Skip to forum
Zarejestruj się do ...

Notifications
Clear all

[Closed] Zarejestruj się do Czwartkowej Ligi PokerStrategy.com na Ladbrokespoker.com

155 Posts
78 Users
0 Reactions
13.1 K Views
Thorek

Czwartkowa Liga PokerStrategy.com to najnowsza oferta naszego serwisu skierowana wyłącznie do polskich graczy. Od 19 maja co tydzień rozgrywane będą turnieje na Ladbrokespoker. Każdy turniej rozpoczyna się o godzinie 20:00. Po 8 eventach gracze z największą liczbą punktów w ogólnej klasyfikacji otrzymają nagrody finansowe z dodatkowej puli nagród w wysokości 1200 $. Oprócz tego pokerzysta z pierwszego miejsca otrzyma pakiet Ladbrokes Irish Poker Festival 2011 o wartości 1000 $. Wszystko, co należy zrobić, to zgłosić się w specjalny wątku na naszym forum oraz posiadać konto na Ladbrokespoker przypisane do PokerStrategy.com.

Pobierz oprogramowanie Ladbrokespoker.com

Szczegóły promocji

• Rejestracja do ligi trwa do 24 maja do godziny 12:00 w tym wątku na naszym forum. Jeśli ktoś nie zdąży zarejestrować się w tym czasie, będzie mógł to zrobić jeszcze przez kolejny tydzień, ale nie weźmie udziału w pierwszym evencie.
  • Aby móc wziąć udział w lidze należy posiadać konto na Ladbrokespoker przypisanego do PokerStrategy.com
  • Turnieje rozgrywane będą od 19 maja w każdy czwartek o 20:00.
  • Rozegranych zostanie 8 turniejów z wpisowym 1,1 € każdy.
  • Zmiana poziomu blindów w turniejach odbywać się będzie co 10 minut.
  • Dodatkowa pula nagród: 1200 $ podzielone między 10 najlepszych graczy klasyfikacji ogólnej.
  • Nagroda główna: pakiet Ladbrokes Irish Poker Festival 2011 o wartości 1000 $.

Jak liczone są punkty do ogólnej klasyfikacji?

Punkt = 10 x [pierwiastek z (a) / pierwiastek z (b)] x [1+log(c+0,25)]

Gdzie:
(a) to liczba graczy w turnieju
(b) miejsce, na którym dany gracz zakończył zmagania (b=1 dla pierwszego miejsca)
(c) wpisowe do turnieju w € (bez rake)

Jak zarejestrować się do ligi?

Należy po prostu wyrazić chęć udział w lidze w tym wątku pisząc posta z Alias z Ladbrokespoker (nazwa stolikowa).

154 replies
salyk

I'm in.

Gapcio00 :facepalm:

TomKKKK

i'm in

jaromma

I'm in
romjan

konstanty

krzyziu1

krzyziu

chinaski01

chinaski_PL

Czy jezeli ma sie juz konto na Ladbrokes, to czy mozna je przypisac do pokerstrategy teraz ?

Napisane przez d3ment0r

Czy jezeli ma sie juz konto na Ladbrokes, to czy mozna je przypisac do pokerstrategy teraz ?

Niestety, tylko na kilku poker roomach można przypisać istniejące konto do PokerStrategy, a dokładniej jest to wyjaśnione tutaj. Natomiast na Ladbrokes nie jest to możliwe. Dlatego żeby wziąć udział w tej promocji bardzo ważne jest, aby poprawnie zarejestrować swoje konto na Ladbrokes korzystając z naszego linku.

Pozdrawiam i do zobaczenia przy stolikach!

dorota1978

dorota_1978

no to pograłem i pointegrowałem sie z polska spolecznoscia -.- :(

kosira81

kosira81 - ale nie jestem pewien na 100 % czy jest z linku PS

irecki

BlaackHorse

szimon

szim_on

Napisane przez kosira81

kosira81 - ale nie jestem pewien na 100 % czy jest z linku PS

Przejdź do tej stronki i przewiń niżej do rubryki Ladbrokes:

http://pl.pokerstrategy.com/home/profile/

i sprawdź:

a) czy podałeś tam swój Alias (nazwę stolikową) z Ladbrokes

b) jaki komunikat ci się tam wyświetla.

GuciO

Nie mam podpiętego, ale przeciez takie wpisanie tam nicku mi nic nie da ?

Napisane przez d3ment0r

Nie mam podpiętego, ale przeciez takie wpisanie tam nicku mi nic nie da ?

Dlatego to był sposób na sprawdzenie tego dla kogoś, kto nie jest pewien, czy ma przypisane konto. Natomiast jeśli dobrze wiesz, że twoje istniejące konto na Ladbrokes nie jest przypisane, to niestety nie da się nic zrobić w tej sprawie, natomiast mogę Cię zapewnić, że nie jest to jedyna promocja, jaką planujemy :)

miki4069

a może dowiemy się jeszcze o której będą te turnieje?

Napisane przez miki4069

a może dowiemy się jeszcze o której będą te turnieje?

Dobre pytanie _thumbsup:

Przepraszam, że informacja ta nie znalazła się od razu tam gdzie trzeba.

Planowany start każdego turnieju to godzina 20:00 (czasu polskiego).

Pozdrawiam