Skip to forum
Ankieta tygodnia: W...

Notifications
Clear all

Czy chcesz kontynuacji "Ataku na Sejf"? Poll is created on Feb 11, 2009

[Closed] Ankieta tygodnia: W co się bawić?

41 Posts
26 Users
0 Reactions
4,185 Views
Walderam

Witajcie.

Dzisiejsza ankieta tygodnia jest jak najbardziej na czasie. Właśnie zakończyła się trzecia edycja Ataku na Sejf. Pierwotnie planowane było rozegranie pięciu edycji, ale nie jesteśmy pewni, czy nadal chcecie brać udział w tej zabawie. Jeśli jesteście "za" i już nie możecie się doczekać kolejnej edycji, głosujcie na "tak". Jeśli zaś uważacie, że przydałby się powiew świeżości, głosujcie na "nie", a w tym wątku podajcie swoje propozycje odnośnie formy nowej zabawy.

Oczywiście w naszym SEJFIE zostało trochę kasy, która planowo ma przejść do kolejnej edycji. Jeśli jednak zdecydujecie, że nie kontynuujemy Ataku na Sejf, pieniądze te nie zmarnują się i przeznaczymy je na dodatkowe wygrane w jakiejś nowej zabawie.

Decyzja należy do Was, głosujcie!

40 replies

W tym ataku na sejf nie kazdy mogl brac udzial, a chyba nie o to do konca chodzi.

SamRadziwill

Groszkin napisał

W tym ataku na sejf nie kazdy mogl brac udzial, a chyba nie o to do konca chodzi.

Jak to nie każdy? Każdy mógł stworzyć własną drużynę i włączyć się do rywalizacji ?(

Czekamy nadal na jakieś konstruktywne propozycje na temat nowej zabawy, jeśli Sejf Wam się nie podoba :)

Wprawdzie chcę kontynuacji SEJFu, ale ...
Jest to udany pomysł i do każdej edycji przystępuje coraz więcej drużyn, dzięki czemu zabawa staje się ciekawsza.

Mi marzy się coś innego.
Zabawa challenge, gdzie każdy może każdego wyzwać na pojedynek. Cała zabawa ma kształt piramidy i najlepszy jest oczywiście na szczycie piramidki. Jedynie gracze znajdujący się na poziomie tuż pod nim mogą go wyzwać na pojedynek, mogą zostać też sami wyzwani na pojedynek przez graczy znajdujących się na niższym poziomie. Jeżeli wygrywasz pojedynek, to zajmujesz miejsce swego przeciwnika w piramidzie i spychasz go o jedno miejsce niżej. Jeżeli przegrywasz, sam spadasz o jedno miejsce.
Pozostaje jeszcze kwestia pojedynku. Można by się np. umówić na grę HU (tutaj wiadomo, kto wygrywa), lub na udział w pewnym turnieju (kto wygrywa, hmm, lepsze miejsce ???).
Możesz wyzwać tylko jednego przeciwnika w danym czasie oraz tylko raz możesz zostać wyzwany. Kontrahenci umawiają się na pojedynek, który może odbywać się z udziałem kibiców.
Oczywiście konkurenci mogą się umawiać na terminy w dowolnym czasie i na dowolnych platformach.

Powyższy opis jest tylko szkicem, w razie zainteresowania trzeba by było dopracować szczegóły.
Sam już kiedyś brałem udział w tego rodzaju zabawie i dostarczała ona sporo zabawy i satysfakcji z pięcia się na kolejne poziomy piramidki.

Nie kombinujcie. Zacząłem brać udział w zabawie od połowy tej edycji i mam zamiar robić to regularnie. Mam nadzieję, że będzie nowa edycja, bo trzeba skleić jakiś team, który rozwieje wszelkie wątpliwości dotyczące skilla :D

a moze jakis turniej HU tylko dla PL PokerStrategy?

chociaz glosowalem za kontynuacja AnS :)

edit: takie uzupelnienie tego HU - moze wygrana skladalaby sie z puli zebranej dzieki wpisowemu i dodatkowi za wyeliminowanie gracza? cos takiego jest na FTP, wpisowe 3,30, z czego:
2,50-idzie do puli
0,50-ta czesc idzie do tego, kto nas wyeliminuje
0,30-rake

czyli np wyrzucajac 5 graczy dostalibysmy 5*0,50 = 2,50 + kasa za zajete miejsce.

stawki przykladowe, nie krzyczec ze za niskie :)

Walderam

Piszcie swoje propozycje nawet jeśli głosowaliście za kontynuacją AnS, wcześniej czy później i tak będziemy musieli wystartować z jakąś nową promocją, zatem wszystkie sugestie naprawdę będą pomocne :)

SamRadziwill

hasiek napisał

Nie kombinujcie. Zacząłem brać udział w zabawie od połowy tej edycji i mam zamiar robić to regularnie. Mam nadzieję, że będzie nowa edycja, bo trzeba skleić jakiś team, który rozwieje wszelkie wątpliwości dotyczące skilla :D

Taki team już jest. Mój :D

kumiszcz

Oczywiście chcę ponownego AnS.
Pragnę zwrócić również uwagę, na wzrost zainteresowania udziałem w tej "zabawie". W ostatnim Ataku było już całkiem sporo nowych drużyn, a chętnych do stworzenia nowych ekip chyba jeszcze więcej. Takie osoby będą miały teraz czas aby się dogadać, i stworzyć nowe ekipy. Zróbcie zaplanowaną ilość edycji, a później się zobaczy :P

SamRadziwill

Hmm... Ciekawe jest to, że prowadzi opcja 'Nie', ale Ci, którzy na nią głosowali, jakoś się nie wypowiadają :evil:

Podaj nicki i wyjaśnimy sprawę xD

SamRadziwill

hasiek napisał

Prześlę Ci na priva, zbieraj łysych ;):D

TheNaturat

Ja głosowałem :P

Jako następną promocję popieram pomysł dophaZa, ewentualnie coś na kształt Ligi PS tylko z wpisowym 5-10$: gramy np. 10 turniejów gdzie miejsca są przeliczane na punkty, i najlepsi awansują do finału-freerolla gdzie grają o pulę added by PokerStrategy.

Ja zagłosowałem na tak. Wprawdzie nie brałem udziału w żadnej z edycji, ale widzę, że daje to sporo frajdy dużej grupie ludzi i troszkę głupio było by kończyć taki fajny "wynalazek". :) A nuż sam się zapiszę do następnej edycji, jeżeli takowa będzie.

mrozny

mi sie atak na sejf bardzo podobal, jednak przyznam ze przydaloby sie jakies urozmaicenie dlatego zaglosowalem na nie, nie chodzi mi o to zeby kompletnie zmieniac formy rozgrywki np na hu czy cos w tym stylu choc to nie jest jakis zly pomysl.. poprostu uwazam ze trzeba cos dodac moze jakas zasade albo wprowadzic zmiane, niewiem cokolwiek ale zeby troche swiezosci w nadchodzacy event wlac ;)

Tyb3r

@dohpaZ: very good idea.

A co do sejfu... Trochę mnie odrzuca P*, ale ANS staje się naprawdę ciekawą odskocznią.

jwolfik

Mi się zarówno AnS jak i proponowane HU i Liga bardzo podobają i było by fajnie jakby ruszyła nowa promocja równolegle do AnS

Pozdrawiam

kaczuba

Nie gram turniejów, ale z tego co wyczytałem to dobrze się bawicie więc zagłosuję za kontynuowaniem obecnych rozgrywek (a nuż zacznę startować kiedyś ;)). Moją propozycją (jednakże odsuniętą w czasie na kilka lat, gdy PokerStrategy będzie mieć dużo więcej użytkowników i zaczną oni grać w różne odmiany pokera) byłaby liga dla polskiej społeczności z cyklem turniejów wzorowanych na WSOP, a więc różne odmiany pokera i formuły, a wszystko z niewielkim wpisowym.

SamRadziwill napisał

hasiek napisał
Prześlę Ci na priva, zbieraj łysych ;):D

Już się tłumaczą :D

rem241

Szczerze brałem udział w wojnie gangów tylko i mi sie podobało w ataku na sejf jakos nie miałem okazji....choć chetnie bym spróbował sił mój postulat to moze zeby wyszukac jakis turniej z pół godizny późnije bo czesto pracuje w niedziele do 19 wiec nie mam jak nawet sie zarejstrowac prawda taka ze wsyzstkich niedziel nie pracuje ale jak sie bawic to w ciagłosci:)zresztą osobicie jestem za każdą zabawa kóra da frajde ludiza i wyzwoli chęć rywalizacji:)pozdrawiam:)