Zaczalem grac max 3 stoły! i zaczęlo to przynosic rezultaty! nie gram sss ani bss! Skupiam sie na graczach na ich zakresie kart i gram po prostu w pokera ! Moze wielu to potepi ale na nl25 w ciagu 2 tyg +440$:) Moja taktyka polega : kupuje 20bb i gram wchodze raz z mocna karta raz ze slaba! czasami z niczym all in i wtedy jak ktos sprawdzi albo ja jego pokazuje karty! Opinia idioty fisha itp. wtedy po przegranej wykupuje 60bb i zaczynam grac normalnie i wiekszosc przy all in sprawdza! odchodze ze stołu jak mam 120bb! Jakies opinie? Krytyka postepowania mile widziana bo otworzy mi to oczy na zagrozenia?
Życzę sukcesów
Skoro zarabiasz to pewnie świetna taktyka
Jedyny jej minus jest taki, że nie gwarantuje Ci żadnych dochodów w przyszłości
Nie grasz ani dużym, ani małym stackiem i co za tym idzie nie możesz nie możesz przyjąć żadnej konkretnej strategii
Jeśli lubisz zmylać przeciwników, co jest potrzebne to ucz się pilnie i dąż do statusu platynowego i wtedy uzyskasz dostęp do artów o podstępnej grze przed flopem i zagraniach takich jak
light-3-bet squeeze, floating, etc
Pozdrawiam
Zarobiłeś, nie strać tego
Zacznij grać normalnie
Ja w ciągu godziny zarobiłem 400$ na NL100 wkupując się za 60$, bo mi się pomylił limit z no limit
No i co z tego?
damianpat napisał
Jedyny jej minus jest taki, że nie gwarantuje Ci żadnych dochodów w przyszłości
Gdyby była taka która GWARANTUJE to banki by grały w pokera gotówką z lokat;)
Żadna nie gwarantuje zysków.
To, że wygrałeś dzięki takiej grze teraz te 440$ grając nawet jak największy fish to + dla Ciebie bo nigdzie nie jest napisane, że dalej tak grając przyjdzie sprawiedliwość i Ci je odbierze ![]()
Grunt to wypracować swój styl, dobrze się w nim czuć i WYGRYWAĆ ![]()
Jeśli masz taką metodę i wygrywasz. Nic więcej tylko pogratulować.
Życzę powodzenia i trzymam kciuki!
skoro czekasz na uwagi to może ja.
Spróbuj tak:
Kmedi1979 napisał
grac max 3 stoły! Skupiam sie na graczach na ich zakresie kart i gram po prostu w pokera ! wykupuje 60bb i zaczynam grac normalnie i odchodze ze stołu jak mam 120bb!
wiem, że chodzi ci o budowanie image itd, ale przy takim multitablingu jaki jest na tych limitach mało kto to zauważy do końca, a poker tracker takich rzeczy nie zaznacza
Pozdrawiam!!!!
Zgadzam się Luklachem. Na tym limicie gracze raczej nie zwracają uwagi na image, a jeżeli zawsze grasz tak jak napisałeś, to regularsi to zauważą i się przystosują. Trudno jest skomentować Twoją metodę gry, bo napisałeś o niej bardzo ogólnie, ale mam wrażenie że masz coś z hazardzisty. Na twoim miejscu mając $440 + to co miałeś wcześniej zacząłbym grać BSS i maksymalizował zyski
no chyba ze Twoja metoda jest jeszcze bardziej opłacalna
dzieki za rady:) przemysle i poczytam arty ,ogladne filmy itp. Prawda jest taka ze mam duzo z hazardzisty:( ale koncze bo walcze na 5$ pokerstars(4000 graczy) zostalo 50 a ja jestem chip master:) z 835770:) napisze cos pozniej o strategii bo mi tu juz blogiem zalatuje:)
Kmedi1979 napisał
Zaczalem grac max 3 stoły! i zaczęlo to przynosic rezultaty! nie gram sss ani bss! Skupiam sie na graczach na ich zakresie kart i gram po prostu w pokera ! Moze wielu to potepi ale na nl25 w ciagu 2 tyg +440$:) Moja taktyka polega : kupuje 20bb i gram wchodze raz z mocna karta raz ze slaba! czasami z niczym all in i wtedy jak ktos sprawdzi albo ja jego pokazuje karty! Opinia idioty fisha itp. wtedy po przegranej wykupuje 60bb i zaczynam grac normalnie i wiekszosc przy all in sprawdza! odchodze ze stołu jak mam 120bb! Jakies opinie? Krytyka postepowania mile widziana bo otworzy mi to oczy na zagrozenia?
2 tygodnie to bardzo krutki okres czasu, swingi potrafia byc bardzodlugo falowe, nie daj sie omamic ja online zrobilem 13 krotnosc wplaty+bonusu z polec przyjaciela praktycznie bez zadnego ujemnego bilansu dziennego przez prawie 2 miesiace ... teraz jak najbardziej to nie wyglada tak samo (po czescie przyczyniaja sie limity ale to tylko po czesci). twoj wynik prawdopodobnie jest dla ciebie satysfakcjonujacy wiec na twoim miejscu kontynuowal bym strategie dopuki nie przekonasz sie ze nie jest taka swietna jak ci sie ona wydaje badz nie zechacesz pojsc dalej. Absolutnie nie ma tu informacji do oceny twojej gry ... a 2 tyg. to bardzo krutki okres czasu nawet jesli sporo grywasz dziennie ...
P.S. zarobiles 440$ w 2 tyg. i masz brazowy status ??
nie chca mi dopisac konta z pokerstars juz kilka razy pisalem e-maila! teraz tylko tam gram po jakies 6 godzin dziennie jak nie mam treningu! zarejestrowane konto mialem na tytanie i partypoker ale tam nie gram bo mi nie szlo:) poza tym w pokerstars nie ma casina dlatego tam sie zapisalem! pozyjemy zobaczymy! ale turnieje i gra na zywo jest o niebo lepsza:)
murkins ! moze masz i racje(oby nie) gram bo lubie i stac mnie na to! wiem ze nie jestem dobry ale chce poznac taktyke itp jest tylu graczy tyle platform i tyle strategii ze praktycznie kazde zagranie ma swoja nazwe w jakiejs tam taktyce! poza tym obserwujac na fultilt poker niektorzy gracze na tych samych stawkach nie graja ze soba jestem ciekawy dlaczego? poza tym jak mi jeden irlandczyk(2 razy w kasie WSOP) powiedzial wiekszosc grajacych w poksa zarobilo kase dodatkowa swoja gra w pokera i tym sie bawia! to tak jak ty idziesz na piwo to oni graja 100000$ cash game! bedziesz sie produkowal z taktyka itp a on ma kaprys i 7 2 sprawdzi Cie za 100000$ przegrasz wygrasz nie ma roznicy bo jak sie w odpowiednim momencie nie wycofasz z zabawy to i tak Cie dopadnie! Na potwierdzenie kilka filmikow donkey play przez PROSY na youtube! dlaczego tak zagrywaja???
Ostatnie 2 tygodnie gram turnieje i na 10 bylem 7 razy w kasie! tez dziwne! teraz męcze 20 osob do konca jestem 2 a bylo 4000 !!! i o dziwo wszystkie all in kk aa 66(set) wygrały!!:) zobaczymy jak ktos chce pokibicowac to kmedi1979 pl na pokerstars !! dzieki
Fajnie ze Ci idzie, ale to jest prawdopodobnie szczescie. Dlaczego prosy graja sobie z 27o?
a) Moze nie maja wyjscia (turniej WSOP, HU maly stack, gra z any two)
b) Poniewaz maja bankrolla na zabawe hajsem (Gus Hansen w ciagu miecha wbil $1mln, wiec to ze ma ochote sobie zagrac 27o, bo moze wygra to czysty gambling), zreszta zobacz sobie, ile razy zrzucaja niskie rece.
Strategia pokerstrategy ma na celu zwiekszenie szans na wygranie, a nie zrobienie strategii, ktora wygra ZAWSZE, to ze jakis idiota Cie sprawdzi z 27o, a ty masz AA, on trafi te dwie parki, a ty nic, to poprostu byl pech. Jednak zapewniam Cie, ze jak zagrasz 100x takie sytuacje, to zdecydowanie w 80% Twoje AA rozbije 27o. To, ze teraz wygrywasz, nie znaczy ze downswing Cie nie ominie... A jak dopadnie to lepiej zeby juz ta kasa byla wyplacona.
Ja tez kiedys wygralem w ruletke : )
Ciekawy eksperyment ![]()
Bardziej by mnie w tym momencie interesowal graf na koniec grudnia, a potem na koniec stycznia!
nie prowadze zadnych stat ale moge napisac pod koniec grudnia jak mi idzie + czy - koncze sesje jak syn przychodzi z przedszkola albo jak musze isc na trening! dam znac co i jak albo przez tą gre znikne:) jako pokerzysta:)
Niestety pokerstars nie przepisuje kont
Jedyny sposób to założenia konta z profilu PokerStrategy na kogoś innego, komu ufasz
członka rodziny, etc, żeby później nie było kłopotów z wypłatą kasy ![]()
Pozdrawiam
Wiem! Dzieki za info ale nie zalezy mi na strategy points i pokonywaniu medali:) pisze czytam ogladam i jestem tutaj bo duzo fajnych ludzi i tematow!!:) pozdrawiam wszystkich!
Kmedi1979 napisał
Wiem! Dzieki za info ale nie zalezy mi na strategy points i pokonywaniu medali:) pisze czytam ogladam i jestem tutaj bo duzo fajnych ludzi i tematow!!:) pozdrawiam wszystkich!
Jesli nie jestes tutaj aby zdobywać SP i uczyć się to Twoja gra to czysty gambling. Zajmowane miejsca w turniejach są zapewne po części spod znaku "ruletka czarne-czerwone". Poker to nie hazard...
emomaniac, daj spokoj, to jak on chce grac pozostaw jemu, to jego pieniadze, przeciez mowil, ze nie przypisywal konta do PS wiec to nie jest $50 startowego. Odnosnie tego, ze jego gra to czysty gambling (co nie jest prawda, bo jak mowil: ma system), juz wiele osob napisalo wczesniej.
Jak ma system i dziala dla niego, to niech gra wedlug systemu. Moze w przyszlosci bedzie nowym trenerem PokerStrategy? Los pokaze