Witam, nazywam się Marek, gram w pokera od 2 miesięcy, quiz zdalem za 2 razem
50$ juz plynie, mam 19 lat i chodzę do Technikum Informatycznego.
Lubię tylko matematykę (podstawową bo taką mam) i pierogi mojej ukochanej babci.:)
Witam, nazywam się Marek, gram w pokera od 2 miesięcy, quiz zdalem za 2 razem
50$ juz plynie, mam 19 lat i chodzę do Technikum Informatycznego.
Lubię tylko matematykę (podstawową bo taką mam) i pierogi mojej ukochanej babci.:)
Cześć Marek,
gratuluję zdania quizu i otrzymania kapitału startowego. Jak tylko pieniądze pojawią się na Twoim koncie, zmieni się Twój status na brązowy, a wtedy będziesz miał dostęp do większej ilości materiałów edukacyjnych.
Matematyka to podstawa w pokerze, i to nie tylko rachunek prawdopodobieństwa, lecz również umiejętność szybkiego liczenia w pamięci.
Napisz, jaka odmiana najbardziej Cię interesuje.
Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, pisz śmiało.
Pozdrawiam,
dohpaZ
Najczesciej gram na NL lub FL Holdem turnieje w Full Tillt wirtualne pieniądze ok.6 miejsce /90.
Hm, trudna sprawa, gdyż turnieje FL nie cieszą się specjalnym powodzeniem na naszym forum.
Ale jeżeli chodzi o turnieje NL, to znajdziesz u nas sporo materiału oraz dużo specjalistów od tej odmiany.
Zapoznaj się z artykułami o MTT. Dadzą Ci one niezbędne podstawy do dalszej nauki tej odmiany.
Jak tylko zaczniesz grać w turniejach, to wstawiaj ręce do oceny, aby nasi sędziowie mogli Ci pomóc w wyeliminowaniu błędów.
No i pamiętaj, że gra na wirtualne pieniądz znacznie odbiega od gry na prawdziwe pieniądze.
Wyslalem do PokerStrategy swój dowód tożsamości. Uznali oni ze jest on nie czytelny.
Czy to sprawdza automat czy manualnie?
Przepraszam za zly dzial, lecz przy okazji:)
Witaj
Zdecydowanie odbywa się to manualnie
Nasze prześliczne Panie z supportu obsługują te wnioski.
Domyślam się jednak, że możesz dosłać jeszcze raz, tylko bardziej wyraźne?
Pozdrawiam
P.S
Napisz, jak cała sprawa się skończyła