Skip to forum
Notifications
Clear all

NL50 - turbo grind [ Win ]

25 Posts
16 Users
0 Reactions
4,595 Views
fidelloz

Siemanko,

po moim failu w challengu na NL100 postanowilem odbudowac morale i w lutym zaczalem massive grind 12-14 table na NL50 zeby sie nabudowac jak dziki osiol i ostatecznie pokonac NL100 z wielkim zapasem buyinow.

Ponizej wkleje 2jpgi, ktorymi chce sie pochwalic oraz mini sukcesiki

1)

2)

czas rozegrania tego volume to ok 250h

z chwila zamkniecia PTR 12 w klasyfikacji top winners NL50 P* 2012
2 miejsce w klasyfikacji top winners NL50 P* 2012 luty (miesieczna)

teraz pewnie byloby mocne top10 ale juz sie niestety nie dowiem, bo PTR umar :(

Wyszlo fajne hourly, odbudowalem troche pewnosci siebie niezbednej na NL100.

Zyczcie powodzenia w dalszej drodze :nh

Reply
24 replies
kuczenty

graty fidelloz
wynik mistrz _ugly:. az dziw bierze, ze setki nie pękły. Ile dni zajelo Ci rozegranie tych 250k volume? i na jakim roomie grasz?
tez ostatnio wrzucalem do sukcesow swoj wynik z przejscia nl2 > nl100, ale byl na pewno sporo skromniejszy, pewnie dlatego tez, ze gralem na 4-6 stolach ;)

i tak z ciekawosci powiedz jeszcze jak sobie rozkladasz te 14 stolow na ekranie?

Reply
Agilitys

Gratulacje! Naprawdę robi wrażenie!

Reply

Nice Graph :pokerface:

Reply
AArvanity

Całe życie nad ev :pokerface:

a na poważnie
no money in poker every1 solid

Reply
Artur8902

Napisane przez kuczenty
graty fidelloz
wynik mistrz _ugly:. az dziw bierze, ze setki nie pękły. Ile dni zajelo Ci rozegranie tych 250k volume? i na jakim roomie grasz?
tez ostatnio wrzucalem do sukcesow swoj wynik z przejscia nl2 > nl100, ale byl na pewno sporo skromniejszy, pewnie dlatego tez, ze gralem na 4-6 stolach ;)

i tak z ciekawosci powiedz jeszcze jak sobie rozkladasz te 14 stolow na ekranie?

:facepalm:

odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania znajdują się w jego poście, wystarczy przeczytać, a nie oglądać tylko obrazki.

Reply
kuczenty

Napisane przez Artur8902

Napisane przez kuczenty
graty fidelloz

odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania znajdują się w jego poście, wystarczy przeczytać, a nie oglądać tylko obrazki.

faktycznie _ugly:

podtrzymuje tylko pytanie jak sobie rozkladasz te 14 stolow na ekranie?

Reply
fidelloz

Napisane przez kuczenty

Napisane przez Artur8902

Napisane przez kuczenty
graty fidelloz

faktycznie _ugly:

podtrzymuje tylko pytanie jak sobie rozkladasz te 14 stolow na ekranie?

elo , mam custom layout tile 6 stolow i 2-3 w jednym + wlaczony popup

a co do setek, to w 2011 gralem reg. NL200 + shoty wyzej- tylko potem nie pyklo, scaschowalem o duzo za duzo i teraz od nowa do gory :)

Reply
kloose

N1, grats. Sam ci ze 2 staki chyba oddalem;p
:nh

Reply
Mika46

To jest jakaś masakra =)
Good Job, Gz _thumbsup:

Reply
Spontann

Chyba fake, Fidel jest nad EV.

Gratulacje :)

Reply
kaarols

Graty gl :) A tak z ciekawości, jak wygląda Twoja redline przy takim grindzie?

Reply
magda25uk

Dobry volume :D
Gratki :f_thumbsup:

Reply
fidelloz

Napisane przez kaarols
Graty gl :) A tak z ciekawości, jak wygląda Twoja redline przy takim grindzie?

redline srednio, ale przy 1.2k hands/godzine ciezko o lepiej, niemniej jednak sie poprawilem i troche ponizej BE

Reply

szczere gratulacje (naprawde!)

czasami klikales nl25, wiec podejrzewam ze profit wiekszy niz tutaj zapodajesz

ale nie musisz sie chwalic polskim regom na stolikach o tym temacie to zakrawa o niedowartosciowanie -> mindset ;-)

anyway
sukcesow na wyzszych limitach!

Reply
fidelloz

Napisane przez ra1syda1sy
szczere gratulacje (naprawde!)

czasami klikales nl25, wiec podejrzewam ze profit wiekszy niz tutaj zapodajesz

ale nie musisz sie chwalic polskim regom na stolikach o tym temacie to zakrawa o niedowartosciowanie -> mindset ;)

anyway
sukcesow na wyzszych limitach!

Siema,

wlasnie skonczylem sesje wiec odpowiem ;-P

Niestety nie kojarze Cie i nie przypominam sobie zebym z Toba rozmawial. Wspomnialem o tym temacie gilowi - on jest jednak pod innym nickiem. Czasem z nim gadam i mialem ochote sie pochwalic :)

A dlaczego mam ochote sie pochwalic? Pewnie dlatego ze jestem z siebie bardzo dumny. Przez pewien czas moja gra sie nie kleila downswingi - sralswingi , wzialem pare h u robmafa zmienilem podejscie i metodologie i wszystko zaczalem od nowa inaczej. Chcialem zrobic mega duza probke by byc pewnym.

I tak o to z BE gracza zaczalem byc jednym z lepszych regow na limicie - i powtorze - jestem z tego dumny bo duzo czasu , pracy i cierpliwosci mnie to kosztowalo :)

Co do mindsetu- to dziekuje ale jest calkiem niezly :)

I nie chodzi o profit uzyskany (bo on jest inny gdyz cos tam gram jeszcze MTT , oraz NL25 i NL100). NL100 sobie gram kilka stolow by skupic sie na decyzjach i dopiero teraz shotuje znowu (mam bardzo duzo BI :nh).

A NL25 dokladam do deepow w MTT. Nudzi mnie granie 2-3 stolikow wiec odpale z 10 NL25 i pomimo ze gram ze zmeczenia moje C-game to i tak powiedzmy te dodaktowe 10-12 usd/h na godzine wpadnie na tych stawkach. Wiec jesli pomnoze to przez liczbe dni i takich sytuacji to juz jakas sensowna kwota sie robi.

A nie dokladam NL50 do turkow, bo mecza mnie dlugie sesje MTT i na koncu juz slabo kontaktuje i gram i mam wrazenie ze nie podolalbym zadaniu.

Reply

wiesz ja jako typowy polaczek wbilem Ci mala szpileczke

po prostu zazdroszcze;]

gratuluje once again

Reply
kuczenty

fidelloz - pod jakim nickiem grasz? chyba to nie tajemnica
pewnie sie nieraz widzielismy na stolach nl50 sh p*. moj nick to kuczenty91

Reply
aldon7

ile h treningow brales jesli mozna zapytac?

Reply

Gratulacje! Grywamy czesto razem przy stolikach, ale mam nowa baze i nie moge sprawdzic ile Ci sie doplacilem (lub Ty mi:)

Winrate nie powala, ale biorac pod uwage ilosc stolikow i hourly (i ze czesc jest w Euro) to juz wyglada calkiem spoko - mam wlasnie pytanie o to, na szybko sobie policzylem sam, ale mozesz podac ile Ci wyszlo hourly dokladnie? Chcialbym sobie porownac z hourly na nl25 ktore gralem jakis czas bo uwazalem ze moge tam miec wyzsze niz wlasnie na nl50.

I tez bylbym ciekawy ile h treningow wziales lacznie (i u kogo jezeli to nie tajemnica) przez ostatnie powiedzmy 6 miesiecy. Bede wdzieczny.

Pozdro i powodzenia na nl100.

Reply