Skip to forum
Powiększ swój statu...

Notifications
Clear all

Powiększ swój status z naszą promocją "Level Up"

57 Posts
29 Users
0 Reactions
4,430 Views
Mooris

Jak mogę podnieść swój status?

Graj 20 dni w sierpniu na którymkolwiek z naszych partnerskich poker roomów, a będziesz mógł podnieść swój status do Goldzłota, Platinumplatyny lub DiamondDiamontu.

Wystarczy, że zbierzesz wymaganą ilość StrategyPoints w ciągu przynajmniej 20 dni na którymkolwiek z naszych partnerskich poker roomów, a twój status zostanie podniesiony!

Wyliczenia w promocji Level up

Aby otrzymać Goldzłoty status, musisz wygenerować przynajmniej 10 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni sierpniu.

Wyliczenia dla Goldzłotego statusu
10 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 200 StrategyPoints
20x 10 bonusowych StrategyPoints każdego dnia + 200 StrategyPoints
100 bonusowych StrategyPoints + 100 StrategyPoints
Suma = Goldzłoty status

Aby otrzymać Platinumplatynowy status, musisz wygenerować przynajmniej 90 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni w sierpniu.

Wyliczenia dla Platinumplatynowego statusu
90 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 1800 StrategyPoints
500 bonusowych StrategyPoints + 500 StrategyPoints
Suma = PlatinumPlatynowy status

Aby otrzymaćDiamondDiamentowy status, musisz wygenerować przynajmniej 320 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni w sierpniu.

Wyliczenia dla DiamondDiamentowego statusu
320 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 6400 StrategyPoints
900 bonusowych StrategyPoints + 900 StrategyPoints
Suma = DiamondDiamentowy status

Przykład: BobbyFishSticks wyrabia 5 StrategyPoints na PartyPoker and 5 StrategyPoints na PKR codziennie przez 20 dni w sierpniu. Wraz z 10 bonusowymi StrategyPoints, które otrzymuje każdego dnia oraz z 100 bonusowymi StrategyPoints, będzie w sumie miał 500 StrategyPoints, które dadzą mu Goldzłoty status.

Ważne: StrategyPoints mogą być zdobywane na więcej niż jednym poker roomie - oczywiście konta muszą być podpięte do PokerStrategy.com.

Aż do 100 $ w gotówce na 10 poker roomach

Jeśli spełnisz wymagania promocji na jednym poker roomie, możesz również wygrać nagrodę pieniężną.

Nagrody pieniężne w promocji Level Up
StrategyPoints zdobyte na którymkolwiek z uczestniczących poker roomów Nagroda pieniężna
10 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 20 $ w gotówce
90 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 50 $ w gotówce
320 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 100 $ w gotówce

Podczas gdy podwyższenie statusu możesz otrzymać za grę na którymkolwiek z naszych partnerskich poker roomów, nagroda pieniężna jest przyznawana za grę na następujących platformach:

PartyPoker PartyPoker WPT WPT Poker Titan Poker Titan Poker PKR PKR Betfair Poker Betfair Poker
bet365 bet365 Paddy Power Poker Paddy Power Poker770 Poker770 Cake   Poker Cake Poker Poker Heaven Poker Heaven

Ważne: liczba zdobytych StrategyPoints na poker roomie zależy od indywidualnego czasu serwera danej platformy.

Przykład 1: BobbyFishSticks wyrabia 5 StrategyPoints na PartyPoker oraz 5 StrategyPoints na PKR codziennie przez 20 dni w sierpniu. Otrzyma on Goldzłoty status, jednak nie jest uprawniony do otrzymania nagrody pieniężnej, ponieważ jego StrategyPoints nie były zbierane na jednym poker roomie.

Przykład 2: BobbyFishSticks wyrabia 10 StrategyPoints na PartyPoker każdego dnia przez 20 dni w sierpniu. Wystarcza to, aby otrzymał 20 $ w gotówce oraz Goldzłoty status.

Nagroda pieniężna będzie przyznawana na konto poker roomu na początku września. Bonusowe StrategyPoints oraz nagrodę pieniężną można otrzymać tylko raz.

Czasy serwerów na poker roomach

Abyś miał rozeznanie w czasach serwerów na poszczególnych poker roomach, przygotowaliśmy dla Ciebie poniższą tabelę.

Jako czas bazowy wybraliśmy GMT, gdyż jest najbardziej popularny. Zwróć uwagę, że tabela uwzględnia tylko czas letni.

Przewodnik:

Londyn/Lisbona = GMT+1

Berlin/Madryt/Paryż/Warszawa = GMT+2

Czasy serwerów na poker roomach
Poker Room Strefy czasowe Różnica GMT
24hPoker GMT GMT
bet365 GMT GMT
Betfair Poker GMT GMT
bwin nieznany nieznany
Cake Poker GMT GMT
Euro Poker GMT GMT
Everest Poker GMT GMT
Ladbrokes Poker BST GMT+1
Mansion Poker GMT GMT
Paddy Power GMT GMT
PartyPoker EST GMT-4
PKR GMT GMT
Poker770 AST GMT-4
Poker Heaven GMT GMT
PokerStars EST GMT-4
Titan Poker AST GMT-4
Unibet nieznany nieznany
William Hill CVT GMT-1
WPT Poker EST GMT-4

Reply
56 replies
aenimka

Aby otrzymać Platinumplatynowy status, musisz wygenerować przynajmniej 90 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni w sierpniu.

kazdego dnia, czyli nieprzerwanie przez 20 dni? czy 20 dni w sierpniu mimimum?

Reply
Revirlost

nie ma everest ;(

Reply
Head Admin
Marta

Siema,

@aenimka, musi to być 20 dowolnych dni - nie muszą być z rzędu.

@Revirlost, na Everest Poker co prawda nie można otrzymać bonusu gotówkowego, jednak w dalszym ciągu możesz zbierać StrategyPoints na tym poker roomie, a w efekcie otrzymać podwyższenie statusu.

Podsumowując:

:spade: podwyższenie statusu można otrzymać na każdym poker roomie partnerskim (włączając w to PokerStars, Everest Poker, itd.)

:spade: bonus pieniężny można otrzymać tylko na poker roomach wyszczególnionych na liście w tym newsie (u dołu strony)

Czyli: jeżeli ktoś przykładowo gra na PartyPoker i spełni wymagania, otrzyma wyższy status oraz bonus. Jeżeli ktoś gra na roomie, którego nie ma na liście, spełni wymagania punktowe - otrzyma tylko podwyższenie statusu.

Mam nadzieję, że teraz informacja jest bardziej czytelna.

Pozdrawiam i powodzenia.

Reply
Janeare

Everest od lat waszym partnerem a nie daliscie ich? To jak wyrobie te punkty na everku to kase dostane na inny room?

Reply
Head Admin
Marta

Janeare, masz rację - Everest Poker jest partnerem, jednak tym razem nie bierze udziału Level Up, jeżeli chodzi o bonus pieniężny. Udział w promocji opiera się na obustronnej umowie pomiędzy nami, a poker roomem. W tym przypadku realizacja takiej umowy nie doszła do skutku, szczegółów nie znamy.

Odnośnie możliwości otrzymania bonusu gotówkowego, to możesz wybrać jeden z 10 poker roomów, który bierze udział w promocji.

Jeżeli zdecydujesz się grać na Evereście i spełnisz wymagania punktowe, to otrzymasz bonusowe StrategyPoints (a tym samym podwyższenie statusu). Bonusu gotówkowego jednak nie otrzymasz. Nie ma możliwości "przeniesienia" bonusu na inny room.

Pozdrawiam.

Reply
mnm87

A ja mam takie pytanie: czy mozna np. jednego dnia ugrac 5SP, a nastepnego 15SP, co w sumie da srednia 10SP dziennie (chodzi mi o status zloty)?

Reply
AliAli

czyli codziennie musze ciulac 320 sp zeby dostac 100$ dodatkowo mam rozumiec? :P

Reply
Deemerus

Napisane przez AliAli
czyli codziennie musze ciulac 320 sp zeby dostac 100$ dodatkowo mam rozumiec? :P
20 dni.
I tak to robisz :D

Reply
Head Admin
Marta

mnm87, nie. :)

Trzeba ugrać 10/90/320 StrategyPoints (zwykłych, bonusowe się nie liczą!) w ciągu każdego dnia. Podany przez Ciebie przykład jest typowym błędem, dlatego warto uważać. :)

AliAli, tak, jednak jak słusznie Deemerus zauważył, wystarczy 20 dni. :P

Reply
pipinkayy

Mam pytanie. Czy punkty z dwóch pokerromow sie łączą? Przykładowo zdobywam przez 20 dni 15 punktów na Party i 5 punktów na Poker 770 to mam szansę na 20$?

Reply
Head Admin
Marta

pipinkayy, punkty się nie łączą.

1. Jeżeli przez 20 dni będziesz zdobywał 15 StrategyPoints na PartyPoker, to otrzymasz bonus 20 $ na tym roomie (gdyż wymagane jest min. 10 punktów/dzień).

2. Na Poker770 nie otrzymasz bonusu.

3. Zakładając scenariusz nr 3, gdzie na obu roomach zdobywasz codziennie przynajmniej 10 StrategyPoints, bonus otrzymasz tylko na jednym (na tym, na którym szybciej "uzbierałeś" StrategyPoints).

Mam nadzieję, że jest to zrozumiałe.

Reply
AliAli

Napisane przez Deemerus

Napisane przez AliAli
20 dni.
I tak to robisz :D

zdziwisz sie :P 5 dni grindu gry zeby miec diament i spokoj a tak to nie wiem co mam zrobic :P

a te bonusowe sp licza sie do gejstouna?

Reply
Kuubek

weeeeeeee bedzie diamond :pokerface:

Reply
gburekk

Trzeba się gdzieś zapisać do tej promocji?

Reply
Head Admin
Marta

Ali, bonusowe StrategyPoints nie liczą się w promocji Gemstone. Sorry Winnetou. :)

gburekk, nie trzeba się zapisywać, wystarczy, że spełnisz warunki, a na początku września otrzymasz bonusowe punkty i gotówkę. Promocja nie ma ograniczenia jeżeli chodzi o ilość uczestników, także każdy może skorzystać.

Reply
mnm87

Ok to ja mam jeszcze jedno pytanie: jak juz uzbieramy ta wymagana liczbe punktow, zeby zdobyc wyzszy status, to nagroda pieniezna automatycznie zasili nasze konto na danym pokerroomie, na ktorym wyrobilismy bonus?

Reply

Hej mnm87,

tak, jeśli spełnisz warunki na otrzymanie bonusu pieniężnego, to zostanie on automatycznie przelany na Twoje konto pokerowe. Musisz jednak uzbierać te punkty na jednym z 10 poker roomów, na których również oferujemy bonus pieniężny. Nie musisz nic robić dodatkowo, tylko cierpliwie poczekać, gdyż pieniądze pojawią się początkiem września.

Pozdrawiam.

Reply
kruczy

a o której godzinie czasu polskiego zaczyna sie nowy dzień naliczania punktów?

Reply
imgoingtomirage

Witam,

Napisane przez kruczy

a o której godzinie czasu polskiego zaczyna sie nowy dzień naliczania punktów?

W poniższym newsie dotyczącym podobnej promocji organizowanej jakiś czas temu, na samym dole zawarliśmy tego typu informacje: http://pl.pokerstrategy.com/news/pokerstrategy/58257/

Pozdrawiam.

Reply