Skip to forum
Zima się zbliża - p...

Notifications
Clear all

Zima się zbliża - przegląd i feedback

33 Posts
19 Users
0 Reactions
5,744 Views
Thorek

Zima to zazwyczaj dobry czas, aby zasiąść przy wirtualnych stolikach i spędzić sporo czasu na grindzie, a to oznacza, że traffic w czasie zimy na poker roomach jest o wiele większy niż normalnie. Postanowiliśmy sprawić, że zima w tym roku będzie jeszcze bardziej insteresująca: od 21 listopada codziennie przez 7 dni w tygodniu na PokerStrategy.com będziemy prezentować wam promocje przeznaczone tylko i wyłącznie dla użytkowników naszego serwisu!

Co można wygrać?

Mamy dla was nagrody różnego rodzaju i rozmiaru - przygotowaliśmy dla was zarówno freerolle, jak i wyścigi rake - znajdzie się tutaj coś dla każdego! Oto co możecie zgarnąć w naszej zimowej promocji:

• 21 x iPadów drugiej generacji: wygranie iPada 2 to brzmi, jak prezent na gwiazdkę, nieprawdaż? Mamy dla was aż 21 iPadów w różnych promocjach, a więc szanse na zdobycie jednego z nich nie są iluzoryczne - po prostu sprawdźcie rozkład jazdy naszych promocji!

• 50 freerolli dla użytkowników PokerStrategy.com: przygotowaliśmy dla was aż 50 freerolli na naszych partnerskich poker roomach, w których rozpiętość puli nagród waha się od 100 $ aż do 15 000 $, a więc jest o co walczyć!

• 3 x pakiet WPT: czy chciałeś kiedykolwiek wystąpić w jednym z największych pokerowych eventów na świecie? Jeśli odpowiedź brzmi "tak", to mamy coś dla ciebie - szansa, aby zasiąść przy stolikach World Poker Tour! 3 pakiety o wartości 5000 $ każdy będą do wygrania we freerollach - trudno o lepszą okazję.

• 4 x promocje PokerStrategy.com SideKick: nasze najnowsze oprogramowanie dostarcza wiele przyjemności i zabawy z korzystania z niego. Przy okazji korzystając z oprogramowania PokerStrategy.com SideKick możecie wygrać iPady drugiej generacji czy też wejściówki turniejowe o wartości 215 $ - to bez wątpienia świetna wiadomość.

• Podwójne StrategyPoints: teraz jeszcze łatwiej będzie osiągnąć wyższy status. W każdym tygodniu na jednym, a czasami nawet na dwóch partnerskich poker roomach - zajrzyjcie do kalendarza, aby sprawdzić, kiedy podwójne StrategyPoints będą do zdobycia na waszym ulubionym poker roomie!

• Rake chase: czekają na was również aż 4 rake chase na platformie William Hill - to będzie dobry czas do grindowania. Biorąc udział w tych wyścigach można zapewnić sobie nawet do 50% dodatkowego rakebacku, co sprawia, że ta promocja bez wątpienia przyciągnie znakomitych graczy.

• i wiele więcej! To tylko część promocji, jakie dla was przygotowaliśmy. Oprócz tego czekają na was promocje społecznościowe, loterie, konkursy i mnóstwo innych atrakcji. Ta zima będzie naprawdę gorąca. Poniżej przedstawiamy kalendarz promocji:

Rozkład jazdy zimowych promocji 2011

Reply
32 replies
Megacorpse

nono brzmi super, bedzie trzeba wkoncu skorzystac z kapitalu startowego na partypoker :f_thumbsup:

Reply
winkel1989

warunki poszczególnych promocji opiszecie w newsach ?:)

Super, chętnie z paru tych promocji skorzystam - wielki plus dla Was :).

Reply
Mooris

Hej

Tak, podejrzewam, że wszystkie promocje będą szerzej opisywane w sekcji newsów w prawej kolumnie _thumbsup:

Pozdrawiam

Reply
pokerrafg

Może ktoś coś więcej o Tell a Friend Promo powiedzieć bo nie wiem czy warto poczekać z zwerbowaniem znajomych??

Reply
Mooris

Napisane przez pokerrafg
Może ktoś coś więcej o Tell a Friend Promo powiedzieć bo nie wiem czy warto poczekać z zwerbowaniem znajomych??

Hej

Podane daty są datami ukazywania się newsów odnośnie danej promocji - tak więc wcześniej niestety nie będziemy mogli nic zdradzić :)

Jeśli chodzi o dzień dzisiejszy, to właśnie ukazała się promocja na Poker770.

P.S

Gdzie widzisz promo TAF bo patrzę na ten obrazek i nie mogę znaleźć :facepalm:

Reply
Head Admin
spinek

Napisane przez Mooris
P.S

Gdzie widzisz promo TAF bo patrzę na ten obrazek i nie mogę znaleźć :facepalm:
Od 5 do 11 grudnia. Belka po prawej stronie.

Reply
Mooris

Faktycznie, dzięki :)

Ale tak jak mówiłem, pierwsza informacja pojawi się zapewne 5/12 rano (w newsie)

Reply

:ayfkm:

Reply
matexide

A co do freerollow na WH to jakie są warunki uczestnictwa? Do tego z pulą 10K $ pewnie trzeba depozyt 20$ , a do tego warm-upa ?

Reply

noł łej - znowu nic dla starsów :D

Reply
Head Admin
Marta

Napisane przez matexide

A co do freerollow na WH to jakie są warunki uczestnictwa? Do tego z pulą 10K $ pewnie trzeba depozyt 20$ , a do tego warm-upa ?

Dla obu turniejów warunki są te same, czyli: przypisane konto na William Hill + wpłacenie przynajmniej 20 $ w dniach 20 listopada 00:00 GMT - 4 grudnia 11:00 GMT.

Reply
Head Admin
spinek

Napisane przez Marta

Napisane przez matexide

Dla obu turniejów warunki są te same, czyli: przypisane konto na William Hill + wpłacenie przynajmniej 20 $ w dniach 20 listopada 00:00 GMT - 4 grudnia 11:00 GMT.

Na pewno? Bo coś mi sie wydaje, że do tego warm-up freeroll o $1000 wystarczy mieć tylko przypisane konto do PS. Przynajmniej tak było na Poker770 co tłumaczy dlaczego wzięło w nim udział 2 razy więcej ludzi niż w tym turnieju o $10000 do którego wpłata była wymagana.

Reply
Head Admin
Marta

@spinek: dzięki za poprawkę, rozpędziłam się :)

Do warm-upa wystarczy posiadać przypisane konto. Ukazał się news na ten temat -> KLIK

Reply
mouse91

mam pytanie o tej promocji cele na 2012 rok (3 ipady)

To jest w końcu losowanie czy nie? wygra najlepszy projekt czy będzie losowanie? pytam bo nie iwem ile wysiłku włożyć w ten konkurs:D

Reply

Napisane przez mouse91

To jest w końcu losowanie czy nie? wygra najlepszy projekt czy będzie losowanie? pytam bo nie iwem ile wysiłku włożyć w ten konkurs:D

Chcesz wygrać i maksymalizować EV - zrób to porządnie imho :)
Jakie plany, taki rok, więc zrób również z uwagi na siebie _thumbsup:

Reply
mouse91

Napisane przez madavaster

Napisane przez mouse91

no wiadomo, ale miałem w planie stworzenie czegoś bardziej kreatywnego niż zwykłe cele od myślników, czegoś co zajęło by mi naprawdę dużo czasu i nie wiem czy warto się angażować w taki czasochłonny projekt, bo już od dawna myślę o ipadzie a jednak szkoda mi wydać 2k :D

Reply
gadouk

Napisane przez madavaster

Napisane przez mouse91

jak dla mnie to dalej nie jest odpowiedz na pytanie:

bedzie losowanie czy jury bedzie wybierac najlepsze prace?

Reply

Siema,

w newsie zaznaczono, iż odbędzie się losowanie i tak też w efekcie się stanie. Natomiast będzie też etap "wstępnych eliminacji" gdzie zostanie przyjęty jakiś minimalny pułap, aby post się kwalifikował. Tak to widzę :f_cool:

Pozdrawiam

Reply
mouse91

thx za odpowiedź. w takim razie nie ma co świrować z zaangażowaniem bo będzie to high variance spot

Reply