Najpierw powinieneś zając się optymalizacją strony. Prawdę mówiąc jest ona do kitu i wina leży po twojej stronie. Brak jest jakichkolwiek opisów produktów. Anchor text do produktów są strasznie długie i dziwne (z jakimiś numerkami, czasami pisane dużymi literami). Nie chodzi tu tylko o google ale nawet klient się do tego zrazi.
Kolejna sprawa to zdjęcia. Pomijając fakt, że są kiepskie to na dodatek, każde innego rozmiaru. Wykaz produktów się przez to strasznie rozjeżdża. W internecie tak naprawdę nie sprzedajesz produktu tylko jego zdjęcie i opis.
Warto zainwestować w dobrą szatę graficzną. W pierwszej dziesiątce wyników tylko jedna strona jest godna uwagi pod tym względem, tak więc też byś się wyróżniał.
Informacje o promocjach zabierają za dużo miejsca. Powinieneś raczej dać jakąś małą graficzną/fleshową informację o promocjach dla zarejestrowanych klientów i dawać je automatycznie, a nie tylko jak do Ciebie napiszą.
mam też kupon 200zł na wykorzystanie na reklamę w google jak najlepiej to wykorzystać?
Ta kwota tak naprawdę na niewiele się zda. Aby ją dobrze wykorzystać musiałbyś poświęcić sporo czasu na samą naukę Google AdWords nie mówiąc o praktyce, a nikt nie ułoży Ci do tego kampanii (tym bardziej jednorazowej) bo się nie opłaci. Przy dobrym ustawieniu (zakładając dobrze zoptymalizowaną stronę i bez ograniczeń wyświetlania) kwota ta starczy najwyżej na miesiąc. (przy dobrze zrobionej stronie i dobrej zarządzaniu kampanią koszty będą nawet wyższe ale i tak się opłaci)
- wpisuję słowo kluczowe w google szukam swojej strony i wchodzę robię to na kilku komputerach na różnych IP
Nie ma to sensu. Ruch na stronie jest brany pod uwagę przez google ale kilka dodatkowych wejść nie zrobi różnicy. Jak byś generował około 100 dziennie to może przy tych frazach by coś dało ale pewny tego nie jestem. Poza tym takie wejścia psują Ci statystyki.
odp jednej firmy: odzież dziecięca
- 90 zł sklep dla dzieci
- 80 zł odzież niemowlęca
- 70 zł odzież dla dzieci
- 80 zł buty bartek
- 50 zł
łącznie 370 zł netto
Jest kilka wariantów rozliczania się z SEO i każdy ma swoje wady i zalety. Taki krótki opis niczego nie mówi.
mogę zapłacić za pozycjonowanie ale czy warto?
To zależy ile jesteś sam w stanie na to czasu poświęcić i jak go cenisz. Druga sprawa to czy koszty poniesione na pozycjonowanie będą niższe od zysków. Biorąc pod uwagę wygląd strony raczej w to wątpię.
Trochę się rozpisałem a i tak nie wyczerpałem tematu 
Jak coś to zadzwoń do mnie jutro to pogadamy.