Skip to forum
Czy dziewczyna może...

Notifications
Clear all

[Closed] Czy dziewczyna może być nowym adminem/modem?

32 Posts
24 Users
0 Reactions
1,646 Views
JacekPL

Uwaga,

Jak wiecie ciągle szukamy nowych osób do pracy.

Kolejny raz prosimy Was o pomoc.

Dlaczego według Was, atrakcyjna dziewczyna powinna zostać nowym adminem/moderatorem na polskiej stronie PokerStrategy?

Co myślicie o takiej ewolucji.... >>>???

;)

31 replies
Masqb

IMO to nowym adminem albo moderatorem powinna zostać osoba przynajmniej tak kompetentna jak ty Jacek. Czy to będzie chłopak czy dziewczyna to jest raczej mało ważne.

Bardzo głupie było by robienie kogoś kimkolwiek tutaj na forum tylko dlatego, że jest dziewczyną...

piachu01

Dlaczego według Was, atrakcyjna dziewczyna powinna zostać nowym adminem/moderatorem na polskiej stronie PokerStrategy?

Dlaniczego;] posady nie dostaje się za płeć.

JacekPL

Zakładam, że mamy do wyboru mężczyznę i kobietę o podobnych predyspozycjach.....

petesam

Szczerze mowiac nie wiem czy to ma az tak duze znaczenie. W swiecie internetowym i tak wiekszosc z nas pozostaje anonimowa. Gdyby nie zlot to nikt by nie wiedzial jak kto wyglada tak naprawde. Niedlugo ma sie o zmienic, ale na dzien dzisiejszy tak to wyglada. Moim zdaniem o tym kto powinien byc adminem/moderatorem nie powinien decydowac wygląd zewnętrzny i płeć tylko to czy dana osoba ma odpowiednie kompetencje, wiedzę i umiejętnosci, aby dane stanowisko mogla skutecznie zajmowac i w pelni wypelniac swoje obowiazki i zadania. Jesli osoba spelnia powyzsze kryteria to oczywiscie moze byc nia kobieta o (ponad)przecietnej urodzie.

JacekPL

Masqb napisał

IMO to nowym adminem albo moderatorem powinna zostać osoba przynajmniej tak kompetentna jak ty Jacek.

Nie wiem, czy mam się cieszyć, czy martwić Twoją oceną.... ;) ;) ;)

mazaq

Masqb napisał
IMO to nowym adminem albo moderatorem powinna zostać osoba przynajmniej tak kompetentna jak ty Jacek. Czy to będzie chłopak czy dziewczyna to jest raczej mało ważne.

Bardzo głupie było by robienie kogoś kimkolwiek tutaj na forum tylko dlatego, że jest dziewczyną...

Popieram, jestem tego samego zdania.

hellYeahEnT

Ja bym chetniej przychodzil na coachingi gdyby byl prowadzony przez niewiaste z przyjemnym glosem :D

Jacek...!! Czyżby Śrubka na moderatora??? Byłem na zlocie i Cię rozumiem! Nie mam nic przeciwko ;)

Jak dla mnie to może to być:
łysy, gruby, z garbem i pryszczami facet po zmianie płci- byle by znał temat i wypełniał prawidłowo swoje obowiązki

szok38

To tutaj nie ma dziewczyny admina ?( ?!? Nie mogę uwierzyć :( .Co to ?( ? Jakieś : Maaaamy Cię ?( ????

szok38

Od początku byłem w szoku :( .Tylko nie wiedziałem dlaczego :( ech .Oświeciło mnie w końcu :( .Pozdrawiam :(

Masqb

JacekPL napisał

Masqb napisał
IMO to nowym adminem albo moderatorem powinna zostać osoba przynajmniej tak kompetentna jak ty Jacek.

Nie wiem, czy mam się cieszyć, czy martwić Twoją oceną.... ;) ;) ;)

chodziło mi o to, że o takich pracowników będzie raczej ciężko

lekarz20

mnie tam sie podoba babka jako mod, przynajmniej trochę sie oziębi tutaj bo na razie jest ciepło... :D

kfas

Jak szefom PS sie nie spodoba nowa pani admin to Jacek zwali na nas... taka masz taktyke Jacek? :P

Walderam

JacekPL napisał

Jakieś dziwne to pytanie:P
Według mnie raczej powinno być "mogłaby" zamiast "powinna".
I na takie pytanie mogę odpowiedzieć:)

Otóż owa dziewczyna mogłaby zostać moderatorem/adminem, jeśli ma do tego predyspozycje i wiedzę. I proszę nie zrozumieć źle słowa "predyspozycje ;)
Skoro mamy równouprawnienie, to owa ewentualna kandydatka powinna spełniać dokładnie takie wymagania merytoryczne, jakich oczekujecie od ewentualnego kandydata.
Zatrudnianie kobiety tylko dlatego, że jest kobietą, a jeszcze we władzach kobiety nie ma i może by się przydała, bo byłoby ciekawiej, mija się z celem.

Takie jest moje skromne zdanie w tym temacie.

Jest mi to doskonale obojętne; nie planuję cyberseksu z moderatorami. ;)

Olorion

tool8 napisał
Jest mi to doskonale obojętne; nie planuję cyberseksu z moderatorami. ;)

co masz na sobie? =)

Barteklo

Walderam napisał

JacekPL napisał

Jakieś dziwne to pytanie:P
Według mnie raczej powinno być "mogłaby" zamiast "powinna".
I na takie pytanie mogę odpowiedzieć:)

Otóż owa dziewczyna mogłaby zostać moderatorem/adminem, jeśli ma do tego predyspozycje i wiedzę. I proszę nie zrozumieć źle słowa "predyspozycje ;)
Skoro mamy równouprawnienie, to owa ewentualna kandydatka powinna spełniać dokładnie takie wymagania merytoryczne, jakich oczekujecie od ewentualnego kandydata.
Zatrudnianie kobiety tylko dlatego, że jest kobietą, a jeszcze we władzach kobiety nie ma i może by się przydała, bo byłoby ciekawiej, mija się z celem.

Takie jest moje skromne zdanie w tym temacie.

Podpisuje się pod tym.

+1 dla postów Walderama i kilku innych użytkowników.