No cóż... Chyba wypadało by się pochwalić iż wygrałem pakiecik do Monte Carlo, tym bardziej iż zdobyłem go dzięki kwalifikacjom utworzonym przez pokerstrategy i w walce z jej użytkownikami ![]()

Gratulacje! i powodzenia w głównym turnieju. I nie wiem w sumie czy przy możliwości scachowania umiałbym sobie odmówić takiej przygody dla $:)
Napisałem oczywiście już do supportu, ale kazali czekać nawet ponad 48h.. więc czekam... ;]
Mało Countit <lol>
smack91 no jeszcze nie wiem czy jest taka opcja, w sumie to chyba wolałbym, żeby nie było... potem bym nie żałował jednej czy drugiej decyzji ;D
Świetna sprawa, gratuluję.
Odezwij się proszę do mnie na privie mazibyku, napiszemy ładnego newsa
Nie sposób nie złożyć najszczerszych gratulacji
Już sam wyjazd byłby dla mnie czymś niesamowitym a co dopiero zagranie w takim turnieju ![]()
Powodzenia!
Ile osób grało o pakiet w finale i jaką drogę przeszedłeś aby go wygrać?
Sam finał to 100 osób i za pierwsze pakiet. Wcześniej do niego odbywało się ok. 6 satelit.
Ja też pogratuluje
Napisane przez Kraj34
Sam finał to 100 osób i za pierwsze pakiet. Wcześniej do niego odbywało się ok. 6 satelit.
Ja też pogratuluje![]()
Czyli w finale miał szansę jedną na sto
![]()
No to czekam na jakiś ciekawy artykuł na stronie pokerstrategy, oby jak najwięcej ciekawostek![]()
Gratulacje. Świetny wynik i już masz zapewnioną doskonałą przygodę, a być może dojdzie do tego kolejny sukces finansowy? Tego ci życzę i mam nadzieję, że uda ci się zaliczyć ITM w turnieju live.
Pozdrawiam.
Dziękuje wszystkim za gratulacje !!
pozbyłem się problemu wyboru ;D:
*anulowanie/zamiana: Nie ma możliwości anulowania ani zamiany wygranego
pakietu. Pierwszy pakiet (wpisowe i koszty podróży) na Wydarzenie, który
wygrasz nie może zostać ani wymieniony ani przekazany innej osobie.
Jeśli wygrasz musisz grać lub utracisz pakiet:
http://www.everestpoker.com/pl/o/polisy/wydarzenia-na-zywo
Powodzenia i gratulacje. Ale wiesz że będziesz musiał zapłacić 30% podatku od wygranej bo Monako nie jest w Unii? (jesli się nie mylę :P)
Wielkie, wielkie graty! Może to jest Twój turniej?
no jeśli to prawda to co piszesz harnas00 to trochę lipa :/ choć, żebym miał takie problemy.... ;D to wtedy już będzie dobrze ;]