Nie wiedziałem, gdzie umieścić ten wątek, więc umieszczam go tutaj. Jeżeli jest na forum lepsze miejsce dla tego wątku, proszę o przeniesienie.
Piszę go nie dlatego, żeby pokazać moją głupotę i naiwność ( choć wiem, że jest to mój problem ), ale ku przestrodze dla innych użytkowników forum. Dzisiaj rano napisał do mnie na gg pewien osobnik, który podał się za dobrze znanego na forum Haśka. Wyraził chęć wymiany pieniędzy miedzy platformami ( swoją ofertę zamieściłem w odpowiednim wątku jakiś czas temu). Próbowałem tej wymiany już wcześniej z trzema innymi osobami, jednak z przyczyn technicznych, nie doszło do skutku. Koleś ten podał mi swój nick na Starsach hasiek67, dlatego zmęczony poprzednimi niepowodzeniami uwierzyłem w jego wiarygodność. Okazało się jednak, że jest to najzwyklejszy oszust, a ja dałem się zrobić, jak ten fish
Kiedy po jakimś czasie chciałem do niego napisać, okazało się, że jego nr gg już nie istnieje. Wiem, że 50$ już nie odzyskam, ale chcę Was ostrzec przed takimi ludźmi.