Idac za przykladem sporej grupy z tego forum zakladam swoj temat gdzie bede wam opisywal moja blyskotliwa karariere pokerzysty
(przynajmniej mam nadzieje ze taka bedzie)
O mnie:
Mam 19 lat , jestem studentem uj na kierunku administracja
i to by wystarczylo ![]()
w pokera gram od jakiegos miesiaca z hakiem wiec wielkiego doswiadczenia jeszcze nie mam
Obecnie gram na Titanie gdzie mam 25e. w sumie od PS dostalem 41e wiec troche w plecy jestem.
Gram glownie sss i troche sng, ale to mikro stawki treningowe.
Najgorzej bylo kilka dni temu gdy moj bankroll stopnial do okolo 15e. Dzis ugralem do 30, ale ostatnia sesja byla nieciekawa, jeszcze nigdy nie dostalem tylu KK, a zarazem jeszcze nigdy tylu nie przegralem
np: KK vs Q9, gosc ulozyl trojke dam. Poza tym troche pecha przy grze z BB np: dostaje A6, na flopie mam 6 A 8 no to gramy ! gosc pokazal A 8, potem byla identyczna sytuacja mialem J8, flop 8 J T, przeciwnik JT
zauwazylem, ze najwieksze straty to (nie liczac bad beatow i KQ, ale ch*** z nimi
) odbieganie od strategii, glownie granie bez pozycji slabszych kart jak AJ czy 77, jednak z tego staram sie leczyc i nawet mi to wychodzi oraz brak wiary w karty przeciwnika (bedziesz mi tu podbijal? to masz all in), z tym tez staram sie walczyc
ok, zyczcie mi szczescia
a ja bede opisywal wszystkie postepy i jesli beda (w co nie watpie) potkniecia
ps: statystyk na razie zadnych nie bedzie bo nie mam programu