Uploaded with ImageShack.us
a co tam, pochwale sie ♠_cool:
Napisane przez persii
gratulacje, masz zablokowany czat? bo ostro sie do ciebie dobijali ;p
kto taki ? ![]()
generalnie to mam wlaczone info bez przerwy i table ninja pokazuje mi ile mam BB, wlaczam czat na deala albo jak chce cos napisac typu :"fish" etc
Napisane przez persii
z 30 min pisali do ciebie o deala![]()
:D
![]()
deale sa dla frajerow ♠_mad:
no chyba ze sunday milion albo warmik to wtedy co innego ;p
Czy Wy się już nie potraficie cieszyć..?
Co to ma być: "wygralem troche drobnych"? ![]()
Jakbym tyle wygrał to najpierw bym wrzasnął do monitora, potem wyszedł na balkon i śpiewał "We are the champions", a na końcu założył temat w tym dziale w którym każda literka byłaby w innym kolorze!
Napisane przez galer
Czy Wy się już nie potraficie cieszyć..?Co to ma być: "wygralem troche drobnych"?
Jakbym tyle wygrał to najpierw bym wrzasnął do monitora, potem wyszedł na balkon i śpiewał "We are the champions", a na końcu założył temat w tym dziale w którym każda literka byłaby w innym kolorze!![]()
Myślałem, że to kolejny temat z cyklu "wygrałem STT za 1$"
Gratuluję świetnego wyniku, całe szczęście że wyłączyłeś czat, bo tylko by Cię rozpraszali.
Napisane przez mazaq
Napisane przez galer
Czy Wy się już nie potraficie cieszyć..?Co to ma być: "wygralem troche drobnych"?
Jakbym tyle wygrał to najpierw bym wrzasnął do monitora, potem wyszedł na balkon i śpiewał "We are the champions", a na końcu założył temat w tym dziale w którym każda literka byłaby w innym kolorze!![]()
otóż to mazaq. pjona!
![]()