Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] 1000.....

26 Posts
24 Users
0 Reactions
3,668 Views

kiedys (3 lata temu) dostalem w prezentie 5 dollarow od nie jakiego korna zeby grac 0.02 / 0.04 na starsach..... za ta pieniadze w styczniu ostatniego roku kupilem dom (150 m²) i umozliwilo mi to wiecej niz sobie wyobrazalem! a jest szansa ze umozliwi jeszcze duzo duzo wiecej!

nie chce duzo pisac, to jest moj 1000. post na tym forum i dedykuje go pokerstrategy.com (i .pl) + wszystkim uzytkownikom ktorzy sluchaja moich coachingow, ogladaja moich filmikow itd., bo oni umozliwiaja mi ta tutaj prace!

Bardzo lubie te community i mysle ze bedziemy wspolnie jeszcze spedzac duzo czasu :)
Do nastepnych Coachingow, dyskusji w skype na forum i w filmikach!

Wasz "najstarszy" trener, Masterjari! :)

p.s.: Specialne pozdrowienia do simoo mcmoe panadol masqb maggman i moich "uczniow" w private coachingach, za duzo fajnego czasu i smiechu! :D

25 replies
konsad1

OGROMNE GRATULCJE JARI !!! Dzięki, że jesteś z Nami i tyle Nam dajesz z siebie !

Gratuluje, i dzięki że jesteś z nami
mam nadzieje, że już niedługo będę mógł wpadać na treningi NL 200

p.s.
to domy teraz stoją po 5$ ?? :P

kaczuba

Gratulacje trenerze! :)

Ja pamiętam jak zaczynałem około rok temu od fixed limit, to byłeś pierwszym trenerem do którego stale chodziłem na coachingi, dzięki temu udało się pomnożyć moje 50$, ale później zmieniłem swoje preferencje pokerowe i już zasadniczo nie bywam na limitowych treningach, jednakże dobrze wspominam swoje początki na PS. :)

to chyba powinna byc jakas parapetówa z calym community :):)

gratulacje i zycze dalszych sukcesow :)

fessnic

Graty i oby jak najdluzej!

Gratulacje niezły wynik :) Można? Można!

Rozumiem, że jak dostałem 50$ to powinienem je pomnożyć do 10 domów :)

Masqb

:heart::heart::heart:

Ja chodziłem w kwietniu i maju praktycznie zawsze (bo miałem wtedy wolne) i to był dobry start ! Na koniec 2008 udało mi się 150$ które dostałem pomnożyć 8000 %. Mam nadzieje, że w 2009 też mi się uda tyle procentowo podskoczyć :P (chociaż na dom to jeszcze nie wystarczy :( )

Masterjari - załóż bloga ;)

Co do jubileuszu i wyników - gratulacje, cóż można powiedzieć więcej :)

bMh
bMh

Gonie Cie z postami :P Z bankrollem troche gorzej...

mcmoe

gratulacje, jari.

swietny gosc z ciebie! dzieki jeszcze raz za mila wspolprace.

1000!!!

Gratulacje :)

Wielkie Gratulacje :) Napewno zasłuzyłes na dom i wiele wiele wiecej :)

Dzięki za treningi, szkoda że nie będzie ich w w marcu :)

Guma33

Jari Twój głos znam juz lepiej niż ludzi których slysze przez telefon prawie codziennie! " No.... i znowu nic nie trafiłem... " to buduje, że Ty tez nie trafiasz naprawde :) No i to wygrywanie zawsze ostatniego turnieju na treningu sng - mistrzostwo świata!! Powodzenia no i cóż... zacznij kupowac domy dla pokoleń! Pozdrawiam!

hellYeahEnT

very fucking NICE ! Gratki :)

Niesamowite, dom 150m, przyznam, ze jestem w szkou pelen podziwu. Gratulacje!!

A1varo

I to za tylko $5 - to się nazywa okazja :]

szok38

Prosta Lobuz;).

xbudekx

Również gratuluję takiego sukcesu pokerowego. A kupienie tak dużego domu za kasę z pokera, po prostu nie wyobrażalne. Jeszcze raz gratulacje.