Skip to forum
Ankieta tygodnia - ...

Notifications
Clear all

Ankieta tygodnia - pokerowe plany na 2009 rok. Poll is created on Jan 07, 2009

[Closed] Ankieta tygodnia - pokerowe plany na 2009 rok.

10 Posts
9 Users
0 Reactions
1,188 Views
Walderam

Późno już. Pewnie mieliście nadzieję, że w tym tygodniu zapomnieliśmy o ankiecie. Niektórzy z Was zapewne już się cieszyli. ZONK!

Nie ma lekko, ankieta musi być! A jak!

Dzisiaj krótko i treściwie, bez zbędnych wywodów. Jako że mamy już rok 2009, najwyższy czas zapytać Was o pokerowe plany na przyszłość. Jakie są wasze cele na rok 2009?

Jak ktoś chce, niech głosuje, do wyboru kilka opcji, a pewnie i tak wygra ta pierwsza :D

9 replies

Brakuje jednej opcji - chciałbym zdobyć status Black Member :D

Pozdr.

kumiszcz

Ja chcę się w końcu nauczyć grać :P
więc zaznaczyłam opcję z milionami :D

Walderam

JZF83 napisał
Brakuje jednej opcji - chciałbym zdobyć status Black Member :D

O kurczaczek :D

Jak ja mogłem o tym zapomnieć? :D:D:D

Już dodałem, jak jeszcze nie głosowałeś, to zapraszam :D

Qsypal

A ja zdobędę SNE na P* i pojade na WSOPA :D Zobaczycie! Gdybym miał konto przypisane do PokerStrategy to tym samym zdobył bym BlackMember, ale niestety, coś za coś ;)

Mój plan pokerowy na ten rok, to ugrać kasę na wyjazd wakacyjny. Skoro ze zbieraniem kasy było tylko zbieranie na dom, to właśnie to zaznaczyłem :) W moim przypadku Ciężko jest uzbierać na dom, bo gram jeszcze na mikro limitach.
i przy okazji moim drugim celem jest przejście na wyższe limity. Jeśli nie wypłacę rolla zbyt szybko, to jest to do zrobienia. :)

Macias09

Uzbieranie $ na wyjazd do Tajlandii co najmniej na 3 miechy trenowac muay thai. Niestety nie ma takiej opcji w ankiecie :P

murkins

minimum 100k złotych =)

Janosikgdy

Macias09 napisał
Uzbieranie $ na wyjazd do Tajlandii co najmniej na 3 miechy trenowac muay thai. Niestety nie ma takiej opcji w ankiecie :P
podzielam te plany :P
dodałbym do tego 4 miesięczny pobyt w Australii i kolejne 3 miesiące w Tajlandii :P

kfas

ziper1 napisał
Mój plan pokerowy na ten rok, to ugrać kasę na wyjazd wakacyjny. Skoro ze zbieraniem kasy było tylko zbieranie na dom, to właśnie to zaznaczyłem :) W moim przypadku Ciężko jest uzbierać na dom, bo gram jeszcze na mikro limitach.
i przy okazji moim drugim celem jest przejście na wyższe limity. Jeśli nie wypłacę rolla zbyt szybko, to jest to do zrobienia. :)
zawsze moze to byc dom dla chomika ;)