Skoro prawie wszyscy chwalą się swoimi drobnymi osiągnięciami to wkleję wykres z dzisiaj, 5 godzin gry NL

Skoro prawie wszyscy chwalą się swoimi drobnymi osiągnięciami to wkleję wykres z dzisiaj, 5 godzin gry NL

Napisane przez mazaq
jeszcze mniejsze screeny róbcie
![]()
może chciałbyś wkurzyć mnie jeszcze dzisiaj czy już założenie dzienne spełnione ??
Napisane przez jaworski2ndmay
Napisane przez mazaq
![]()
może chciałbyś wkurzyć mnie jeszcze dzisiaj czy już założenie dzienne spełnione ??
![]()
Napisane przez derus
Napisane przez mazaq
![]()
![]()
Nic nie widać poza tym że wykres do góry wali
![]()
Napisane przez derus
Napisane przez mazaq
![]()
![]()
?(
nie lepiej napisać;
mógłbyś wrzucić większy screen bo na tym niewiele widzę?
tylko od razu pretensje...
chciałem byś się tak poczuł, jak ten facet co wkleił posta,
abyś poczuł to uczucie wywołane takim postem pamiętaj po drugiej stronie siedzi też człowiek i odrobina kultury nie zaszkodzi
Odpowiedź mazaqa nie wydała mi się w żadem sposób obraźliwa, ani nie mam pojęcia gdzie Ty tam widzisz pretensje
Chłopie, spokojnie
Napisane przez Nasir99
ale screena to mniejszego mogłeś zrobić
Napisane przez Miqlas
Napisane przez Nasir99
ale screena to mniejszego mogłeś zrobićmoże chciałbyś wkurzyć mnie jeszcze dzisiaj czy już założenie dzienne spełnione ??
Napisane przez SeBiX7
Napisane przez Miqlas
Napisane przez Nasir99
ale screena to mniejszego mogłeś zrobićmoże chciałbyś wkurzyć mnie jeszcze dzisiaj czy już założenie dzienne spełnione ??
![]()
?(
Napisane przez SeBiX7
Napisane przez Miqlas
Napisane przez Nasir99
Nic nie widać poza tym że wykres do góry wali
![]()
nie lepiej napisać;
mógłbyś wrzucić większy screen bo na tym niewiele widzę?
tylko od razu pretensje...
chciałem byś się tak poczuł, jak ten facet co wkleił posta,
abyś poczuł to uczucie wywołane takim postem pamiętaj po drugiej stronie siedzi też człowiek i odrobina kultury nie zaszkodzi
Odpowiedź mazaqa nie wydała mi się w żadem sposób obraźliwa, ani nie mam pojęcia gdzie Ty tam widzisz pretensje
Chłopie, spokojnie