Skip to forum
Pierwszy Diament

Notifications
Clear all

[Closed] Pierwszy Diament

18 Posts
14 Users
0 Reactions
826 Views
kopoland

No to Jacku szykuj te żetony na kolejny zlot :)

pozdro kopoland

17 replies
bart87

Wow, gratulacje! Jakie wrazenia? :D

Panadol

gratuluje ;)

Pozdrawiam

damian też gratuluję i pozdrawia ;)

Qsypal

no no, teraz diament to jest już coś :D:D Ale myślę, że do przyszłorocznych wakacji będziemy mieli takich użytkowników wielu :):)

Gratulacje!!

damianpat

ale mało kto robi go tak szybko ;)

kaczuba

Gratuluję tak szybkiego awansu. =)

murkins

Qsypal napisał
no no, teraz diament to jest już coś :D:D Ale myślę, że do przyszłorocznych wakacji będziemy mieli takich użytkowników wielu :):)

Gratulacje!!

eee tam rok temu diament na polskim ps to było coś (albo chociaż platyna) a teraz już pewnie i z 10 diamentów będzie po następnym update a za kolejne pół roku pewnie połowa top 100 polskiego ps będzie co najmniej "na czarno"
tylko tu nas jeszcze brakuje
http://pl.pokerstrategy.com/ranking
heh RIF 90k sp 9 dni :)

gratuluję równiez =)

Kopoland gratuluje :)

A to co Rif odstawił jest niesamowite...

Tam chyba siedzi sztab ludzi i gra :D na 2 kompy w piwnicy po 14 h / dobe

no graty stary diamentu!!

Pyszu

Gratulacje.
Tak z Ciekawości ile Ci zajęło zdobycie diamentu? I od jakiego Bankrolla zaczynałeś :)

kopoland

Dzieki wszystkim :)

@bart87

wrazenia hmmm, szczerze mowiac nic specjalnego :) W sumie pewnie nawet nie odczuje tego statusu poniewaz wszystkie materialy diamentowe sa po angielsku a u mnie z tym jezykiem nie bardzo :P

@Pyszu

Czas zdobycia diamentu 6 tygodni, bankroll poczatkowy 100$ ( limit 0,05/0,10$)

Pyszu

Jeśli przez całą drogę trzymałeś się BM i nie wygrałeś niczego wiekszego w turniejach to wieelki rispect.
Jeśli nie to i tak jestem pełen podziwu. Nie powiem, że staram się pobić Twój rekord, żeby nie zapeszyć. Może się uda. Jeśli byłbyś skory poświęcić jeszcze chwilkę i rzucić okiem do statystyk to, jeśli nie chcesz się rozpisywać i ujawniać szczegóły, to może chociaż w ile rąk taki wynik?:>
Teraz widze że genialna składnia posta jeśli jeśli jeśli jeśli ;) nie będe juz tego zmieniał, nie uważam się za poetę :P
edit 2
blog... juz widze nadrabiam zaległości i z ciekawością zabieram się za lekturę. Coraz więcej argumentów widzę żeby założyć swojego... :)

bart87

kopoland napisał
Dzieki wszystkim :)

@bart87

wrazenia hmmm, szczerze mowiac nic specjalnego :) W sumie pewnie nawet nie odczuje tego statusu poniewaz wszystkie materialy diamentowe sa po angielsku a u mnie z tym jezykiem nie bardzo :P

@Pyszu

Czas zdobycia diamentu 6 tygodni, bankroll poczatkowy 100$ ( limit 0,05/0,10$)

wo wo wo wow... pozazdroscic ;)

Pyszu

Po lekturze bloga.... 8h dziennie ekstremalny multitabling... w pełni zasłużony diament. :) Ciężka praca zostanie wynagrodzona.

Walderam

Gratki gratki:)

JacekPL

Gratuluję kopolandzie! :P :P :P

Nie tylko żetony, nie tylko....

kumiszcz

Gratulacje =) Oby tak dalej ;)

Ja również gratuluję! :)

Pozdrawiam