Przejdź do forum
[PROMOCJA] SideKick...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[PROMOCJA] SideKick: wygraj aż do 1500 $, gdy wygrasz z waletami

20 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
2,000 Wyświetlenia
Mooris

Masz walety? Wygraj trochę pieniędzy!!

Przez następne cztery tygodnie, gracze PokerStrategy.com, którzy wygrali rozdanie z pocketem waletów będą dodawani do loterii, w której do wygrania będzie 11 nagród pieniężnych.

Za każde zdobyte osiągnięcie "Na ryby", oznaczające wygranie puli z pocketem waletów, otrzymujesz jeden ticket w naszej loterii.

Oznacza to, że im więcej grasz, tym większe są twoje szanse na wygranie! Możesz otrzymać jedną z poniższych nagród:

• 10x 150 $
• 1x 1500 $

Nazwa osiągnięcia: Na ryby

Warunki:
• Ręka została rozegrana na koncie przypisanym do PokerStartegy.com
• Wygrałeś
• Karty startowe to JJ
• Obie karty startowe zostały użyte do stworzenia końcowej ręki
• Ręka musi dojść do showdownu

Jak mogę wziąć udział w tej promocji?

Pobierz oprogramowanie PokerStrategy.com SideKick

• Zdobądź jak najwięcej osiągnięć Na ryby poprzez wygrywanie puli z pocketem waletów na przypisanym do PokerStrategy.com koncie pomiędzy 18 lipca a 15 sierpnia. Zapisy nie są wymagane.

• Nagrody 10x 150 $ oraz 1x 1500 $ w gotówce zostaną rozlosowane po zakończeniu promocji, a zwycięzcy zostaną podani w wątku na forum.

Ważne: pieniądze zostaną przekazane bezpośrednio na konto Tell-a-Friend.

PokerStrategy.com SideKick - przegląd

Odpowiedz
Cytat
19 odpowiedzi
thefoe

z tymi zasadami gracze FL beda mieli DRASTYCZNA przewage nad graczami NL w liczbie szans !

Odpowiedz
Cytat

Ja tam gram SNGs 18 os turbo i nabiłam dzisiaj jedynie 5x tego sidekicka z JJ...
Jednakże tak czy siak żaden polak nie zaklwalifikuje się do nagrody... jak zwykle.

Odpowiedz
Cytat
kodiusz

Nie puacz..
Może jednak coś w końcu wygrasz :)

Odpowiedz
Cytat

I co jak wam idzie, jakieś postępy? Kto ile już zdobył tych JJ?

Odpowiedz
Cytat
kodiusz

Ja chyba ze dwa :D Ale bardzo mało gram teraz, max 1000 rąk dziennie na cashówkach.

Odpowiedz
Cytat
thefoe

gdybym mial sidekick'a to mialbym juz 54 szanse. Niestety mam XP SP2. SideKick jest drugim po Paint.NET programem na świecie który nie działa na golym XP ;)

Odpowiedz
Cytat

Dla mnie to chyba za późno na dołączenie do zabawy...

Odpowiedz
Cytat

Z powodu wybuchu głownego laptopa przeniosłam się z grą od tygodnia na laptop zastępczy. Odrazu zainstalowałam sidekicka i wszystko co niezbędne do grindu.
Ale Sidekick nie zbiera w ogóle danych. Nie wiem jak w nim zmienić adres lokacji docelowego folderu z archive z pokerstarsa...

Gdy klikam na ikonke sidekick 2x lewym klawiszem pojawia mi sie chmurka, gdzie jest pokazany czerwony pik pokerstarsowy i anons "Folder importu: None found"

Proszę o poradę, bo po rozegraniu około 10.000 rąk to jednak tych JJ wygranych powinno się nazbierać spokojnie z 30 conajmniej...

Proszę o poradę!

Odpowiedz
Cytat
dragoste

Witam,

w pierwszej kolejności upewnij się, że na laptopie zastępczym masz włączony zapis HH w kliencie PokerStars.
Jeśli masz wszystko poprawnie ustawione, to spróbuj zmienić ten folder na inną lokalizację, a następnie zrestartować zarówno SideKicka, jaki i klienta PokerStars.

Inną opcją jeszcze jest, żeby spróbować uruchomić SideKicka jako administrator.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez dragoste
Witam,

w pierwszej kolejności upewnij się, że na laptopie zastępczym masz włączony zapis HH w kliencie PokerStars.
Jeśli masz wszystko poprawnie ustawione, to spróbuj zmienić ten folder na inną lokalizację, a następnie zrestartować zarówno SideKicka, jaki i klienta PokerStars.

Inną opcją jeszcze jest, żeby spróbować uruchomić SideKicka jako administrator.

Pozdrawiam.

Już mam zrobiony komputer od 2 dni i nabiłam ogólnie na tym komputerze 40 x wymaganych JJ.

Czy gdybym udostępniła HH z HM2, to czy możnaby jakoś doliczyć około 20 więcej tych JJ ??
(gdy korzystałam z innego komputera -problem opisany powyżej- to Sideckick nie chciał działać poprawnie, a po zrobieniu tego, co mi doradzono również... i dalej nie zliczało mi konkretnych osiągnięć... )

Czy jest możliwa taka opcja, a jeszcze lepiej, żeby dograć do historii Sidekicka zdobyte owe osiągnięcia?
W hand history jest wszystko szczegółowo przecież napisane - czas rozdań, ID turnieju, etc.

A zważywszy na to, iż biorę udział już w X kolejnym konkursie i od samego początku na bierząco - to chyba mogłabym zasłużyć na takie coś...

Kto wie, może z 60-80 takich osiągnięć z JJ dałoby jakieś większe prawdopodobieństwo w wygranej?

Odpowiedz
Cytat

Na odpowiedź nie ma co liczyć jak widzę...
Kiedy wyniki będą podane? Zapewne znów 2tyg po skończeniu konkursu, jak co konkurs? I jak co konkurs napewno nie wygram :/

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez BasiaEwaRec

Napisane przez dragoste

Czy jest możliwa taka opcja, a jeszcze lepiej, żeby dograć do historii Sidekicka zdobyte owe osiągnięcia?
W hand history jest wszystko szczegółowo przecież napisane - czas rozdań, ID turnieju, etc.

A zważywszy na to, iż biorę udział już w X kolejnym konkursie i od samego początku na bierząco - to chyba mogłabym zasłużyć na takie coś...

Kto wie, może z 60-80 takich osiągnięć z JJ dałoby jakieś większe prawdopodobieństwo w wygranej?

Hehe nie przesadzasz czasem ? Jak widać, problem ten wynika z Twojego błędu :), ale abstrachując od tego, "dogranie do historii osiągnięć" rąk wprost z HM2 na bank nie jest możliwe, gdyż zbyt łatwo można oszukać, hh w HM2 można sobie samemu nadpisać/zedytować/dodać itp.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Goshhaa

Napisane przez BasiaEwaRec

Napisane przez dragoste

Hehe nie przesadzasz czasem ? Jak widać, problem ten wynika z Twojego błędu :), ale abstrachując od tego, "dogranie do historii osiągnięć" rąk wprost z HM2 na bank nie jest możliwe, gdyż zbyt łatwo można oszukać, hh w HM2 można sobie samemu nadpisać/zedytować/dodać itp.

No właśnie tylko Ci się wydaje, że można to tak podrobić. Nie jest problelem uzyskania wykazu całego z gry danego gracza z danego okresu. Nie da rady podać fałszywego numeru rozdania, bo PS trzyma archiva.
Mało wiesz, a piszesz... WSTYD!

Odpowiedz
Cytat
witia

kiedy wyniki?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez witia
kiedy wyniki?

jutro rano. Z tymże, 1500$ jest już zgarnięte... 150$ pewnie też, jeżeli nie masz ich na koncie TAF...

Kolejny konkurs i kolejny piach po oczach... Chyba będę darować sobie inne konkursy powiązane z pokerstrategy, bo coś nie tak jest z przyznawaniem tych nagród...
Meh.

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Witajcie

Oto wyniki:

Pozdrawiamy i serdecznie gratulujemy zwycięzcom!

Odpowiedz
Cytat

The Mo :]ment

Odpowiedz
Cytat
kylo6666

Jest jakiś nowy konkurs?

I kolejne pytanie : wystarczy ze mam odpalony sidekick i dodaje mi te odznaczenie to nie musze nigdzie sie zapisywac ani tego wysylac? czy trzeba cos jeszcze robic?

Bo nie wiem czy bezposrednio to laczy z moim kontem czy nie.

PS. W jaki sposob odbywa sie losowanie?

Odpowiedz
Cytat

Hej kylo6666,

w tej chwili nie ma nowego konkursu, ale bez wątpienia wkrótce coś się pojawi.

Jeśli masz konto podpięte pod PokerStrategy.com i w tle uruchomionego SideKicka, to osiągnięcia automatycznie są zaliczane na Twoje konto i z reguły nie trzeba się nigdzie dodatkowo zapisywać. Chociaż zawsze warto zapoznać się z warunkami promocji.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat