PokerStars Pot-Limit Omaha, $0.10 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
MP ($3.05)
CO ($12.66)
Button ($10)
Hero (SB) ($10)
BB ($12.58)
UTG ($18.47)
Preflop: Hero is SB with 8
, 10
, 7
, 8
3 folds, Button bets $0.35, Hero calls $0.30, 1 fold
Flop: ($0.80) 4
, 9
, 5
(2 players)
Hero checks, Button bets $0.50, Hero calls $0.50
VIllain 20/14 AF 2.8 steal z BTN 26% cbet 70%, probka 465
Pre dalem call gdyz uwazan ze za mna byl murek to BTN moze stealowac troche szerzej niz te 26%, w sumie anwet jezeli stealuje tyle to call wydaje mi sie ok z ta reka. Pytanie o flopa, koles tutaj cbetuje z wiekszoscia swojego zakresu, myslalem na c/r jako semibluff gdyz c/r wyrzucam jego cale air ktorego jest tutaj troche, sam nie posiadam sd value, a jezeli dostane reraise to amm izi fold. Jezeli callnie to zostaja praktycznie same nfd, OP+FD itd i koles jest dosc czytelny i moge go wyrzucic na zapewne wiekszosci turnow co powinno przynosic zysk w dlugim okresie. Za callem przemawia fakt ze on nigdy na turnie mnie nie bd blefowal ale tak naprawde nie wiem gdzie jestem z ta reka czy ion betuje lepszego fd top two z gs np i tak jakby gram troche w ciemno. CHybaze na karowym turnie sam bede leadowal i zrzucal go z jego made handow. Jezeli judge by mi wytlumaczyl bardziej idee c/r jako semibluff to bylbym wdzieczny, czy tez to co napisalem wystarcza