Dostał już ktoś maila o tym bonusie? Czy ja dobrze rozumiem, że jest ważny tylko do końca listopada?
Nie wiem dokładnie ile jest ważny mid bonus, ale na stronie nie ma info o jego ważności. Pisze tylko , że jak wyrobisz mid bonus do 29 listopada to otrzymasz nastepnego dnia deal me in bonus. Jak ci się to nie uda to dostaniesz go 20 grudnia(więc przypuszczam, że to będzie końcowa data mid bonusu).
Ja w to wątpie. A o którym bonusie mówisz? (bo chwilowo z wpłat jest tylko first depo)
Też dostałem email od FTP, że przysługuje mi Bonus 300$ do wyrobienia za status Iron Man za 1 połowę 2011 roku. I mam nadzieję, że na jego wyrobienie jest więcej czasu niż do końca listopada.
Napisane przez bacapowraca
Ja w to wątpie. A o którym bonusie mówisz? (bo chwilowo z wpłat jest tylko first depo)
Deal Me In Bonus
Do tego bonusu nie musisz nic wpłacać jak masz środki na grę to go po prostu uwalniasz.
Mam $600 ale jebani oszukuja z wyrobieniem teraz jest $1 jak ugrasz 25ftp kiedys byl przelicznik $0.06 za 1ftp ...
Aaaa i ni mozna go wyrabiac w tym samym czasie z innym binusem co bylo mizliwe w starym ftp .... Co raz gorzej
Kemor, nie rozumiem czego się spodziewałeś. Bonus daje teraz 40% RB + dodatkowe 30 z rakebacku i FTP co daje total 70% rb. Kiedyś bonusy odliczały się od flat rb, teraz nie. Jeśli wyrabiałbyś 2 bonusy na raz, to dostałbyś 110% rb. Chyba logiczne że nie mogą do tego dopuścić, prawda :P?
jeżeli w sofcie biorę spradz bonusu i nic nie mam tzn że żadnego bonusa już nie dostanę?
działa Wam Requests - Check my bonus offer?? Wyskakuje mi komunikat ze nie przysluguje mi zaden bonus a rano dostalem maila ze mam za MidYear2 474$. ![]()
Ma ktoś podobny problem?
przed upadkiem miałem bodajże ~200$ w bonusach do wyrobienia, teraz mi przychodzi mail, że mam 150$ i mam się z tego cieszyć #złodzieje
nie myślałem, że kiedyś to powiem, ale wyrobię ten bonus i czym prędzej fru stamtąd.
Following re-launch, you will be able to track your progress via your personal Mid-Year Bonus page in the My Promotions section of the Cashier.
Niestety My Promotions nie działa (przynamniej mi).