Skip to forum
Notifications
Clear all

Zimowa promocja na Skrill (Moneybookers)

5 Posts
4 Users
0 Reactions
1,135 Views

Gracze, którzy potrzebują szybko i bezpiecznie przenosić swoje środki z między poker roomami oraz kontem w banku, używają już prawdopodobnie Skrilla (Moneybookers). Dla tych jednakże, którzy jeszcze nie posiadają tam konta, mamy coś na zachętę.

Zimowa promocja VIP na Skrill (Moneybookers)

Co możesz zyskać?

* Otrzymasz 5 razy więcej Loyalty Points za wszystkie transakcje
* Zaproszenie do Skrill VIP Loyalty Club
* Punkty możesz wymieniać na gotówkę, co daje równowartość 1% cashbacku
* Punkty mogą być również wymienione na produkty / serwis / nagrody

Musisz tylko zdeponować 4000 € na Skrill między 1 grudnia a 22 stycznia 2012 r.

Użytkownicy, którzy posiadają już konta VIP na Skrill, mogą otrzymywać pięć razy więcej Loyalty Points, gdy tylko zdeponują 4000 € między 1 grudnia a 22 stycznia 2012 r.

Reply
4 replies
lekarz20

Czy ten vip jest juz na stałe? Zdaje się, że bez promocji trzeba co miesiąc zrobic przelewy na 2k€.

Jak długo można zdobywać Loyalty Points x5 i otrzymywać cashback 1%?

Czy vip pozwala mieć 2 konta walutowe?

Reply

Cześć lekarz20,

status VIP nie jest na stałe. Aby go zatrzymać musisz spełnić warunki, czyli regularnie płacić do partnerów Skrilla co miesiąc 2000€. Jeśli nie spełnisz tych warunków, Skrill może Ci zabrać status VIP, o czym zostaniesz poinformowany mailem.

Jak długo będziesz VIPem, tak długo będziesz mógł wymieniać punkty na pieniądze.

O ile mi wiadomo, jako VIP możesz złożyć wniosek o drugie konto z inną walutą.

Pozdrawiam.

Reply
mamoto

Z tym ze dla drugiego konta bedziesz musial tez wyrobic taki sam obrót. (tak mi kiedys opiekun napisal)

Reply
lekarz20

Dzieki, a czy ktoś wie jak długo trwa stworzenie konta vip? Bo wykonałem przelew, miała się pokazać jakaś ikonka VIP i niestety jej nie ma.

Reply