Witam.
Mam przyjemnosc grindowac HT za 3.50$, zaraz bede przechodzil na 7$. Moim zdaniem mozna robic na tym fajny profit, z tego co widzialem poziom na 7$ jest podobnie niski jak na tych za 3.5$. Zakładam ten watek zeby podyskutowac z osobami ktore takze to grinduja, powymieniac sie jakimis spostrzezeniami zeby ulepszac swoja gre. ![]()
Mam nadzieje ze bedzie odzew.
Pozdrawiam
Ponad 6% roi choć z tego co archiwizuje to jestem dosyć poważnie poniżej linii Ev:] zagralem około 4k, jak na ten typ gier nie jest to jakaś duża ilość ale pewien obraz daje. Będę wklejal jakieś ciekawsze ręce żeby rozkrecic troszkę rozkrecic ten temat:)
jakie miałeś największe swingi ?
Ile stołów maksymalnie da się grać żeby w miarę nadążyć klikać
?
Około 70bi na minus. Ale wtedy to już naprawdę działy się cuda niewidy. Ta odmiana ze względu na mała liczbę graczy na start nie jest jakoś specjalnie swingowa. Gram 9 naraz, czasem jak zdarza się ze mam 3 hu to bywają problemy z nadazaniem. Gram za pomocą myszki, docolewo ze skrotami z table ninja mam zamiar grać 12 naraz. Widziałem kitacja z 14+ wiec się da;)
nie korzystałem nigdy z TableNinja, ale aktualnie gram 12stołów obok siebie SNG 9os. Turbo i tam w sumie po 10-15 minutach wszystko sprowadza się do push or fold, więc myślę czy by tego jeszcze bardziej nie przyspieszyć
Jesli chodzi o SnG turbo to moze nie mam tam jakiegos wielkiego doswiadczenia ale moj obecny poziom pokazuje to ze nie potrafie zrobic na nich wiekszego edga niz na HT, gdzie przeciwnicy czesto sa zbyt pasywni na bardzo niskich stackach co smiem powiedziec daje nawet wiekszeg edga niz na standardowych turbo. Do tego volume na HT jest nieporownywalnie wiekszy.
ja bym byl zainteresowany jakaś wspolna analiza rozdan oraz strategia, aktualnie gram 7$ 6 max non turbo (6k sng roi 10%) ale chętnie bym się przezucil na hyper turbosy
Dla mnie jest to kompletnie nie przyszlowsciowa droga. Chyba, ze chcecie dojsc do jakiegos poziomu i pozniej przerzucic sie na cos innego. One wyzej sa tak zaregowane, ze bania mala, a swingi ryja psyche. Nie jest to dla normalnych ludzi ![]()
Jak widzialem wykresy z HS na 2+2 to na serio zastanawiam sie kto to gra. Pozatym to jest typowo rzemieslnicza praca, ciezko z tego czerpac przyjemnosc.
Co to przyejmnosci to sie zgodze, rzemieslnicza praca ale powiedzmy sobie szczerze jaki grind nie jest rzemiesliczna praca? Milion rozdan na cashu? Czy inne sng? Mtt wydaje sie byc najbardziej sexy, ale swingi sa bardziej sick jak na HT. Ja nie mam interesu tego reklamowac wiec nie bede probowal cie przekonywac ze to jest profitowe tylko zalozylem ten watek zeby odezwaly sie do mnie osoby grajace HT.
Nasuwa mi sie pytanie czy w ogole grales hyper turbosy?
Gralem na ongame 10os turbo kiedys, podobna struktura, blindy 3min. Po rozegraniu kilku k. i zjazdach > 100bi stwierdzilem, ze to nie dla mnie.
Nigdzie nie napisalem, ze nie sa profitowe. Wiem, ze sa, ale tylko do pewnego momentu pozniej zdecydowana wiekszosc gra tylko pod rb oscylujac kolo 0%[nie sa to slabi gracze]. Wtedy zaczyna sie praca rzemieslnicza- wyrabianie statusów, bonusow, premii itd itp. Czyli gra pod volume- zwiekszanie stolow.
Ja nie chce zniechecic ludzi do tego typu sng, ale tez pokazac druga strone.
Ja szanuje twoja opinie, tylko ze z tego co wiem na ongame jest inna struktura, inny soft, tam chyba ciezko grac wiecej jak 6 stolikow, wiec nie jest to az tak idealny obraz hyper turbosow na starsie. Na 2+2 jest taki ziomek jak jdawg91, on tez gral na ongame, pokazywal wykres rzeczywiscie chore swingi, on tam nie gral jakos chyba super wysoko ale robil ladny profit tylko i wylacznie na rb, teraz z tego co wiem robi SNE na 30$ na starsie.
A juz tak poza tematem to jaka odmiana wedlu ciebie nie ejst rzemieslnicza praca?
mógłby ktoś podrzucić link do 2+2 do tematów o których wspominacie? lub wykresów.
pozdro
http://forumserver.twoplustwo.com/174/poker-goals-challenges/10-000th-post-sne-2012-jdawg91-style-more-1117674/
tu masz link do jdawg91, ja niestety jeszcze nie przeczytalem calego watku, duzo shitowych postow i dlatego ma az 131 stron
Napisane przez narybek
Ja szanuje twoja opinie, tylko ze z tego co wiem na ongame jest inna struktura, inny soft, tam chyba ciezko grac wiecej jak 6 stolikow, wiec nie jest to az tak idealny obraz hyper turbosow na starsie. Na 2+2 jest taki ziomek jak jdawg91, on tez gral na ongame, pokazywal wykres rzeczywiscie chore swingi, on tam nie gral jakos chyba super wysoko ale robil ladny profit tylko i wylacznie na rb, teraz z tego co wiem robi SNE na 30$ na starsie.
A juz tak poza tematem to jaka odmiana wedlu ciebie nie ejst rzemieslnicza praca?
Mozna grac wiecej niz 6, ja gralem chyba 12, ale to wynikalo z tego, ze wiecej nie ogarnialem wtedy. Na pewno nie sa to starsy i jakiegos mass multitablingu nie da sie zrobic, ale nie ma co przesadzac ![]()
Kazda odmiana pod winrate, a nie pod volume, nie jest rzemieslnicza.
Podłącze się ze swoim pytaniem: Jaki stosunek miesjca 1 do drugiego w 6 max HT na P* jest akceptowalny? A z jakiego mozna już byc zadowolonym?
U mnie jest 18.9% - pierwsze i 22.3% drugie.
ogolnie masz bardzo dobry procent dochodzenia do HU, pytanie, ile zagrales i na jakich stawkach grasz, bo obawiam sie ze mozesz spodziewac sie korekty. Tutaj bardzo duze znaczenie maja heads upy w robieniu profitu, ty masz zdecydowana przewage przegranych, wszyscy wygrywajacy gracze maja choc minimalna przewage wygranych. Ja osobiscie mam 19.45% winnerow i 15,8% drugich.
To i ja zapytam; Jaki jest średni czas ich trwania i ile jesteś ich w stanie zagrać 1h grając te 9 stolików?
I ile bi polecasz na 3,5$?