Skip to forum
Wstaw rozdania i za...

Notifications
Clear all

[Closed] Wstaw rozdania i zagraj w turnieju

54 Posts
45 Users
0 Reactions
5,612 Views
Thorek

Kolejny raz ruszamy z ciekawą promocją przeznaczoną tylko dla polskich użytkowników PokerStrategy.com. Tym razem to nie ilość ugranych StrategyPoints ma znaczenie, a aktywność na forum. Dokładniej mówiąc chodzi nam o działy oceny rozdań, gdzie możecie wrzucać własne ręce, które zostaną dokładnie przeanalizowane przez naszych profesjonalnych sędziów.

W tej promocji nie można stracić, natomiast jest to okazja na spore zyski, ponieważ wrzucanie własnych rozdań do oceny, to świetny sposób na szybkie wyłapanie leaków. Wielu z naszych użytkowników uważa, że to najlepsza forma nauki i poprawienia swojej gry. W końcu jak powszechnie wiadomo najszybciej człowiek uczy się na własnych błędach.

Oto szczegóły naszej promocji:

• W dniach 14.03.2011 - 27.03.2011 należy wstawić przynajmniej 10 rozdań w działach oceny rąk;
  • Następnie w tym temacie na naszym forum, trzeba zgłosić chęć uczestnictwa w specjalnym freerollu oraz podać linki do 10 swoich rozdań wstawionych do oceny, a także nick z platformy PokerStars;
  • 28.03.2011 ogłosimy listę użytkowników, którzy będą mogli wziąć udział w specjalnym turnieju;
  • 3.04.2011 zostanie rozegrany specjalny freeroll z pulą nagród 500 $ dla polskich użytkowników PokerStrategy.com, którzy zgłosili chęć udziału w tym turnieju i spełnili warunki uczestnictwa.

Dostajecie możliwość wygrania pieniędzy kompletnie za darmo, a przy okazji możecie skorzystać z solidnej porcji wiedzy, która z pewnością zaprocentuje w przyszłości. Nie czekajcie zatem i wrzucajcie swoje rozdania do analizy na naszym forum, a następnie zgłoście chęć udziału w promocji.

53 replies
hapotam

Takie pytanie chyba znaczące...

Czy znów stracę na tym, że najpierw poznałem POKERSTARS a potem POKERSTRATEGY i nie zarejestrowałem się z Waszego pośrednictwa, czy po prostu liczy się jedynie zaangażowanie w zamieszczanie rąk do oceny?

salaterka

Napisane przez hapotam
Takie pytanie chyba znaczące...

Czy znów stracę na tym, że najpierw poznałem POKERSTARS a potem POKERSTRATEGY i nie zarejestrowałem się z Waszego pośrednictwa, czy po prostu liczy się jedynie zaangażowanie w zamieszczanie rąk do oceny?

nie, nie trzeba mieć przypisanego konta

Witam!

Nie trzeba mieć podpiętego konta.

Dzięki za odpowiedź, salaterka :)

Pozdrawiam!

hapotam

Napisane przez KatarzynaM
Witam!

Pozdrawiam!

Dzięki Wam za odpowiedź.
W takim razie ja już swoje rozdania zamieściłem - dobra motywacja te freeroll, dzięki niemu w końcu zdobyłem się się na wklejenie rozdań, bo tak to leń starszy ze mnie!

W tym temacie już mogę zamieścić linki do nich itp.?

salaterka

Napisane przez hapotam

Witam!

Pozdrawiam!

Dzięki Wam za odpowiedź.
W takim razie ja już swoje rozdania zamieściłem - dobra motywacja te freeroll, dzięki niemu w końcu zdobyłem się się na wklejenie rozdań, bo tak to leń starszy ze mnie!

oczywiście, zamieść tu linki do tematów z rękami i nick na starsach i za jakiś czas zostaniesz zarejestrowany do turka

musashi87
Spoiler

Napisane przez salaterka

Napisane przez hapotam

Witam!

Pozdrawiam!

Dzięki Wam za odpowiedź.

oczywiście, zamieść tu linki do tematów z rękami i nick na starsach i za jakiś czas zostaniesz zarejestrowany do turka

salaterka nowy mod :facepalm:

A żeby nie było spamu za chwile zedytuje i dodam swoje rozdania :D

EDITED:
1. AJo .5$/1$
2. 88 .5/1
3. AQs .5/1
4. Tt .5/1
5. AJo .5/1
6. Kk .5/1
7. Kk .5/1
8.
9.
0.

salaterka

Napisane przez musashi87

Napisane przez salaterka

Napisane przez hapotam

Witam!

Pozdrawiam!

Dzięki Wam za odpowiedź.

salaterka nowy mod :facepalm:

A żeby nie było spamu za chwile zedytuje i dodam swoje rozdania :D

Witam!

Jakbym był moderatorem to moje posty wyglądały by właśnie tak.

Pozdrawiam!
salaterka

hapotam

Moje zgłoszenie

NICK POKERSTARS: hapotam

Ręce do oceny:

1. klik
2.klik
3.klik
4.klik
5.klik
6.klik
7.klik
8.klik
9.klik
10.klik

savikos

zgłaszam chęć uczestnictwa we freerollu.
Nick na P*: savikos

#1 die Nummer eins
#2 die Nummer zwei
#3 die Nummer drei
#4 die Nummer vier
#5 die Nummer fünf
#6 die Nummer sechs
#7 die Nummer sieben
#8 die Nummer acht
#9 die Nummer neun
#10 die Nummer zehn

IceWhoo

Zgłaszam chęć uczestnictwa w tym zacnym przedsięwzięciu.
Mój nick z P*: IceWood AK

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Napisane przez hapotam

Witam!

Pozdrawiam!

Dzięki Wam za odpowiedź.

Witam,

Napiszę tylko żeby wyklarować. Należy wstawić 10 rozdań do oceny i w tym temacie zapostować wklejając linki do tych rąk oraz swój nick z platformy William Hill.

Następnie po zakończeniu promocji czyli 28.03.2011 ogłosimy listę uczestników oraz czas i datę turnieju.

Pozdrawiam.

koval1990

Napisane przez filipCMpl

Napisane przez hapotam

Witam!

Pozdrawiam!

Dzięki Wam za odpowiedź.

Witam,

Napiszę tylko żeby wyklarować. Należy wstawić 10 rozdań do oceny i w tym temacie zapostować wklejając linki do tych rąk oraz swój nick z platformy William Hill.

Następnie po zakończeniu promocji czyli 28.03.2011 ogłosimy listę uczestników oraz czas i datę turnieju.

Pozdrawiam.

a nie starsy?

aonpl

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
_thumbsup:
nick: aonpl

hapotam

No właśnie, chyba się coś komuś pomieszało, bo William Hill to inna promocja dotycząca czytania artykułów dla Holdem Limit.

Marjed

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
nick na PS - Marjed