Ongame/betfair Pot-Limit Omaha, $0.15 BB (6 handed) - Ongame/betfair Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Button ($31.03)
Hero (SB) ($14.55)
BB ($19.31)
UTG ($15)
MP ($43.41)
CO ($22.05)
Preflop: Hero is SB with K
, J
, 9
, A
1 fold, MP bets $0.60, 2 folds, Hero calls $0.45, 1 fold
Flop: ($1.35) 3
, Q
, 9
(2 players)
Hero bets $0.90, MP calls $0.90
Turn: ($3.15) A
(2 players)
Hero bets $2, MP calls $2
River: ($7.15) 6
(2 players)
Hero checks, MP checks
Villain 35/21 AF 2.8 flop cbet 71, fold to donkbet 55% probka 670
Pre call nie chcialem tego 3betowac OOP, oraz ze wzgledu na fakt ze na BB mialem luzniejszego gracza i chcialem zeby wszedl z gorsyzmi drawami. Zapewne zeby bylt am tajcik to wolalbym to 3betowac pre, przejac inicjatywe, zmniejszyc spr i w razie 4beta miec izi fold. Na flopie zdecydowalem sie na donket, mam middle pair+ gs, on tutaj bedzie cbetowal cale swoje air ale i to co trafil a nie chcialem c/c z taka reka ktora ma jako takie eq i szanse zlapania 2giej parki, aczkolwiek nawet jak zlapie ta 2 aprke nie bede taki szczesliwy, wiec zdecydowalem sie na donkbet i proe wziecia puli tu i teraz z marginalnym sd. Czy takie myslenie jest ok? Dalej turn to kontynuacja agresji i na riv sadzilem ze po jego Ag freq riv(39%) mzoe jakies busted str8 draws zabetowac ale jednak kombinacja ktora mnie bije i jest najabrdziej mozliwa to AQ i ona mnie raisuje zapewne na turn dla informacji badz tez value, wiec mam thin vbet ana riv tak sadze.