Przejdź do forum
Bloger Grudnia - An...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

BLOGER GRUDNIA - ankieta Sonda została utworzona na sty 07, 2013

[Zamknięte] Bloger Grudnia - Ankieta

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
2,414 Wyświetlenia
AceBestini

Hej!
Zapraszam was do wzięcia udziału w ankiecie, której owocem będzie wybór blogera grudnia. Spośród wszystkich użytkowników, którzy w ubiegłym miesiącu założyli blogi, wybraliśmy siedemnastu, którzy rywalizować będą o tytuł najlepszego-najpopularniejszego autora wirtualnego pamiętnika. Zwycięstwo umożliwi start w wyborach Blogera Roku i wygranie atrakcyjnych nagród.

Oto kandydaci:

Wombat i Grinder23 za blog Wombat & Grinder SNG. Dajesz wiarę?

Z początku wiary nie dawałem, gdyż zapowiadany brak titsów w wielu przypadkach mógł okazać się blogowym samobójstwem. Gdy Wombat zaczął składać rower, a Grinder postować wtopione asy, można było zacząć wsteczne odliczanie, ale... skill broni się sam, a w tej materii chłopakom nic nie brakuje.

domycia za blog I'm not a nice guy... [NLSH + MINDSET]

Pamiętnik "nieczystego" pęcznieje od motywujących filmów, wzniosłych cytatów i głaszczących ducha literackich pozycji, ale to w końcu blog mindsetowy, a nie notatnik Tomka Niecika. Niemniej jednak twórczy telemark autora zasłużył od sędziów na co najmniej "cztery osiemnastki".

MrJuskux za blog Poker zmienia moje życie

Żona, dzieci i Diamentowy status? Impossibru! Do tego praca informatyka i PlayStation, obok którego trudno przejść obojętnie. Mam nadzieję, że kupiłeś, Arku, małżonce Simsy, a dzieciom samojeżdżące cacka i zapas zapychających ustka żelkowych glutów, bo rake się sam nie wybije!

Dettifoss za blog Kanalarz Norek na nl100 sh: 200k hands/month, problem?

Żaden problem. Deti nigdy nie uważał się za Boga, bo jest nieco młodszy, ale mindset podobno ma żelazny i nie stiltowałby nawet przy tworzeniu kobity z adamowego ziobra. Chłopakowi sprawia przyjemność, gdy rozegra ciekawą linię. Mi zdarzało się grać 5-bet z 74s, ale jakoś nigdy nie miałem z tego frajdy... Jednak co Diament, to Diament.

rotfl013 za blog let's play some poker (NL10 zoom FR)

Kiedyś, gdy gry SnG zaczynały nudzić, przeciętny ich łupacz kończył przy działce speeda na szczycie Pałacu Kultury. Dziś jest jeszcze zoom, przy którym czas płynie jak pod sklepem Starogardzka. Supernova incoming?

Alocha18 za blog Ch****o Ale Stabilnie [HAJSTEJKS FULLRING]

Gdy wygrywasz 55 000 $ we freerollu, nic nie jest takie, jak kiedyś. Alocha schylił się niegdyś po takie pieniążki, ale mindsetu nie kupisz, stąd potrzeba założenia bloga. Wśród wypunktowanych celów gracz ten zapisał m.in. szanowanie pieniążka (ładnie) i przetrwanie do 2014 roku. Ciekawe, co na to Majowie i Harold Camping.

zdrojek24 za blog Możesz złamać moje asy, ale mnie nigdy (NL25SH -> NL50SH)

"Gdy nie idzie ci w bilarda, załóż strój se z leoparda", ewentualnie spróbuj pokerka - tam się kijem nie namachasz, a zamiast szacunku przeciwnika, pucharku i nowiuśkiego zestawu kredy wygrać możesz prawdziwe, zielone dolce. Niezłomny Zdrojek rozwija się jak mój rozmaryn i niedługo strach będzie crushować jego asy.

bek0n za blog bek0n MTT strategy

Wpisu co prawda nie było dawno, ale obok tego bloga nie można przejść obojętnie. Pierwszy post i analiza, której długości i dogłębności nie powstydziliby się nawet spece od brazylijskich modelek. Merytoryczna miazga, co w połączeniu z cashami z niszowych rozgrywek szykuje nam polskiego Oppenheima.

paulina17522 za blog Czarna vs MTT

Grających kobiet u nas zawsze deficyt, wygrywających - niemalże brak. Na początku próbowała swych sił w PLO, jednak nawet mnie trudno trzyma się cztery karty, wobec czego zmieniła target, celując w Women's Poker League na PokerStars. Co z ust, to i z głowy - jeszcze tego samego dnia pękła najniższa dywizja. Screeny ładne, ale wielu czeka na inne focie...

kylo6666 za blog Realizacja planów --> start miro 45tki turbo

Kylo jest znakomitym regularsem - póki co w kwestii konsekwencji w prowadzeniu bloga, ale nie od razu wilk zeżarł owcę, a kolejne zielone podsumowania pozwalają być jak najlepszej myśli.

meffulol za blog microooooo sng (0,50$) gogogo by meffiu!

Blog niby dla siebie, ale dyszki lecą, z pewnością także za sprawą solidnej warstwy dźwiękowej. Nie ma lepszego punktu kulminacyjnego, niż czyszczenie rolla przy wódeczce i wznoszenie toastu po każdej wtopie. Bracia Cohen żrą gruz. A z "Biedronki" to obowiązkowo chipsy i lody "Symfonia".

mat2000 za blog Każdego dnia idziemy po zwycięstwo.

Mat jest na piątym roku prawa i już niedługo będzie miał "niezły papierek". Jeszcze lepsze papierki leżą jednak na pokerowych stołach, szczególnie w radosnym świecie Omaszki. Póki co blogowicz walczy z break even i uspokaja oddech do walców Czajkowskiego. Moja rada: wrzucaj Megadeath i piłuj!

kajman27 za blog Od zera do PLO bohatera i trochę MTT live

Kajman mógłby być Philem Galfondem, ale mu się nie chce. 50BB/100 brzmi bardzo ambitnie i chociaż z wilgotnego Dublina bliżej, niż do kasyn w Macau, jest do polskich magazynów Carrefoura - obok planów jest także solidny grind i coraz większa miłość do Omaszki.

kolkson za blog Od zera do pro grindera

Zaczynając z rollem 4 $ dojście do low stakes może okazać się bardziej żmudne, niż podryw lesbijki, w pokerze jednak sky's the limit. Było ciupanie, było skrobanie, aż nadszedł dzień, gdy Kolkson postawił rolla na czerwone i wygrał. Podobno zrobił to pierwszy i ostatni raz. I racja - ja też przy drugiej grze wsunąłbym na czarne.

kamzak za blog NL2 pociśnięte w 13 godzin ile mi zajmie NL5 sprawdź sam!!!

Historia szybkiego wznoszenia według Kamzaka, który pogrubianie wpisów pokochał równie gorąco, co grę w karty. Tu NLSH, tam PLO, z lewej kilka sitków i sesyjka MTT on top - kolorowo jak w wielkanocnym koszu. A prawo jazdy to podstawa, żeby Cayenne z VIP sklepu się nie kurzyło.

pipof za blog Who am i? I am a champion!!

Postanowienie dotyczące zakończenia grubych melanży niekoniecznie musi zaprocentować w innym miejscu niż butelka - zapytaj Chestera. I choć przewrotne chińskie powiedzenie dotyczące historii rozdań mówi "Milion rąk - bankroll wsiąkł", inne brzmi "Bez HUDa się nie uda" - czuję więc ostry progres!

TheScythe za blog Pociśniemy zoooooooooom!

Ten blogowicz planuje traktować swój pamiętnik jako konfesjonał. W ten sposób piątak z tacy zostanie zaoszczędzony, ale trudno będzie o rozgrzeszenie. Naukę zagwarantuje jednak sobie sam, korzystając z kazań ojca Rushera i pastora Sickpastora.

Głosowanie potrwa do 14 stycznia 2012 roku do godziny 15:00. Przyjemnej lektury!

4 odpowiedzi
fenekzgavry

A gdzie Pyszu?

Spoiler

Główny administrator
Marta

Nie trolluj fenek. ;)

Mój głos oddany. Na kogo? Info znajdziecie w spoilerze.

Spoiler

Albo i nie ;)

Wombat

moim zdaniem najlepszym z tych wszystkich blogów jest blog bekona i szczerze dziwie się, że otrzymał tak mało głosów oO

Malolat69

Alocha z tym strzałem w klate z pistoletu wygrywa :fdrink