Skip to forum
Ankieta tygodnia - ...

Notifications
Clear all

Moim pokerowym idolem jest: Poll is created on Jan 21, 2009

[Closed] Ankieta tygodnia - Wybieramy Idola...

36 Posts
29 Users
0 Reactions
4,845 Views
Qsypal

Witajcie!

W tym tygodniu wybieramy pokerzystę, który naszym zdaniem jest najlepszy z najlepszych, takiego, który jest dla nas wzorem do naśladowania, po prostu nasz idol ;)

Jeżeli Twojego faworyta nie ma na liście, podaj w wątku jego nazwisko, a my je dodamy:)

Być może nie masz jeszcze swojego idola? Może czas jakiegoś wybrać? Na pewno w poszukiwaniach pomogą Ci nasze biografie znanych pokerzystów:

Barry Greenstein

Daniel Negreanu

Jennifer Harman

Gus Hansen

Stu Ungar

Chris Ferguson

Doyle Brunson

Panadol

Umiejętności większości z Nich możecie oglądać chociażby w programie High Stakes Poker oraz na PokerStrategy.com.

Liczymy na żywą dyskusję ;)

Zapraszamy do głosowania!

35 replies
SamRadziwill

No przecież, że Panadol :D

88mentor

Phil Ivey ;]

kopoland

Panadol

Tuff Fish, ten z tych filmików na youtubie ( np. http://pl.youtube.com/watch?v=1uljSARmMDY ). Zawsze jak mi źle idzie i jestem smutny, to sobie oglądam i od razu mi lepiej. Koleś jest moim autorytetem moralnym :]

evog

pewnie że Daniel Negreanu

Panadol nasz Fikslimitowiec :P

Hurri

Daniel Negreanu

murkins

Leatherass

kaczuba

Gus Hansen

durrr, Ivey, Negraenu

Sam Fahra. :-)

Phil "OMGClayAiken" Galfond
Di "urindanger" Dang

Panadol :]

TheNaturat

Panadol ew. Hansen - jego read jak dla mnie > cała reszta, no ale śmietników głową nie umie przestawiać :P

nie zdradzę na kogo głosowałem- mogę jedynie powiedzieć, że jako jedyny z tej grupy porozmawiał by po polsku ze mną przy stole :D:D

Czyli Panadol odpada...

Pozdrawiam

simoo napisał
Czyli Panadol odpada...

Pozdrawiam

W ogóle kto go tu wpisał - przecież we wstępie jasno ujęto, że wybieramy pokerzystę, a nie limitowca :D

JKramer napisał

simoo napisał
Czyli Panadol odpada...

Pozdrawiam

W ogóle kto go tu wpisał - przecież we wstępie jasno ujęto, że wybieramy pokerzystę, a nie limitowca :D

lol:D:D

Kmedi1979

Dla mnie wybor jest prosty! mozna z nim pogadac a reszta niech sie uczy cywilizowanego języka!:):):)