Siema ![]()
W tym tyg mija rok czasu jak gram w pokera troche bardziej na poważnie (tzn używając HM'a), wcześniej grałem jakoś 4-5 miesięcy na FTP i troche na starsach jako total donk będąc w longranie praktycznie BE
od kwietnia 2011r zagrałem łącznie na 4 platformach (p*, party, 888, bwin) over 2k tur ze średnim BI 8-9$ z łącznym profitem ok 17k $
może nie jest to jakiś szałowy wynik ale jednak biorąc pod uwagę, że np rok temu nie wiedziałem praktycznie nic o tej grze wynik uważam za całkiem dobry i prespektywiczny
wyniki zaczęły przychodzić tak naprawdę gdzieś w okolicach października zeszłego roku, wcześniej były to tylko dość systematyczne aczkolwiek małe wygrane
wiem, że to dopiero początek mojej drogi, cały czas staram się pracować nad grą choć czas na to nie zawsze pozwala, jednak widze u siebie progres i mam zamiar stawać się coraz lepszym żeby pewnego dnia roll pozwalał mi na granie grubych MTT i jeszcze grubsze shipowanie)
O mnie:
Wypada coś napisać o sobie
W porównaniu do niektórych z was jestem emerytem, w maju skończe 26 lat, całe życie mieszkam w Katowicach, na co dzień muszę pracować na utrzymanie mojego mieszkania, a także na kobiete którą kocham oraz... 3 letnią córkę ![]()
żyje nam się wesoło i całe szczęśćie wszyscy jesteśmy zdrowi, finansowo też masa rodzin ma gorzej więc ogólnie jestem zadowolony ze swojego życia i z rodziny jaką stworzyłem ![]()
kiedyś grałem w piłkę (ponad 10 lat w klubach), najdłużej w GKS-ie Katowice a także od kilku lat zajmuje się transportem do 3.5t, kilka lat właśnej działalności, ostatnio firma zawieszona, pracuje u kumpla, jest ok bo jest czas na poker
Blog będzie przede wszystkim dla mnie, tzn po to, żebym mógł sam obserwować z perspektywy czasu czy się rozwijam i czy to co robię ma sens, mam jakieś cele na ten rok jak i na całą przyszłą "karierę" jeśli pójdzie po mojej myśli to kiedyś będę mógł powiedzieć, że jest dobre życie
Oczywiście zapraszam wszystkich do wpisów, sam będę starał się w miare możliwości na bieżąco zdawać relacje powiedzmy po każdej - kilku sesjach, jak wygląda roll, ulepszanie skilla, stacking wymiataczy z PS itp itd
Teraz gram na 888, zrobie rolla z 15k wracam na starsy i shipuje jakieś majorsa ![]()
aktualny roll ok. 5k$ + kilka stówek na stacking
(blog napewno będzie chaotyczny, tak jak ten wpis, będziecie musieli się przyzwyczaić :P)
do zobaczenia przy stołach, ze śląskim pozdrowieniem
Durex ♠_thumbsup: