Jak w temacie, kumpel chce osiągnąć taki cel i założył się z kilkoma osobami, mogę jeszcze postawić trochę kasy, ale co wy o tym myślicie? Ma szanse? Mi, pamiętam, taki marsz zajął coś koło 3 miesięcy... Musiałby wygrać 500 dolców w miesiąc... 17$ dziennie. Grając tylko stoliki oczywiście.
Wszystko zależy od ilości czasu poświęcanego na to i skilla... Jest to jak najbardziej wykonalne.
z 250$ do 625$ - 25 buy inów na poziom. Tam wyżej trochę się pomyliłem, wychodzi 12,5 $ na dzień. Ten gracz gra regularnie na fulltilcie NL100. Zależałoby mi, żeby wypowiedział się ktoś, kto osiągnął coś takiegolub podobnego.
Jak się choc trochę umie grac, to nie jest to zadne wyzwanie. Niecale 400$ w miesiac na NL10 ? Wg mnie eeeeeasy.
Mi to zajęło równo miesiąc, od 15 stycznia, do 15 lutego, z czego grałem 17 dni, 37,32 h, przy winracie 13,44 BB/100, zagrałem 15k rąk, resztę ufundował mi bonusik kupiony w sklepie Party oraz bonusik z TaF.
Spokojnie do zrobienia; mnie kiedyś udało się zrobić w 5 godzin na NL10 SH na 6 stolikach 15 BI-ów, ale wtedy mi tak żarło, że nie wiedziałem co się dzieje.
zakładaj się! ale powiedz, że musi grać na ipokerowej platformie i ma grać czystym ABC sss. Zakład wygrany na 95%.
Hehe. Platforma i czas gry nie zostały uregulowane. Styl gry też nie został uzgodniony
A więc nie wchodzę w to
10PTBB optymistyczny winrate
18750 rozdan daje 375$
5PTBB
37500 rozdan daje 375$
6 stolikow kilka h dziennie i 40K rozdan mozna spokojnie zrobic
Mi się udało, przy pomocy szczęścia solidnej dawki, rzecz jasna, dokonać tego z 0.68 jewrocentów
Zagrałem na bossie donkament za 0,1 z rebuyami i wygrałem tam 16 jewro. Potem to już rush na NL10. Po miesiącu miałem 480 jewro.