Skip to forum
Pierwszy wygrany MT...

Notifications
Clear all

Pierwszy wygrany MTT

11 Posts
9 Users
0 Reactions
1,112 Views
thesis71

Teoretycznie miałem zakończyć granie w pokera. Zrobiłem wypłatę z Everest, ale, że w tym czasie na Netellerze miałem jeszcze 14$ czyli 10€, wpłaciłem na Pokerstars.fr, aby było na turki, zanim przyjdą święta.

Nie jest to moja najwyższa wygrana ( 3 wynik ), ale pierwszy wygrany MTT z wpisowym ( wcześniej wygrałem tylko freerolla ).

Drogi/Droga LatiPL,

Ukończyłeś turniej na 1szy miejscu. Nagroda w wysokości 143,55 EUR została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.

Dzień później ponownie FT, gdzie odpadłem na 7 miejscu:

Drogi/Droga LatiPL,

Ukończyłeś turniej na 7y miejscu. Nagroda w wysokości 18,33 EUR została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.

Reply
10 replies

No i porządnie! Nie poddawaj się, trenuj to MTT może ;)

Reply
doncamilloskate

Elegancko _cool:

Reply

Będzie na światełka na choinkę ;) Gratuluję _thumbsup:

Reply
salyk

Gratulacje!

Reply
thesis71

Dzięki all.
Mam nadzieję, że uda się scashować jeszcze na prezenty, co by pod choinką nie było pusto ;)
Powodzenia

Reply
szczelon

Na choinkę też wystarczy

Chcemy więcej takich kolego :f_thumbsup: :fdrink

Reply
ktosik

Gratulacje thesis i powodzenia w kolejnych

Reply
szok38

Teraz już byłoby bez sensu Thesis rzucać poka . Najtrudniej przecież zacząć - a pózniej jest tzw. prawo serii :D .

Jeszcze raz Gratki :f_thumbsup:

Reply
AliAli

to teraz prosimy 143.5 wpisa na blogu! a ze wygrana w euro to wpisy tez musza byc obszerne :P (chociaz w sumie zawsze sa :P)

well done = )

Reply
thesis71

:-). Wpis wpisem, ale ta wygrana kosztuje mnie pozostałości czupryny. Kiedyś na blogu napisałem ( zdaje się, że w wakacje ), że jak wygram turniej, golę się na łyso.

Reply