Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

( . )( . )

2,202 Posty
310 Użytkownicy
10 Reakcje
238.9 K Wyświetlenia
ToNieJaBylemEwa

Nazywam się Marcin mam 19 lat i mieszkam w Lublinie i już jakiś czas utrzymuję się z pokera :f_cool: Przez swoją głupotę i lekkiego downswinga(300bi~ na 2,50$ 180)mój roll wynosi 0,01$ a stan konta 2 zł, więc jestem spłukany. :facepalm:
Na bloga postaram wrzucać rozdania/screeny z analiz z małpami/jakieś zdjęcia. Na razie jedyny cel jaki sobie stawiam to "lepsze" przestrzeganie bm.

No to jako hazardzista idę zastawić mój ukochany telefonik(milestone) do lombardu na "pożyczke" :facepalm: Mam nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu do mnie wróci.

Czyli mój roll będzie wynosił 90$-100$, jutro zaczynam grac 0,50$/45o i planuję rozegrać 24 godzinna sesję przy pomocy be powerow z biedronki.

Następny wpis jutro jak będę zasiadał do sesji.

Pozdrawiam Kurzatvvarz

Odpowiedz
Cytat
2 201 odpowiedzi
AliAli

grales for living z rollem 750$?

Odpowiedz
Cytat
Nomedes

uwazaj bo zanosi sie na...

Odpowiedz
Cytat
piotereczek

24 h sesja = ez torba :fdrink :fdrink

Odpowiedz
Cytat
gadouk

Nie zwalaj wszystkiego na downswing - 300bi tam napewno bylo duzo slabej Twojej gry i bledow. Pozatym gdzi BRM ? Powinienes zejsc z tych 2.5$ na 90os 1$ albo 0.5$ a nie grac do konca.

Perwers to Twoj brat blizniak?

Odpowiedz
Cytat
AceBestini

stawiam kropę i z niecierpliwością czekam na wynik dobowej sesji :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Mlody87

Powodzenia;) Nawet najbardziej znani byli splukani kilka razy wiec nie jestes pierwszy :P Czekam na wyniki z zainteresowaniem ;d

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker

Również życzę powodzenia.

Autor bloga ogarnia 180tki na pewno w stopniu pozwalającym mu zwalić winę za obecny stan rzeczy na dswing(Sam w miesiąc spadłem o kilkaset BI, mając przed dswingiem całkiem przyzwoite ROI.).

Chociaż z drugiej strony trzeba wiedzieć kiedy przestać, a nie grać te same limity aż do końca :)(Tak jak pisał gadouk )

24 godzinna sesja, może być baaardzo ciekawie :D :D.

Torba niewykluczona.

Mam jednak nadzieje, że coś ugrasz. Daj znać o której zaczynasz.

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

Najpierw torba, potem zawał od biedronkowego ścierwa. =D

Odpowiedz
Cytat
KudlatyPL

Odpowiedz
Cytat
PrZeMASS6

Nie chciałbym być jakiś niemiły, ale jak można grać 4living nie mając jakiegoś zapasu forsy. To przeczy podstawowym zasadom pokera oraz trąci uzależnieniem i twardym hazardem :). Ogólnie życzę Ci żebyś się odkuł, ale jeśli naprawdę żyjesz tylko z pokera i posiadasz zaledwie 2zł to masz niezły kłopot :D Pozdro.

Odpowiedz
Cytat

Coś czuję, że niebawem napiszesz:

Nazywam się Marcin mam 19 lat i mieszkam w Dublinie i już jakiś czas nie utrzymuję się z pokera...

powodzenia stary i życzę odzyskania telefonu;)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez ToNieJaBylemEwa
iplanuję rozegrać 24 godzinna sesję przy pomocy be powerow z biedronki.

:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Witam, odbierz zapro.

Odpowiedz
Cytat

moim zdaniem to pomysl z 24h sesja kiepski... masz 100$ to shotuj nl100, albo shorć na nl200. jak 4livin to 4livin ;)

a tak na serio to powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
Countit

:f_love: _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Wojaq

w8 for me

Odpowiedz
Cytat
ultraplazmator

Napisane przez ToNieJaBylemEwa
Przez swoją głupotę i lekkiego downswinga(300bi~ na 2,50$ 180)mój roll wynosi 0,01$ a stan konta 2 zł

Napisane przez gadouk
Nie zwalaj wszystkiego na downswing - 300bi tam napewno bylo duzo slabej Twojej gry i bledow.

zwalił wszystko na downswing :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
gadouk

jezeli nie grasz 50 stolow naraz, to 300bi przegrac przez wlasna glupote jest ciezko - chyba ze glupota trwala dluzej

co do autora to zamiast 45 lepiej 90 za 0.5$ moze ?:)

Odpowiedz
Cytat
casalinga87

Nie słuchaj hejterów i graj swoje. Karta w końcu się odwróci i zaczniesz wygrywać, odzyskasz telefon i zaczniesz zarabiać. Pamiętaj, że, jak mawia jeden z najlepszych polskich pokerzystów Artur Wasek, "trzeba wierzyć". Powodzenia, trzymam kciuki _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat