Skip to forum
Wreszcie sie nauczy...

Notifications
Clear all

Wreszcie sie nauczylem wygrywac turnieje !!1111oneeeee

90 Posts
71 Users
1 Reactions
17.1 K Views
krzysiekmiszcz

Po wielu godzinach spedzonych na treningach MTT, ogladaniu filmow szkoleniowych, wielu postach w dziale ocen rak MTT wreszcie odnalazlem te wlasciwa strategie, aby wygrywac w MTT !!!!!!!!

Pozdrawiam dzjeszta, ktory na wlasnej skorze sie przekonal jak sie wygrywa MTT. Enjoy

You have also received USD 115.00 in Knockout Bounties for this tournament. You won bounties for the following players: kryzelfiz, betojch, Blackbeaty, Luckyluke172, kevindelucci, nobelheart, dzjeszt, reeda205, Mackattack19, buckguy2200, AlexGelinski, Elmagico19A1, purple28, NeoNyx7, FMLtilliWin, simonzB, benjamin118, nikosvou, jycke74, AliStatus33, andreos1988, coyotje, krzysiek1928
Note: As you won the tournament, you also won your own bounty.

Reply
89 replies
Szuwarek

jezeli to jest właściwa strategia to zycze powodzenia w long runie....
A tak poza tym to gratulacje

Reply
ewran

love it. niewiele jest przyjemniejszych rzeczy w pokerze niż 3bet/call z 36o i eliminowanie kolejnych nit-regów którzy nie wiedzą że suckoutowanie jest naprawdę ev+.

grałeś tak cały turniej czy tylko od pewnego momentu? czemu w sumie tak zagrałeś?

Reply
ssspeeder

ja pitole ty jestes faktycznie miszczzzz :nh chyba na ladnej fazie byles :facepalm:

Reply
mazaq

std game :D

Reply
89deny89

tak się gra w poker :P

Reply
nbbpoker

Haha, ale sie ubawilem podczas ogladania tego filmiku :D Dobry, solidny hazard :D Rozumiem, ze taka gra tylko na FT czy caly turek tak ?? :D Jakby nie patrzec liczy sie efekt koncowy :) Graty !!

Reply
GLADIATORq

pytanie z innej beczki
mozna sobie taki layaut skąś śćągnąć?

Reply
RL89pl

Gratuluję wygranej.

Oglądałem filmik do 3 minuty i powiem tyle... :ayfkm: :facepalm:

Reply
nbbpoker

GLADIATORq ten layout jest do wyboru na p* a podswietlone jest bo to ft.

Reply
vidouq

jestem pod wrażeniem!!!
Osobiście nie gram MTT, ale na mój gust to nawet Gus Hansen nie grałby tak "efektownie" :P

Reply
BleakAmaranth

Tak się gra w Las Vegas. Szacun :f_thumbsup:

Reply
Mocnym

Po wielu godzinach spedzonych na treningach MTT, ogladaniu filmow szkoleniowych, wielu postach w dziale ocen rak MTT wreszcie odnalazlem te wlasciwa strategie, aby wygrywac w MTT !!!!!!!!

W takim razie nie jest to najlepsza reklama dla PS :D

Myślę, że to jakaś prowokacja, albo byłeś konkretnie zalany/upalony/zakwaszony.

Anyway :nh i graty shipa.

Reply

No co ty, na pewno tak nie bylo, przeciez napisal, ze ogladal filmy szkoleniowe i sie ksztalcil w mtt i to jest jego a-game, sam gram podobnie. Bardzo mi sie podobala gra Krzycha, licze na jakis priwejt kołczink.
Btw stosujesz jakie metody "wywoływania" kart? Dokladniej chodzi mi o to czy podczas standardowej sesji, np takiej gierki jak na tym filmiku gdy jestes na allinie np 47o vs KJs to krzyczysz przed monitorem zeby Ci spadlo czy masz inne sposoby na wygrywanie tych allinow? Ja od jakiegos czasu dre jape ile wlezie i wszystko siada. polecam

Reply
TheBluffPL

wp, daję dyszkę :sdrink
btw najlepszy był ten snap call rywala w HU z T8o, widać, że trafił swój na swego :D

ps. SR z komentarzem plz

Reply
FedericoRivero

dobra, aresywna gra! fold 62o w 7:26 myślę że marginalny, widzę sporo gorszych rąk w puszing rendżu przeciwnika

Reply
jevgienij

Wystaw staking na swoją następną sesję. Udziały sprzedasz na pniu!

Reply
piotereczek

ładna gra :f_love: :f_love: :f_love:

Reply
Kozakov9

Miszcz przez duże M

Reply
sz3sz

gz

Reply