Skip to forum
Każdy ma milestone'...

Notifications
Clear all

Każdy ma milestone'a, mam i ja/ drugi ;]

13 Posts
8 Users
0 Reactions
1,532 Views

Uploaded with ImageShack.us

Mi także starsy sprezentowały późnego mikołaja, wygląda na to że przejdę na NL5 wcześniej niż zakładałem ;) Z uwagi na to, że byłem w szoku jak trafiłem to zapomniałem nawet jak się robi screeny, ale na chacie wszystko powinno być widać. Nie wiedziałem jak się zachować bo to był mój najlepszy stół w sesji ale posypały się alliny więc doszedłem do wniosku, że i tak nie stracę i się dorzuciłem, dobrze zrobiłem? :D +129,90$

Reply
12 replies
insanepro

Nieźle, też wczoraj to trafiłem tyle ze tylko +86$ :P
No jasne all in any two :D

Reply

Zapomniałem dodać, że trzech czy czterech gości spasowało preflop... :D

Reply
fidelloz

Ja jebie ja to mam pecha. Gram jak pojeb po 150k hgands/ msc i ANI RAZU nie trafilem nic a pol zycia na tym spedzam.

Tobie gratuluje ofc :P

Reply
Dettifoss

Graty Yasiu

@fidelloz
nie Ty jeden :]

Reply

Będzie na kilka BI ;)

Wchodzisz na wyższy limit, czy nadal crushujesz nl2?

Reply
insanepro

btw Yasiu daj namiar do Ciebie jakiś.

Reply

Oczywiście wchodzę na NL5 ;) ale od jutra, bo dziś muszę dziewczynę odwiedzić bo bidulkę zaniedbałem ostatnio ;]

szuler wysłałem zaproszenie

Reply
ktosik

Gratulacje na pewno się przyda przy budowie rolla

Reply
salyk

Gratki!

Reply

Jest i kolejny ale nie ukrywam że jestem wlkurwiony, dostałem 120$ :rage: ,liczyłem na 10 razy tyle co na nl2 :D

ale lepszy rydz niż nic, dziś poluję na kolejnego :D

Reply
leeloo80

Nice. W sumie czasami jak widzę jak niektórzy pasują te millestone na micro stawkach po kilka $ to dostaje jakby tilta :f_confused: W ostatnich nawet jeden z graczy bodajże na NL50 przed rozdaniem millestone opuścił sobie stoliczek :f_eek: Pewnie się wystraszył napisu. Wtedy można pomyśleć albo są lekko niespełna kumaci :f_rolleyes: albo to jakieś boty commodorki w co raczej nie wierze _mad: Na ilu stołach grywasz?

Reply

Gram na 9, czasem odpalę 12 z tym pasowaniem to rzeczywiście niezli idioci. Raz że pula jest większa więc ten co wygra się obławia super, dwa że to rozdanie tez się wlicza do ugranych vpp przy stoliku wiec zawsze jest to na plus, tak jak tu mam napisane ze dostane 64 mniej więcej a ze wszedłem allin to 120 $

Reply