Skip to forum
Trenerzy vs użytkow...

Notifications
Clear all

[Closed] Trenerzy vs użytkownicy (NL FR) - wyraź swoją opinię

64 Posts
33 Users
0 Reactions
4,946 Views
Thorek

Za nami 2 edycje rozgrywki z serii "trenerzy vs użytkownicy". Najpierw oglądaliśmy zmagania w no-limit, a następnie fixed-limit Hold'em w obu przypadkach na stołach short handed. 3 trenerów i 3 znanych użytkowników PokerStrategy.com przez 2 godziny toczyło niezwykle ciekawe boje, które dostarczyły oglądającym wielu emocji, a przy okazji materiałów do analizy.

Zauważyliśmy, że tego typu rozgrywka cieszy się sporą popularnością i spotkała się z bardzo pozytywnym odbiorem z waszej strony, dlatego też postanowiliśmy zorganizować trzecią edycję zabawy "trenerzy vs użytkownicy". Wracamy do odmiany no-limit Hold'em, aczkolwiek tym razem rozgrywka toczyć się będzie na stołach full ringowych.

W najbliższy poniedziałek 30 maja o godzinie 21:00 na platformie Full Tilt Poker do rywalizacji stanie dziewięciu dobrze wam znanych pokerzystów (w nawiasach podajemy nicki graczy z platformy Full Tilt Poker):

Trenerzy

• ManYac (Manyac6861)
  • yac (Angelica1990)
  • wma21 (wma21)
  • sickpastor (far2gl4u)

Użytkownicy

• ablazer (ablazer77)
  • HandOnFire (ManOnFire000)
  • 7oker (7oker)
  • babel92 (babelpoznan)
  • blyskacz (blyskacz)

Przez 2 godziny gracze ci będą toczyli zmagania, a ich poczynania komentować będzie rusher88. Relacja ta będzie dostępna od statusu brązowego, natomiast session review z tej rozgrywki będą mogli obejrzeć użytkownicy ze statusem złotym i wyższym.

Mamy nadzieję, że tego rozgrywka będzie cieszyła się równie dużą popularnością jak poprzednie edycje, a pokerzyści dostarczą nam wielu ciekawych rozdań do analizy. Serdecznie zapraszamy również do wyrażania swoich opinii na temat tej rozgrywki.

63 replies
jarrekz

kto wybieral sklad uzytkownikow?

ewran
Sanczezzo

Z tego co wiem wybrano udzielajacych sie na forum graczy mid stakes fr - wszyscy z wybranych (nie liczac babla ;p) graja nl400 :) osobiscie znam gre kazdego z nich i ciesze sie ze bede mogl zobaczyc ich przy jednym stole, bedzie to na pewno jednoczesnie swietna zabawa i nauka! piateczka za inicjatywe, 5!

jarrekz

Napisane przez Sanczezzo
Z tego co wiem wybrano udzielajacych sie na forum graczy mid stakes fr - wszyscy z wybranych (nie liczac babla ;p) graja nl400 :) osobiscie znam gre kazdego z nich i ciesze sie ze bede mogl zobaczyc ich przy jednym stole, bedzie to na pewno jednoczesnie swietna zabawa i nauka! piateczka za inicjatywe, 5!

Czyli babel sie dostal "po znajomosci"?

kaczuba

Kto zrobi session review?

Kamil1010

Na 7okera trzeba uważać shotuje i niszczy nl400 ;)

Sanczezzo

Napisane przez jarrekz

Napisane przez Sanczezzo

Czyli babel sie dostal "po znajomosci"?

Niby dlaczego taki wniosek? Gra nl200, duzo sie udziela na forum, jego rozdania czesto sa uzywane do filmow itd, nie rozumiem dlaczego wyciagasz takie wnioski (ble):) zreszta pytano jeszcze kilku (tzn tylko o kilku wiem) uzytkownikow, po prostu nie kazdy mial ochote grac

babel92

przy każdym stole potrzebny jest jakiś fish :D

Kamil1010

Babel jest dobry w expobablowaniu regów _ugly:

babel92

tak naprawdę będę tylko zajmował slota i foldował, a reszta będzie grać 8 handed, żeby było ciekawiej :P

soekholdem

Extraśny skład dacie czadu usery. cant wait it!

hahaUnaab
babel92

wszyscy wiedzą, że jestem fishem, więc jeśli komuś nie odpowiada to, że będę grał może napisać do rushera (bo on się zajmuje organizacją), podać powód oraz kandydata na moje miejsce (osobę, która się na to zgodzi). Ja nie będę robił oporów, naprawdę :)

Ta gierka to jest coś dla Was, userów, nie dla mnie czy też kogokolwiek innego ze składu _thumbsup:

tskuter

babel jesteś moim faworytem wiec nie zastanawiaj się tylko pokaż nam jak się gra _biggrin:

Sanczezzo

Napisane przez tskuter
babel jesteś moim faworytem wiec nie zastanawiaj się tylko pokaż nam jak się gra _biggrin:

+1 ;d

fidelloz

ManYac gra FR:P ? Gdzie byl jak grali trenerzy vs userzy SH :-PPP

babel92

dzięki chłopaki - jak nie stiltuję to powalczę :f_biggrin:

Napisane przez babel92

dzięki chłopaki - jak nie stiltuję to powalczę :f_biggrin:

Co za fish! :facepalm:

Jedziesz z nimi babelku! :D

babel92

nie wiem czy dam radę, bo online nie można zagrać AI turn w ciemno _p: przymuruję i ogram fishe _pleased: :D