Przejdź do forum
Bloger Stycznia - a...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Wyniki ankiety: Bloger Stycznia - ankieta
Wyborcy: 283
Ankieta jest zamknięta lut 07, 2013
pozboju  -  głosy: 1 / 0.4%
1
0.4%
niceblack  -  głosy: 2 / 0.7%
2
0.7%
Rakolinho  -  głosy: 3 / 1.1%
3
1.1%
insanePL1  -  głosy: 8 / 2.8%
8
2.8%
gramgrubo  -  głosy: 54 / 19.1%
54
19.1%
panpankracy  -  głosy: 5 / 1.8%
5
1.8%
seedorf333  -  głosy: 5 / 1.8%
5
1.8%
Kaldas90  -  głosy: 3 / 1.1%
3
1.1%
Deska  -  głosy: 4 / 1.4%
4
1.4%
chudyand1  -  głosy: 24 / 8.5%
24
8.5%
kuczenty  -  głosy: 6 / 2.1%
6
2.1%
MrLichu  -  głosy: 2 / 0.7%
2
0.7%
slawciu  -  głosy: 2 / 0.7%
2
0.7%
krzyszfotzborek  -  głosy: 199 / 70.3%
199
70.3%
Paavv  -  głosy: 1 / 0.4%
1
0.4%
PokerSprite  -  głosy: 9 / 3.2%
9
3.2%
ciachooooo  -  głosy: 2 / 0.7%
2
0.7%
saja13  -  głosy: 2 / 0.7%
2
0.7%
MaNTissS  -  głosy: 11 / 3.9%
11
3.9%
kfiacior24  -  głosy: 2 / 0.7%
2
0.7%

[Zamknięte] Bloger Stycznia - ankieta

16 Posty
13 Użytkownicy
1 Reakcje
2,831 Wyświetlenia
AceBestini

Hej!
Zapraszam was do wzięcia udziału w ankiecie, której owocem będzie wybór blogera stycznia. Spośród wszystkich użytkowników, którzy w ubiegłym miesiącu założyli blogi, wybraliśmy dwudziestu, którzy rywalizować będą o tytuł najlepszego -najpopularniejszego autora wirtualnego pamiętnika. Zwycięstwo umożliwi start w wyborach Blogera Roku i wygranie atrakcyjnych nagród.

Oto kandydaci:

pozboju za blog [5CD] - wymienię 1,2,3,4 lub 5 kart - ktoś chętny ?

Five Card Draw jest jak Polskie Stronnictwo Ludowe – zwolennicy pięciokartowca nie zginą tak, jak w standardzie poparcia zawsze znajdzie się żelazny elektorat „zielonych”. Autor bloga może nie jest tak stary jak Żelichowski, ale pewnie nie po raz pierwszy staje mu zmierzyć się z dobierakiem. Powodzenia w „tłuczeniu gamblera”!

niceblack za blog systematyczny blog

Tenże Oskar może jeszcze siedzi trzy stoliki dalej od przystojnego blondyna w czarnym golfie, ale niedługo z pewnością się to zmieni. Próbował on już dziesięciu odmian, romansując nawet z Crazy Guanabana oraz No Limit One Card Stud. Niceblack to twardy zawodnik – nie ogląda „Miodowych lat”, nie przezywa innych i codziennie nosi prostotrzymacz przez dwie godziny. Na hajstejksy to plan-samograj.

Rakolinho za blog PLO blog

Wpis o perystaltyce jelit to coś, co wręcz stanowi o jakości bloga. Kolega po wypiciu dwóch browców i spaleniu ramki fajek biega setkę w 6,17 s. Na jego miejscu darowałbym sobie Titana i poleciał do Kingston grać heads-upy z Usainem Boltem.

insanePL1 za blog Supernova elite 2013 plo200+

Insane ma diament i gra wyżej, niż ja sikam po Pepsi, więc nie mogło go zabraknąć w comiesięcznym zestawieniu. Supernova Elite to cel zacny, a jeśli zostanie osiągnięty z profitem z dodatkowych gierek Hi/Lo – będzie grubaśnie.

gramgrubo za blog Blog

Oj tak, tak – co tu dużo kreślić; wystarczy przekierować do podcastu i zacząć liczyć głosy. Gramgrubo przeżył podobno więcej, niż Doyle Brunson, a ma przed sobą jeszcze do rozegrania partię niejedną. A ja Argentynę widziałem ostatnio na Mistrzostwach Świata w RPA z nędznym komentarzem Tomasza Jasiny i Jackiem kukwa Gmochem w studio…

panpankracy za blog New deal, 45man, 6max ht

Autor tegoż bloga zwraca uwagę na rzeczy „megaistotne” w świecie 45-ek. Tu snap fold AKs, tu easy pas KK, po czym wreszcie czytamy, jak to wypada jeszcze zawęzić zakres sprawdzania. U nas na wiosce chłopaki wsuwają any suited i Ax na trzeciego, a nad ranem każdy zarobiony – to ja już nie wiem, kogo słuchać…

seedorf333 za blog Spełnianie kolejnych celów/ 180tki z seedorf333

Holenderski pomocnik Botafogo prywatnie łupie 180-tki i sędziuje kopaną na polskim podwórku. W pierwszym poście wyraził nadzieję na ciekawe rozmowy z użytkownikami, ale z sędzią się przecież nie dyskutuje. A za kwestionowanie decyzji na flopie niechybnie poleci żółty kartonik w oznaczeniach softu.

Kaldas90 za blog My way to SNE. 9max hyper --> 18man turbo

Szczęściarz Kaldas znalazł kobietę, która trzyma go za rękę przy każdym all-inie, masuje (między innymi) skronie przy każdym breaku, a i pajdę smalcem posmaruje, gdy żołądek zagra dramenbejsa. Oprócz tego chłop potrafi wygrać czarnymi z szachowym arcymistrzem i zrobić platynkę. Dobre życie!

Deska za blog Motywator Pokerowy SNG by Deska

Piotrka pokerowym bakcylem zaraził Pyszu – to już jest spore doświadczenie. Kolega mozolnie ciuła bankroll, marząc o wakeboardingowym szaleństwie w Tajlandii. Zapytacie, czemu poker? Bo chłopak złamał nogę. Where is your god now?

chudyand1 za blog Disulfiram

Autor bloga alkoholu nie uważa, wobec czego już na starcie lektury znacznie się od siebie oddaliliśmy – chociaż dobrą kaszanką też nigdy nie pogardzę. Podczas gdy kumple Chudego leją po gębach czarnoskórych raperów, on próbuje swych sił w świecie fixa – że też jeszcze ktoś odwiedza ten cmentarz… ;) Jeszcze jedno – wódka jest tańsza od Disulfiramu, więc beware the downswing!

kuczenty za blog blog kuczentego - nl100 SH

Mieć sesję i zakładać bloga – standard level w unikaniu nauki. No i jeszcze Supernova, która sama się nie wybije. Dobrze, że uczelnia prywatna, bo uniwersyteccy nestorzy zwykli się puszyć przy każdym krzywym beknięciu. I wutki nie dają pić na zajęciach, bo się firany filcują.

MrLichu za blog Jezus jest TAGiem

Teraz będzie nieco kontrowersyjnie. Pan Lichu ma włosy po kolana, co naturalnie implikuje poparcie Ruchu Palikota. Jak byłem w dupkę czesany, popierałem „ludowców”, bo lewica brylantynę podatkowała – więc dla mnie wszystko jest zrozumiałe. A burakom-pesymistom mówimy stanowcze nie!

slawciu za blog Dżilion hajsu

Dwa miechy na dwa rozdziały magisterki są jak najbardziej do przełknięcia. 10,6bb/100 na NL100 z kiepskim skillem? To też żadna klapa. A fakt dostawiania kolejnych brudnych kubków na swoim biurku traktuj nie jako przejaw bałaganiarstwa, a właściwie wykorzystywanie bogatego wyposażenia kuchni.

krzyszfotzborek za blog Zostać gwiazdą pokera. Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Krzysiek już stał się forumową legendą. To już nie jest 4living, to jest 4life – wuefista błyskawicznie przyatakował NL200 z agresją, która Arturowi Szpilce odgryzła by cojones, zanim ten zdążyłby powiedzieć „trzy barrele gaybetów are not an option”. Trener Bąbel już szyje białą flagę…

Paavv za blog Jestę Nitę [NL FR]

Paavv określa siebie jako nudnego introwertyka-nita, nienormalnego nerda, którego brzydzi używanie emotikon. Oprócz tego kolega zamawia herbatę na allegro i nie pije w piątek – jeśli więc chodzi o autoprezentację, mamy przed sobą Level: Nekromanta. Ważne, że wykres idzie w górę. I że herbata dochodzi…

PokerSprite za blog Never give up \\// Road to Supernova

Paweł jest pokerowym profesjonalistą na NL50SH. Może nie opala regularnie plecków w słońcu Bahamów i nie ma notek na Isildura, ale nie narzeka – myślę, że niejeden z nas wybrałby to od projektowania kibli. Kolega woli wcinać chleb z cebulą i śmigać w płaszczu za pół kawałka – to już jest sprawa dyskusyjna, chociaż dobry kożuch i cebulak przynajmniej pozwolą zaoszczędzić na Gripexie.

ciachooooo za blog CZAS ZMIAN by ciachooooo

Ktoś, kto ma w CV miażdżenie Patrika Antoniusa, z pewnością wart jest poznania. Ciacho jest konkretnie zorientowany na swoją pokerową przyszłość i nie satysfakcjonuje go ani bycie solidnym regiem na NL200, ani – o dziwo – stała praca za 1400 zł miesięcznie. Sos bolognese radzę mieszać przez cztery godziny, a czosnek kroić żyletką jak Paul Cicero z „Chłopców z ferajny”.

saja13 za blog Hajs Sie Musi Zgadzać! || Nl Fr 25

Saja twierdzi, że każdy szanujący się człowiek niedzielę spędza przy kompie grindując poksa. Szkoda tylko, że moje Tesco otwarte jest siedem dni w tygodniu, a towar przecież sam się nie wyłoży. Na razie autor bloga obrywa po gębie od wariancji na NL50. Ta zapewne odda na sesjach studenckich.

MaNTissS za blog Ogarnąć midstejksy. Nl200 SH

Już w pierwszym wpisie Mantis przekroczył swą miesięczną normę znaków, wobec czego w dalszej części bloga otrzymywaliśmy głównie problematyczne handy, okraszone niekiedy tym, jak to autor w jednym spocie nie lubi flatować AQo i że jutro będzie umierał. Diamentowi jednak wszystko wolno, bo gdzie indziej znajdziemy 3-barrell pure bluff za ćwierć tysiąca dolców?

kfiacior24 za blog Zoom addicted

Kfiacior jest wobec siebie bardzo krytyczny. Jeśli ktoś mówi o sobie „nędzarz”, najpewniej albo wraz z oszczędnościami życia w złocie Amber utopił małżeńskie szczęście i szacunek swych pociech, albo po prostu po raz czwarty odbija się od NL5 Zoom. Nie wiem, czy kolega ma na mnie notatki – jeśli tak, jestem bardziej fioletowy niż lampion na Adwent.

Głosowanie potrwa do 13 lutego 2012 roku do godziny 15:00. Przyjemnej lektury!

15 odpowiedzi
Edziorrr

krzyszfotzborek i długo, długo nic :nh

shovi

Napisane przez Edziorrr
krzyszfotzborek i długo, długo nic :nh

Dokładnie tak!
Krzysiu wysoko postawił poprzeczkę na kolejne miesiące. I nie mówię tu tylko o prowadzeniu bloga - ale ogólnie o poziomie pokera!
Trudno będzie doścignąć jego progress! :sdrink

Somebody1980

krzyszfot jest przekotem i pewnie nawet wygra, ja jednak głosuję na gramgrubo.

Napisane przez Somebody1980
krzyszfot jest przekotem i pewnie nawet wygra, ja jednak głosuję na gramgrubo.

+1

Co te kolorki w wynikach ankiety oznaczają?

TuRade

Nic poprostu mają różne kolory żeby się nie zlewało wszystko. Tak jak np ogłoszenia w gazecie szare i szarsze :rolleyes:

babel92

omg, tyle dobrych blogów, a nasza społeczność DLA ODMIANY sobie robi żarty na forumie :ayfkm:

szuwar69
wasilek123

chyba tyle dobrych blog ,ale mistrz jest tylko jeden!

kloose

Napisane przez babel92
omg, tyle dobrych blogów, a nasza społeczność DLA ODMIANY sobie robi żarty na forumie :ayfkm:
babel chyba nie masz tutaj racji, bo jeśli chodzi o blog to krzyszfot, nie wnikając w jego umiejętności pokerowe zdystansował wszystkich bezdyskusyjnie i zwyciestwo bedzie imo w pełni zasłużone

babel92

taa, 6 wpisów dla beki, świetny super blog, na pewno każdy czytelnik wiele z niego wyniesie dla siebie :f_thumbsup:

Edziorrr

A Ciebie dalej boli, że krzyszfotzborek prześcignął Cię :D

Co tutaj robi moj blog :D:D hahah :facepalm:

Imo krzyszfot zaprezentowal inne spojrzenie na pokier i dlatego wygral , wybil sie sposrod blogow typu 'od zera do 0,5' :f_biggrin:

wasilek123

Czy chodzi o to, aby coś wynieść, czy aby dobrze się czytało?!