaków. Może ktoś wie gdzie jeszcze można pograć, omijając super turki z 10k luda na FTP i PS aby dostać wejściówkę do kolejnego turka.
A i na FTP jest fajny turek, wpisowe to 500k play money, a w puli 40$ - 18 miejsc płatnych najniższe to 2$.
Można też sprzedawać play money tylko na początku może być trochę "ciężko" przebić się przez totalne donki. Temat już wałkowany nie raz.
No i jeszcze jest TaF z PS dobrze trafisz 2 osoby i masz 30$. Zna ktoś jeszcze jakieś sposoby na budowę rolla. Oczywiście poza wpłacaniem kasy. Tylko tu trzeba sobie zadać pytanie, jeśli KONIECZNIE chcesz grać w pokera na $, to dla osoby pełnoletniej nie powinno stanowić problemu wpłacenie powiedzmy 60zł na grę.

I taki mały off-top. Akurat gram na PP i jest coś co mnie zaciekawiło (play money): stawki 50/100 siedzi sobie 10 osób i jedna robi bet na 99999 wszyscy robią call do gościa co ma kilkaset żetonów on robi bet na 100000 i wszyscy pasują. Pewnie PP coś testuje

przekierowac na mindset i odwyk :P

xenzox

mam juz 45$ taf 5$ brak zeby wyplacic ;] a grac sie chce i tak:D dawac cos i nie gadac:D

szok38

No co za Łobuz :D

xenzox

nie no czasem przychodza maile z bonusem jakims:D teraz tez by sie przydalo:D bo wena na gre jest i czuje ze zostane milonerem jak teraz dostane juz te $$:D

szok38

Gdyby Mary dała mi swoje GG też byłbym milionerem :D .Ale Święto Lasu nie zdarza się co dzień :D

golfu

Te bonusy na mailach to i tak do wyrobieniu za rake:) Wiec bez wpłaty sie nie obędzie. Ja dostałem swego czasu 50 na ftp i 20 na titana od jakichs "no depozit bonus". Troche to trwa więc to nie dla takiego niecierpliwca jak Ty :) W głebi czuje, że i tak to będzie gambling poker