Skip to forum
PokerStrategy.com V...

Notifications
Clear all

PokerStrategy.com VIP Tour 2012: Londyn - 14 kwietnia 2012 r.

24 Posts
10 Users
0 Reactions
2,010 Views
Mooris

Witajcie,

Dołączcie do nas oraz znajomych Diamentów i Black Memberów z PokerStrategy.com w kolejnym evencie w ramach PokerStrategy.com VIP Tour. Tym razem w Londynie - 14 kwietnia 2012! Dołączymy do Was na kolacji, podczas której będziemy mogli podyskutować, rozluźnić się i przygotować na wieczorną imprezę. Uwaga, będziemy uzbrojeni w nasze upominki, gumowe kaczuszki :)

Jak mogę wziąć udział w PokerStrategy.com VIP Tour?
Aby dołączyć do nas i znajomych graczy z PokerStrategy.com, musisz mieć status Diamentowy lub Black Member przynajmniej przez jeden dzień od 1 lutego do 9 kwietnia 2012 r.

Aby zarejestrować się do tego eventu, prosimy o wysłanie wiadomości e-mail na adres events@pokerstrategy.com, z następującymi informacjami:

• Nazwę użytkownika z PokerStrategy.com
  • Imię i nazwisko
  • Wymagania co do posiłków - dieta, alergie, bycie wegetarianinem

Tiger Tiger to słynna londyńska restauracja, bar i klub. Położona jest w samym sercu West End i zawiera pięć indywidualnych i unikalnych sal, do których będziesz miał dostęp. Możesz poruszać się gdzie chcesz - do "Groovy Wonderland", gdzie grane są najnowsze hity stylizowanego disco i rytmy pop z dodatkami klasyki w stylu retro. Możesz również udać się do Tiger Bar, gdzie otoczony przepięknymi żyrandolami, skórzanymi kabinami i stołami z ciemnego drewna, możesz potańczyć do klasycznego popu i dance'u

Co będziemy robić?

18:00 - 19:00: spotykamy się w restauracji Tiger Tiger
19:00 - 22:00: sobotnia kolacja w restauracji Tiger Tiger
22:00 - 03:00: impreza w Tiger Tiger (otrzymacie tokeny na darmowe drinki)
Zespół PokerStrategy.com będzie na miejscu, aby upewnić się, że niczego nie brakuje
Upominki PokerStrategy.com dla wszystkich gości

Na początek będziemy mieli 3-daniową kolację z drinkami w restauracji Tiger Tiger. Następnie zaczyna się impreza w Tiger Tiger, gdzie będziecie mogli rozkoszować się darmowymi drinkami!

Let the party begin!!

Adres:
Tiger Tiger
29 The Haymarket, London
SW1Y 4SP
website
Google Maps Location

Nasza specjalna oferta:
Posiadamy specjalną stawkę za pokoje w jednym z najbardziej ekskluzywnych hoteli w Londynie, Grosvenor House. Liczba pokoi jest limitowana, a rezerwować można je tylko poprzez wiadomość e-mail. Wszystkie informacje odnośnie rezerwacji i warunków otrzymasz, po wysłaniu maila na adres events@pokerstrategy.com.

Zdjęcia z klubu Tiger Tiger

White Room & bar Tiger

Groovy Wonderland

Opal bar

Nie możemy się już doczekać Waszego przyjazdu do Londynu!

Twój zespół PokerStrategy.com

Reply
23 replies

Nie mogę się powstrzymać, ale Ci panowie na zdjęciu tam przy stoisku prezentują doskonały ubiór :D

Reply
PLtotoryl

Napisane przez SosCzosnkowy
Nie mogę się powstrzymać, ale Ci panowie na zdjęciu tam przy stoisku prezentują doskonały ubiór :D

A ty co, Jacyków?

Reply
pozdroANDpocwicz

ktos sie wybiera? ja na 90% tam sie pojawie...
a ta super oferta hotelowa to w jakiej cenie?

Reply
Mooris

Napisane przez jarmur
ktos sie wybiera? ja na 90% tam sie pojawie...
a ta super oferta hotelowa to w jakiej cenie?

Hej jarmur

Wszystkie informacje odnośnie rezerwacji i warunków otrzymasz, po wysłaniu maila na adres events@pokerstrategy.com.

Reply
fenekzgavry

No właśnie, kto z Polski się wybiera?

Reply
fidelloz

Siema, ja BARDZO chetnie pojade. ALe nie mam ekipy.

Chcialbym sie umowic i pojechac w pare osob, moze zwiedzic Londyn + pomelanzowac itp. Ustawic sie tez jak ktos mieszka w poblizu na jakis wizzair czy cos w grupie weselej.

Potrzebuje tez wiedziec z gory zeby wziac urlopik w pracce

Reply
fenekzgavry

Napisane przez fidelloz
Siema, ja BARDZO chetnie pojade. ALe nie mam ekipy.

Chcialbym sie umowic i pojechac w pare osob, moze zwiedzic Londyn + pomelanzowac itp. Ustawic sie tez jak ktos mieszka w poblizu na jakis wizzair czy cos w grupie weselej.

Potrzebuje tez wiedziec z gory zeby wziac urlopik w pracce

Wrocław anyone?

Reply
Mooris

Dodaliśmy kilka informacji - m.in klub, w jakim odbędzie się impreza :)

:sdrink :sdrink :sdrink

Reply
pozdroANDpocwicz

fajnie... na agielskim forum już jest to wiadome od kilku dni :D

https://forums.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=998935#post998935

a co do tego hotelu to:
The rate for the hotel from 13th - 15th April for a singleroom is 159 pounds + 20% Vat incl. breakfast.

Reply
Grinder23

W Londynie moge zalatwic tanszy nocleg, jednak odrazu powiem ze nie bedzie to samo centrum londynu ale na osobe powinno wyjsc ~20F/noc. Ja jade napewno, i bede tam nocowal. mam zamiar byc w londynie od 13 do ~18 bo chce pograc cashe live.

Jesli ktos bedzie chetny na nocleg to moge dokladnie popytac i zadzwonic o cene itd w środe. Wiec do tego czasu potrzebowalbym choc wstepna liczbe chetnych. I pozniej oczywiscie po dokladnych pewnych informacjach sie zdecydujecie.

btw oczywko jest metro wiec i tak mozna izi dojechac wszedzie ;p

Pzdr.

Reply
AliAli

gadalem z grinderem na skajpie o tym wyjezdzie i zapowiada sie obiecujaco, na razie dostalem od Marty kontakt do adminki ang ps.com i sproboje sie cos od niej wiecej dowiedziec co i jak :P

Reply
fidelloz

any1 ze slaska?

ja bym sie najchetniej zabral z lotniska w Pyrzowicach w pare osob no i trzbea urlop zaplanowac...

Reply
hans101

Patrzyłeś jakieś bilety ?

Reply
AliAli

wizzair za 6 stow z wawy :P to juz jakim samolotem to mniejsza sprawa, byleby w londynie sie znalezc ;d

Reply
pozdroANDpocwicz

mi się udało złapać ryan air za 225PLN w dwie strony z Gdańska (byłem w Londynie tydzień temu)

Reply
fidelloz

ktos taniej widzi?

Reply
mjeszko

Napisane przez fidelloz
any1 ze slaska?

ja bym sie najchetniej zabral z lotniska w Pyrzowicach w pare osob no i trzbea urlop zaplanowac...

+1 me gusta ;] odbierz prv msg

Reply
AliAli

ja dzisiaj widzialem bilet za 18 funtow (25 z oplata za karte :P) z 1 strone wawa-londyn wizzairem ale sie powstrzymalem od kupna, ale duzo ich jest wiec cos sie jeszcze dogada :P jak ja mieszkam w bstoku to jezdzenie bstok - katowice - londyn jakos no...

btw jeszcze Ci 7 funtow dolicza do tego za obsluge karta :P

Reply
mjeszko

Napisane przez AliAli
btw jeszcze Ci 7 funtow dolicza do tego za obsluge karta :P

na ryanair jak zapłacisz karta MB (skrill) to nie pobierają żadnych opłat ;)

Reply