Przejdź do forum
SNG Story czas zacz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] SNG Story czas zacząć

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
693 Wyświetlenia

Witam całą Polską społeczność PokerStrategy.com

O tym czym jest Poker Texas Holdem wiedziałem już od dawna, jednak tajniki gry zacząłem pogłębiać jakiś miesiąc temu kiedy to przychodząc do dziewczyny, zauważyłem jak jej brat gra on-line oglądając przy tym bodajże Poker After Dark z Tomem Dwan'em, który od razu zmotywował mnie do rozpoczęcia gry.
Swoją pokerową przygodę zamierzam rozpocząć od PokerStars i gier Sit and Go głownie na 90/180 osób. Na chwilę obecną nie zdecydowałem się jeszcze na żaden bonus w wysokości 50$ od PokerStrategy bo przeliczyłem sobie, że w późniejszym czasie bonus od wpłaty będzie korzystniejszą inwestycją.
Reasumując to bardzo się cieszę, że chcąc zapoznać się z pokerowym żargonem google przeniosło mnie właśnie tutaj.
Pozdrawiam

3 odpowiedzi
Mooris

Witaj

Cieszymy się, że właśnie z nami chcesz rozpocząć swoją pokerową karierę :)

Jeśli jednak chodzi o nasz kapitał 50 $, to nie jest to pierwsza wpłata, więc spokojnie możesz starać się o kapitał i później na daną platformę dokonać pierwszego depozytu.

Pozdrawiam

Sz0gun

Siema!
Wydaje mi sie ze 50$ od SP nie kasuje bonusu od pierwszej wplaty, chyba ze cos sie pozmienialo.

Powodzenia przy stolikach! ;]

edit:
SuperModerator byl super szybszy z odpowiedzia ;]

TomaszPB

Powodzenia. S&G to bardzo dobry wybór! Stosuj się do zasad Bankroll Managementu a będzie dobrze. No i dużo się ucz bo to prędzej czy później przyniesie sukcesy. :)