Napisane przez ra1syda1sy
szczere gratulacje (naprawde!)
czasami klikales nl25, wiec podejrzewam ze profit wiekszy niz tutaj zapodajesz
ale nie musisz sie chwalic polskim regom na stolikach o tym temacie to zakrawa o niedowartosciowanie -> mindset 
anyway
sukcesow na wyzszych limitach!
Siema,
wlasnie skonczylem sesje wiec odpowiem ;-P
Niestety nie kojarze Cie i nie przypominam sobie zebym z Toba rozmawial. Wspomnialem o tym temacie gilowi - on jest jednak pod innym nickiem. Czasem z nim gadam i mialem ochote sie pochwalic 
A dlaczego mam ochote sie pochwalic? Pewnie dlatego ze jestem z siebie bardzo dumny. Przez pewien czas moja gra sie nie kleila downswingi - sralswingi , wzialem pare h u robmafa zmienilem podejscie i metodologie i wszystko zaczalem od nowa inaczej. Chcialem zrobic mega duza probke by byc pewnym.
I tak o to z BE gracza zaczalem byc jednym z lepszych regow na limicie - i powtorze - jestem z tego dumny bo duzo czasu , pracy i cierpliwosci mnie to kosztowalo 
Co do mindsetu- to dziekuje ale jest calkiem niezly 
I nie chodzi o profit uzyskany (bo on jest inny gdyz cos tam gram jeszcze MTT , oraz NL25 i NL100). NL100 sobie gram kilka stolow by skupic sie na decyzjach i dopiero teraz shotuje znowu (mam bardzo duzo BI :nh).
A NL25 dokladam do deepow w MTT. Nudzi mnie granie 2-3 stolikow wiec odpale z 10 NL25 i pomimo ze gram ze zmeczenia moje C-game to i tak powiedzmy te dodaktowe 10-12 usd/h na godzine wpadnie na tych stawkach. Wiec jesli pomnoze to przez liczbe dni i takich sytuacji to juz jakas sensowna kwota sie robi.
A nie dokladam NL50 do turkow, bo mecza mnie dlugie sesje MTT i na koncu juz slabo kontaktuje i gram i mam wrazenie ze nie podolalbym zadaniu.