Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pursuit of Happiness :)

382 Posty
95 Użytkownicy
0 Reakcje
37.1 K Wyświetlenia
pozdroANDpocwicz

Cześć ja w sumie chcialem tylko sie przywitac i jednoczesnie zaprosic na mojego bloga... Gram sobie ringi i mieszkam w Bangkoku :) Niestety nie bede w stanie wrzucic tyle fotek co kfas z tego względu, że raczej zbyt dużo zdjęć nie robie, ale postaram się raz na jakiś czas zrobić jakąś sweet focie i wrzucić ją tutaj :)

Co do samego pokera to aktualnie gram sobe nl200 FR i w nastepnych postach dowiecie się jak mi idzie :D

A tak na zachętę aktualny widok z mojego balkonu

Odpowiedz
Cytat
381 odpowiedzi
Franczo

już masz jednego "fana" swojego bloga :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
erefkey

poka koleżanki

Spoiler

:pokerface:

Odpowiedz
Cytat

witam
masz zdjęcie w jeszcze większym formacie? :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
pozdroANDpocwicz

Napisane przez erefkey
poka koleżanki

Spoiler

nowych zdjec za duzo nie mam, ale nie dawno byl songkran i udalo mi sie pstryknac takie cudo:

nie wiesz co to songkran? to taki smingus dyngus ale trwajacy kilka dni... jak komus brakuje wyobrazni to filmik z imprezy na ktorej bylem, ale niestety obiektyw mnie nie polubił :(

Odpowiedz
Cytat
cezary1989

Dobry blog się zapowiada :fdrink . Jakbyś czasem zarzucił jeszcze jakimś rozdaniem i przemyśleniami z gry to już całkiem byłoby super i pamiętaj słit fociszki mile widziane.

Będę zaglądał ;)

pzdr

Odpowiedz
Cytat
Siergiey

kropa

Odpowiedz
Cytat

_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
bushmen

zdradzisz secret zmiany nicka??

Odpowiedz
Cytat
Nevrex

Co tu k**** robisz w Bangkoku :D ?

Odpowiedz
Cytat
Franczo

co grasz ?
gdzie grasz ?
bb/100 ( o ile możesz podać )

Jak trafiłeś do Azji ?

Jestem ciekawy wszystkiego bo od 1.05 "naqurfiam" grind, a co za tym idzie, zbieram $$$$ na....takie tam _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
pozdroANDpocwicz

LOL właśnie się skumałem, że wczoraj założyłem bloga... party hard in Bangkok...

@Franczo gram FR NL200 na starsach, co do bb/100 to niedługo będą się tu pojawiały jakieś wykresy i łapy :) jak trafiłem do Azji? wsiadłem w samolot i już :D nie no planowałem taki trip już jakiś czas i jak tylko pojawiła się opcja zamieszkania tutaj to z niej skorzystałem... gl z grindem

Odpowiedz
Cytat
Franczo

Sam grind to tam już looooz.
Schody zaczynają się: ostatnie egzaminy pod koniec maja na mgr, niemilosierny kac po Party, wieczorne wypady ze znajomymi (czas na ogródki i imprezy działkowe czas zacząć)

Zawsze brak czasu, bo chęci na grę są.

W późniejszym czasei dopisz może, ile czasu Ci zajęło zdobycia $$$$ na taki krok, by poleciec do Azji. Jak wygląda sytuacja z utrzymaniem się: mieszkanie, jedzenie, etc. Ile potrzeba $$$ by jakoś żyć w takim miejscu.

Odpowiedz
Cytat
pozdroANDpocwicz

jesli chodzi o koszta to wszystko zalezy od Ciebie... jedzenie na ulicy mozna kupic za 2$ i jest ono na prawde dobre a mozesz i pojsc do sredniej restauracji i zaplacic okolo 10$, ale sa miejsca gdzie i 100$ to malo... butelka wodki w klubie kosztuje na ogol kolo 50$... a co do samego mieszkania to wszystko zalezy od standardu i mozesz mieszkac nawet za 100$/miesiac ale jak chcesz miec pokoj w kozackim apartamencie to kolo 2k$ wyjdzie

ogolnie 2k$ miesiecznie na zycie na jakims tam poziomie i bez specjalnego oszczedzania trzeba liczyc

zdobycie $ na wyjazd to kwestia kilku miesiecy (o ile nie planujesz grac na miejscu), ja mialem to szczescie ze mialem troche gotowki odlozonej i nie musialem rolla wyplacac na poczatku, ale siedzac tutaj nadal grinduje i zarabiam jakies pieniadze

Odpowiedz
Cytat

Zapowiada się ciekawy blog, liczę na duuuuuuużo zdjęć. Co do życia w Bankoku, polecam blog Skok w bok

Odpowiedz
Cytat
erefkey

Napisane przez pozdroANDpocwicz

Napisane przez erefkey
poka koleżanki

Spoiler

nowych zdjec za duzo nie mam, ale nie dawno byl songkran i udalo mi sie pstryknac takie cudo:

stawiam krope :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire

siema. Wywodzisz sie z jakies sceny e-sportowej? tak wnioskuje po nicku ^^

Odpowiedz
Cytat
pozdroANDpocwicz

@HandOnFire
nie wywodze sie ze sceny e-sportowej, ale gralem troche w csa za czasow podstawowki/gimnazjum i bralem udzial w jakis klanowkach i turniejach (cs 1.5 jeszcze jak nie 1.4)... prędzej bym powiedział, ze wywodze się ze sceny sportowej, ale tam też nie udało się za wiele osiągnąć

Lece właśnie kaca po wczorajszej imprezie, gdzie było grubo... w sumie jak zwykle tutaj :) Jutro rano pójde na jakiś masaż bo przyda się okład z młodych piersi

Dziubek jest wszędzie!

Odpowiedz
Cytat
erefkey

Napisane przez pozdroANDpocwicz
Lece właśnie kaca po wczorajszej imprezie, gdzie było grubo... w sumie jak zwykle tutaj :) Jutro rano pójde na jakiś masaż bo przyda się okład z młodych piersi

Dziubek jest wszędzie!

Spoiler

To moje marzenie tam mieszkać i prowadzić taki styl życia, więc jak możesz to wstawiaj jak najwięcej zdjęć czy opowieści w zależności od czasu i chęci, dzięki !

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Masz pewność, że tajki to tajki? :pokerface:

http://www.thai-discovery.com/ladyboy-test-advanced.php
Przed przyjazdem do Tajlandii warto zrobić test :f_thumbsup:

Congratulations – you have completed Ladyboy Test Advanced. You scored 10 out of 10. Your performance have been rated as ‘Unbeatable’

Szkoda, że

jest Ladyboyem :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat