Skip to forum
Czy zagrałbyś na no...

Notifications
Clear all

Czy wróciłbyś do gry na nowym FTP? Poll is created on Apr 10, 2012

Czy zagrałbyś na nowym Full Tilt Poker?

72 Posts
59 Users
0 Reactions
15.4 K Views

W ślad za dzisiejszym newsem, zapraszam do zabrania głosu w dyskusji na zasygnalizowany w tytule temat, jak również do wzięcia udziału w ankiecie.

• Jakie waszym zdaniem są plusy oraz minusy powrotu do gry na FTP po ewentualnym, ponownym uruchomieniu platformy?
  • Jakich kroków spodziewacie się ze strony nowych włodarzy poker roomu?
  • Czy wasza decyzja o powrocie uzależniona jest od określonych zachowań nowego zarządu FTP?
  • Czego oczekujecie po nowej ofercie FTP?

Zachęcam do dyskusji.

Reply
71 replies
szoker22

Ja bym wrocil ze wzgledu na soft. A przy kazdym wiekszym shipie odrazy 70% rolla cashout

Reply
heniek2011

Przede wszystkim oczekuję że mój poziom VIP Iron Man FTP Points bilety turniejowe będą na tym samym poziomie co przed zamknięciem.

Atrakcyjne reload bonusy ale nie jakieś typu 100% do 100$ tylko coś w stylu 1000% od pierwszej wpłaty bądź też tak jak jest na Everest wpłacasz 5$ i bonus 500$.

Kwestia bezpieczeństwa z dużą dozą prawdopodobieństwa można stwierdzic że będzie to jeden z najbezpieczniejszych o ile nie najbezpieczniejszy pokerroom.

I ostatnie choc to już raczej pozostaje w sferze pobożnych życzeń, nasze role mogłyby byc przemnożone przez jakieś dodatkowe 5%-10%. W końcu te pieniądze były zamrożone i nie mogliśmy z nich korzystac. Gdy nie może korzystac się z pieniędzy to dlatego, że się je inwestuje, a skoro się inwestuje to oczekuje się zysków. Ale i tak każdy będzie zadowolony z samej możliwości odzyskania swoich $$.

Kłopotem może byc jedynie traffic więc może FTP nawiąże współpracę z PS i będzie tam dawac kapitał startowy w celu przyciagnięcia nowych graczy.

Ja osobiście czekam i jeśli oferta mnie zadowoli to wracam do gry na FTP

Reply

To zależy czy będzie do czego wracać. Jeżeli uchował się tam kapitał przekazany przez PS to będę grał. Jeżeli konto będzie puste to raczej nie będę tam nic dokładał.

Reply
oscosc

System naliczania rejku... kazdy po rowno i maja starych + duzo nowych graczy. Oczywiscie nierealne marzenie....

Reply
vidouq

Ja na pewno wrócę na FTP jeśli się podniesie.
Nie jestem do końca przekonany, że gry będą ciężkie bo wrócą tylko wygrywający gracze. Przecież wielu fishów zostawiło również swoje rolle na FTP i wydaje mi się, że wielu z nich nie wypłaci swoich pieniędzy. Ponadto pewien jestem że przed uruchomieniem softu będzie kampania reklamowa i sporo promocji na starcie, które przyciągną nowych graczy.
Tyle ode mnie :)
Zobaczymy jak to będzie wyglądało :)

Reply
jerry2008

Tak. Jeżeli mi udzielą pożyczki bez zwrotnej tzw. no deposit bankroll :P

Reply
Trzmielu

Napisane przez michalstanislawgodlewski
To zależy czy będzie do czego wracać. Jeżeli uchował się tam kapitał przekazany przez PS to będę grał. Jeżeli konto będzie puste to raczej nie będę tam nic dokładał.

Dokładnie, ja też kapitał wziałem na FullTilcie i nawet nie pograłem za wiele.

Reply

Napisane przez heniek2011

I ostatnie choc to już raczej pozostaje w sferze pobożnych życzeń, nasze role mogłyby byc przemnożone przez jakieś dodatkowe 5%-10%. W końcu te pieniądze były zamrożone i nie mogliśmy z nich korzystac. Gdy nie może korzystac się z pieniędzy to dlatego, że się je inwestuje, a skoro się inwestuje to oczekuje się zysków. Ale i tak każdy będzie zadowolony z samej możliwości odzyskania swoich $$.

Ja osobiście czekam i jeśli oferta mnie zadowoli to wracam do gry na FTP

Ja bym wrócił, jakby były fajne bonusiki, reloadziki, i tak jak kolega wyżej bankroll + z 5% (no bo w końcu pieniążki były rok zamrożone) :fdrink

Reply
Sanczezzo

Ja bym wrocil nawet na starych zasadach be znowych bonusow, ale jak sie pojawia to milo bedzie ;d

Reply
Fafarafa

Ja wrócę na pewno o ile wszystko będzie po staremu. FTOPS, MiniFTOPS, Double Guarantees Week, Tickety do MTT za FTP Points... jeszcze mogliby nieco zmodyfikować schedule pod EU.

Ciekwe czy zrobia jakiś rollback bo na niecałą godzinę przed wyłączeniem serwerów miałem szipa 3rd place 1,5k. Niby kasa była już w cashierze ale...

btw. ciekawe czy kolesie dograli HU i co z nimi będzie jeśli nie :P

Myślę, że dla wielu bardzo ważną kwestią jest to czy przywrócą stan wszystkich promocji sprzed wyłączenia softu. Szczególnie jak ktoś grindował Iron Mana albo ma 4kk FTP Points to raczej by nie chciał zobaczyć jakiegos resetu w tym zakresie.

Reply

Na pewno coś pogram ale czy się zadomowię to się zobaczy ;)

Reply

Z mojej perspektywy (mojej jako gajsz, nie jako redakcja ;p) oczekiwałbym jako minimum następujących kroków:

• przywrócenie kompletnego stanu posiadania rolla (z możliwością natychmiastowej wypłaty wszystkich środków bez dodatkowych weryfikacji), punktów ftp, medali iron man, statusów vip, tokenów i ticketów turniejowych,
  • przywrócenie na konto środków, które wyszły z niego jako zatwierdzone cashouty, a które nigdy nie pojawiły się na rachunku docelowym,
  • utrzymanie RB i promocji co najmniej na dotychczasowym poziomie
  • szereg promocji powitalnych, w tym bonus nie tylko od ponownej wpłaty, ale też bez wpłaty - do wyrobienia przy użyciu znajdujących się obecnie na rachunkach środków.

W takim układzie rozważyłbym powrót ale dopiero po jakimś czasie, kiedy traffic przekroczyłby co najmniej pięciocyfrowy poziom 24/7.

Reply
szok38

Napisane przez gaaish

• przywrócenie kompletnego stanu posiadania rolla (z możliwością natychmiastowej wypłaty wszystkich środków bez dodatkowych weryfikacji), punktów ftp, medali iron man, statusów vip, tokenów i ticketów turniejowych,
  • przywrócenie na konto środków, które wyszły z niego jako zatwierdzone cashouty, a które nigdy nie pojawiły się na rachunku docelowym,
  • utrzymanie RB i promocji co najmniej na dotychczasowym poziomie

Też oczekuję realizacji tych trzech punktów(czwarty nie jest mi do szczęścia potrzebny , co nie znaczy że niepotrzebny ) .
Pierwszy mówi o przywróceniu rzeczywistego kapitału graczy , a wymienione punkty , irony , bilety (itd.) są jego integralną częścią .
Drugi punkt jest bezdyskusyjny , nie wyobrażam sobie nawet możliwości aby ktokolwiek został w ten sposób okradziony .
Trzeci punkt jest jak najbardziej w gestii działań PS . Byłoby bardzo niefajnie gdybyśmy jako gracze coś tutaj stracili , i zarazem bardzo miło gdyby udało się choć trochę dla nas uzyskać . Od biedy po staremu też mogłoby być ;) .

Po za tym w przypadku otwarcia GTP wracam od razu , i od środka na bieżąco zamierzam przyglądać się , czy coś zostało ( lub ma nadal szansę pozostać , pogorszyć , poprawić ... ) z dawnego FTP .

Reply

hehehe wątpię aby wrocily punkty tickety bla bla bla bla
ponieważ room zmienia nazwę i nie będzie to ftp tylko room x który splaca zobowiązania pieniężne ftp.
ludzie zobaczycie jakie cyrku będą przy zwrocie gotowtki .. mogę się zalozyc ze będzie się zakladalo nowe konta a o zwrot kasy będzie się blagalo mailowo hehe
plus % do rolla jaja good joke

Reply
89deny89

odp na zadane pytanie : nie zagrałbym, nie zagram ,choćby dali 1000%first depo i niewiem co jeszcze. Liczę tylko że złodzieje oddadzą mój hajs który ma już swoje przeznaczenie w postaci % i :club: :fuckyeah

Reply
Jatzek3

Lol. Ilość opcji na Tak 4
Ilość opcji na NIe 1

?(

Reply

Napisane przez Jatzek3
Lol. Ilość opcji na Tak 4
Ilość opcji na NIe 1

?(

Opcje warunkowe na tak = opcje warunkowe na nie. Kwestia zredagowania pytania.

Zamiast "Tak, jeśli zaproponują atrakcyjny reload bonus" można powiedzieć "Nie, chyba że zaproponują atrakcyjny reload bonus", wychodzi na to samo.

Nie szukaj dziury w całym, nie ma tutaj żadnych ukrytych zamiarów ;)

Reply
szok38

Napisane przez 89deny89
odp na zadane pytanie : nie zagrałbym, nie zagram ,choćby dali 1000%first depo i niewiem co jeszcze. Liczę tylko że złodzieje oddadzą mój hajs który ma już swoje przeznaczenie w postaci % i :club: :fuckyeah

GBT ukradło Ci forsę ?? Zastanów się chwilę człowieku co piszesz :facepalm: .

Reply

Kocham FTP :D ten powrót będzie jak powrót do EX-girlfriend :D jak oddadzą mi kasę to wrócę do nich jak nie oddadzą kasy to nara... nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki :)

Reply