Skip to forum
Notifications
Clear all

Studnia GG

684 Posts
224 Users
1 Reactions
99.4 K Views
gramgrubo

Lenistwo jednak wygrało, nie chce mi się wrzucać nowych notek w stylu "dzisiaj wygrałem 5bi, a na kolację zjadłem steka" ;) Myślę, że najbardziej wartościową formułą tego topicu będzie coś a'la Well na 2+2. Zainteresowanych zapraszam do zadawania pytań na tematy związane z PLO lub innymi zagadnieniami okołopokerowymi, postaram się odpisywać na bieżąco.

GL!

Reply
683 replies
arthmax

Jednego czytelnika już masz ;)

Reply
Edziorrr

O cholera jasna, zapowiada się grubo, cholernie grubo :fdrink

Reply
kacper3k

Ustaw jakiś gruby tytuł dla bloga. Kropa.

Reply
yarish

Przyjemnie się czyta te wspomnienia. Kontynuuj :f_thumbsup:

Reply
kajman27

Napisane przez Edziorrr
O cholera jasna, zapowiada się grubo, cholernie grubo :fdrink

+3

Reply
mat2000

Napisane przez gramgrubo

[edit - zmiana koncepcji bloga, jednak po chwili namysłu uznałem, że będę tutaj poruszał bieżące, stricte pokerowe tematy, nowy wpis soon ;)]

Nieeeeeeee...

Kontynuuj please. Takie historie są szalenie motywujące. W końcu chyba każdy kto dziś zaczyna od plo2 marzy, żeby znaleźć się tu gdzie jesteś Ty.
Opisz swoje przejścia przynajmniej w kilku zdaniach :O

Blog na który wszyscy czekali. To chyba moment krytyczny zimowej powodzi tematów w omahowym subforum :sdrink

Reply

Napisane przez yarish
Przyjemnie się czyta te wspomnienia. Kontynuuj :f_thumbsup:

napisz, napisz kazdy chetnie poczyta o tym jak doszedles az tak wysoko, bo z kogo czerpać wzorce jak nie z Ciebie ?

Reply

Napisane przez gramgrubo
Zawodowa gra w pokera to, poza oczywistymi korzyściami, bardzo wiele pułapek i zagrożeń. Wielu z nich nie udało mi się ominąć, może uda się Wam, ucząc się na moich błędach. Ok, zaczynamy!

Napisane przez gramgrubo
[edit - zmiana koncepcji bloga, jednak po chwili namysłu uznałem, że będę tutaj poruszał bieżące, stricte pokerowe tematy, nowy wpis soon ]

Napisz co było bo nie poznamy tajemnicy tych pułapek i zagrożeń jeśli będziesz pisał tylko o bieżących sprawach :)

I wspaniale, że możemy przeczytać kolejny blog pokerowego pro. Dla ludzi goniący za takim stylem życia to morze bezcennych wskazówek.

Reply
Edziorrr

Jestem jak najbardziej za byś umieszczał bieżące pokerowe tematy, ale mógł byś w kilku zdaniach przynajmniej streścić jak to się stało, że jesteś tu gdzie jesteś :)

Jesteś jedną z niewielu osób, które grają tak wysoko. Praktycznie tylko TY z Bocianem gracie regularnie haj stejksy. Więc się nie dziw, że jesteś dla wielu inspiracją.

Reply

poszła dyszka :) czekam z niecierpliwościa na kolejne wpisy :f_cool:

Reply
kajman27

Sprawy bieżące są ważne i lud pragnie czytać njusy, ale jak wpleciesz od czasu do czasu retrospekcje o pułapkach, up i down swingach grindowaniu w Ameryce południowej lud Cie bedzie kochał :D

Reply

blogi super wyczuwam _rolleyes:

Reply
Nilmar

kropa obowiazkowa

Reply
Bejkker

Dyszka!!!!!!!!!! Czekam na grube rozdanka i rozkminy

Reply
gramgrubo
yarish

No i zajebiście. Piona!

Reply
kajman27

grubo

Reply
insanePL1

przeczytałem całość, fajnie się czytało gratuluje wyników i życzę powodzenia w tym roku, zdominuj haj stejksy ;)

Reply
MaNTissS

powodzenia na nosebleedach:) wyczyść Isildura :D

Reply