No to Jacku szykuj te żetony na kolejny zlot
pozdro kopoland
no no, teraz diament to jest już coś :D:D Ale myślę, że do przyszłorocznych wakacji będziemy mieli takich użytkowników wielu :):)
Gratulacje!!
Qsypal napisał
no no, teraz diament to jest już coś :D:D Ale myślę, że do przyszłorocznych wakacji będziemy mieli takich użytkowników wielu :):)Gratulacje!!
eee tam rok temu diament na polskim ps to było coś (albo chociaż platyna) a teraz już pewnie i z 10 diamentów będzie po następnym update a za kolejne pół roku pewnie połowa top 100 polskiego ps będzie co najmniej "na czarno"
tylko tu nas jeszcze brakuje
http://pl.pokerstrategy.com/ranking
heh RIF 90k sp 9 dni ![]()
gratuluję równiez
Kopoland gratuluje ![]()
A to co Rif odstawił jest niesamowite...
Tam chyba siedzi sztab ludzi i gra
na 2 kompy w piwnicy po 14 h / dobe
Gratulacje.
Tak z Ciekawości ile Ci zajęło zdobycie diamentu? I od jakiego Bankrolla zaczynałeś
Jeśli przez całą drogę trzymałeś się BM i nie wygrałeś niczego wiekszego w turniejach to wieelki rispect.
Jeśli nie to i tak jestem pełen podziwu. Nie powiem, że staram się pobić Twój rekord, żeby nie zapeszyć. Może się uda. Jeśli byłbyś skory poświęcić jeszcze chwilkę i rzucić okiem do statystyk to, jeśli nie chcesz się rozpisywać i ujawniać szczegóły, to może chociaż w ile rąk taki wynik?:>
Teraz widze że genialna składnia posta jeśli jeśli jeśli jeśli
nie będe juz tego zmieniał, nie uważam się za poetę
edit 2
blog... juz widze nadrabiam zaległości i z ciekawością zabieram się za lekturę. Coraz więcej argumentów widzę żeby założyć swojego...
kopoland napisał
Dzieki wszystkim
@bart87wrazenia hmmm, szczerze mowiac nic specjalnego
W sumie pewnie nawet nie odczuje tego statusu poniewaz wszystkie materialy diamentowe sa po angielsku a u mnie z tym jezykiem nie bardzo
@PyszuCzas zdobycia diamentu 6 tygodni, bankroll poczatkowy 100$ ( limit 0,05/0,10$)
wo wo wo wow... pozazdroscic
Po lekturze bloga.... 8h dziennie ekstremalny multitabling... w pełni zasłużony diament.
Ciężka praca zostanie wynagrodzona.