Skip to forum
Freeroll o 10 000 $...

Notifications
Clear all

Freeroll o 10 000 $ w gotówce i iPad 2 już 20 listopada

30 Posts
12 Users
0 Reactions
4,514 Views
AceBestini

888poker wprowadził ostatnio nowe oprogramowanie, teraz zaś nadarza się znakomita okazja do wypróbowania go podczas gry w naszym wyłącznym freerollu.

Szczegóły freerolla

Nazwa: PokerStrategy.com Depositor Freeroll
Początek freerolla: 20 listopada, godz. 15:00 GMT
Początek rejestracji: 20 listopada, godz. 11:00 GMT
Pula nagród: 10 000 $ w gotówce + iPad2
Stack startowy: 3000
Poziomy blindów: co 10 minut

Jak mogę wziąć udział we freerollu?

Potrzebujesz konta na prawdziwe pieniądze na 888poker stworzonego poprzez PokerStrategy.com.
Dokonaj wpłaty co najmniej 10 $ lub więcej pomiędzy 1 listopada, godz. 00:01 GMT a 19 listopada, godz. 23:59 GMT.

Gdzie mogę znaleźć freeroll?

Otwórz lobby 888poker i wejdź w All Games -> Tournaments -> Restricted.

Czy ten depozyt musi być moim pierwszym?

Nie. Wpłata musi po prostu zostać dokonana do 19 listopada do godz. 23:59 GMT.

Jak mogę dostać iPada 2?

iPad 2 zostanie wylosowany spośród wszystkich użytkowników PokerStrategy.com, uczestniczących w naszym freerollu o 10 000 $ 20 listopada.

Kiedy odbędzie się loteria?

Losowanie zostanie przeprowadzone 21 listopada.

GRACIE?

Reply
29 replies
grosicky

Ipad tylko jeden ?

Reply
hardcorowy997

Napisane przez AceBestini

GRACIE?

Spoiler

jasne :f_cool:

Reply
mazdar1

musowo
na 888poker-nick mazdar14

Reply
grosicky

Jaka jest minimalna wypłata na 888 ?

Reply
mazdar1

10 dolców
sorka grosicky...10$ to min.wplata

Reply

ja ostatnio wyplacilem 6$... żeby móc zagrać w pewnym freerollu

Reply

jak założyć konto aby bylo przypisane do pokerstrategy... to znaczy wystarczy zalozyc konto i wpisac na stronie ps swoj login czy tam nazwe czy przy wplacie jakis specjalny kod bo nie moge tego znalezc ... (donk question)
bo na stronie ps z kodem extra5 dostaje sie instant 5$ a na 888poker przywejsciu jest kod gdzie dostaje sie instant 10$

Reply
mazdar1

logujesz sie przez link z pokerstrategy...wpisujesz username z 888 na pokerstrategy
kod wpisujesz przy depozycie..ja dostalem 10 dolcow kod-10FORU

Reply

dzieki....
btw jak mozna kazac haslo rowno 8 znaków ? ni mniej ni wiecej ;/

Reply

Hej założylem konto na 888poker z linku PS.com sciaglem soft wpisalem na ps.com swoj login zrobilem depozyt 50$ z kodem 10FORU ...

i nie mam przpisanego konta do pokerstrategy naczym bardzo mi zalezy...

Reply

Napisane przez yojtek
Hej założylem konto na 888poker z linku PS.com sciaglem soft wpisalem na ps.com swoj login zrobilem depozyt 50$ z kodem 10FORU ...

i nie mam przpisanego konta do pokerstrategy naczym bardzo mi zalezy...

Ja również mam ten sam problem... Konto już założyłem dosyć dawno, a depozyt złożyłem dzisiaj... Jak rozwiązać ten problem?

Reply
mazdar1

hodi,yojtek... jesli wszystko zrobiliscie wedlug instrukcji przypisanie konta potrwa 2-3 dni(nawet do tygodnia)

Reply

Napisane przez mazdar1
hodi,yojtek... jesli wszystko zrobiliscie wedlug instrukcji przypisanie konta potrwa 2-3 dni(nawet do tygodnia)

Do tygodnia od założenia konta, czy od depozytu?

Bo konto już mam założone od 28.09, ale depozyt dopiero poszedł dzisiaj...

A zależy mi bardzo na tym freerolku ;(

Reply
stylpodmiejski

1000 $ warm-up zaliczam do całkiem udanych, szkoda że szorty wyszły z ukrycia bo mogłem być nawet 3

Reply
mazdar1

Napisane przez hodi841

Napisane przez mazdar1

Do tygodnia od założenia konta, czy od depozytu?

Bo konto już mam założone od 28.09, ale depozyt dopiero poszedł dzisiaj...

A zależy mi bardzo na tym freerolku ;(

od depozytu

Reply
Head Admin
Marta

@yojtek: posiadasz prawidłowo przypisane konto na 888poker do PokerStrategy.com. Jeżeli spełniłeś wymagania konieczne do możliwości wzięcia udziału we freerollu (wpłata w odpowiednim czasie), będziesz mógł się do niego zarejestrować.

@hodi841: na chwilę obecną nie mogę potwierdzić poprawności przypisania konta. Będzie to możliwe, kiedy zaczniesz grać i zbierać punkty -> jeżeli pokażą się w Twoim profilu, będzie to oznaczać, że wszystko poszło dobrze i konto jest przypisane. Aktualizacja StrategyPoints zwykle trwa 1-3 dni. Podejrzewam, że jeżeli dzisiaj zaczniesz grać, to 20-go rano powinieneś zobaczyć punkty w profilu (pod warunkiem, że Twoje konto jest strackowane).

@all: "przypisanie konta" następuje automatycznie wraz z rejestracją poprzez nasz link. Potwierdzenie przypisania może potrwać do kilku dni, w zależności od tego, kiedy otrzymamy aktualizację od poker roomu.

Pozdrawiam.

Reply

No i niestety chyba nie zagram dzisiejszego freerolla, bo dalej nie mam zaliczonych punktów mimo że zdobyłem już status iron i pierwsze punkty zebrałem trzy dni temu :(

Reply
xiondz77

Chetnie szipnalbym tego Rollka _ugly:, ale Wisla gra o 17:00 wiec odpada :sdrink., godzina taka jakas to luftu tego turka.
"Pojade z Wami" w innym terminie :)

Reply

U mnie wszystko ok ... dodatkowo na poczte przyszlo od 888poker zaproszenie do tego freerolla organizowanego przez Pokerstrategy... mam nadzieje doZo przy FT :)

Reply